Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Η αγορά δουλεύει με dell και Lenovo θέλω σύνδεση με κινητό και με αυτά την ώρα που δουλεύω κάτι που τα ακουστικά της Samsung ΔΕΝ κάνουν όπως ακριβώς και της apple, αλλά η Apple έχει άλλο περιθώριο να κάνει κάτι τέτοιο μιας και έστω και κάποιοι λίγοι δουλεύουν σε Μακ, σε λάπτοπ Samsung ποιος δουλεύει;

Εγώ έχω μόνιτορ Samsung σπίτι μου 10+ ετών που δουλεύει άψογα, έχω όμως buds 2 που τα έφτυσαν σε λιγότερο από 3 χρόνια, έχω τηλεόραση του 22 που έβγαλε γραμμές (και παράλληλα κάνω το σταυρό μου για την OLED μου επίσης Samsung) , το κινητό μου ψήνεται θροτλαρει και σέρνεται όλη την ώρα ειδικά μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση σε λειτουργικό 

Αυτό με την τηλεόραση που έβγαλε γραμμές σε 3 χρόνια είναι σίγουρα σοβαρό. Σου αρνήθηκαν την εγγύηση; Buds 2 έχω κι εγώ και τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στο κινητό μπορείς να μου πεις σε ποιο αναφέρεσε; Γιατί εγώ πήρα πρόσφατα την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση στο S23 Ultra και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ίσως να έχει γίνει ελάχιστα ποιο αργό αλλά δεν φρενάρει ο επεξεργαστής καθόλου. Το ξέρω γιατί παίζω παιχνίδια. Ούτε υπερθέρμανση είχα. 

Επεξ/σία από anax111
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, anax111 είπε

Αυτό με την τηλεόραση που έβγαλε γραμμές σε 3 χρόνια είναι σίγουρα σοβαρό. Σου αρνήθηκαν την εγγύηση; Buds 2 έχω κι εγώ και τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στο κινητό μπορείς να μου πεις σε ποιο αναφέρεσε; Γιατί εγώ πήρα πρόσφατα την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση στο S23 Ultra και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ίσως να έχει γίνει ελάχιστα ποιο αργό αλλά δεν φρενάρει ο επεξεργαστής καθόλου. Το ξέρω γιατί παίζω παιχνίδια. Ούτε υπερθέρμανση είχα. 

A aeries για δουλειά , πρέπει να το χρησιμοποιώ δεν δικαιολογώ ότι έχει θέματα και ας είναι mid-range. όταν αλλαχτεί θα προσπαθήσω για iphone 

Ακουστικά εγώ χρησιμοποιώ 5-6 ώρες της μερα

Τώρα έχω xm5 με έξτρα εγγύηση 5ετιας καλού κακού 

Η τηλεόραση δεν είχε εγγύηση ήταν 2 ετια

Η OLED που έχω (s90c) έχει πληρωμένη 5ετη εγγύηση και είμαι έτοιμος για μεγαλους καβγάδες αν πουν κάτι 

Η άλλη που έβγαλε γραμμές είναι πιο entry level, από την άλλη όμως δεν περίμενα να μου εμφανίσει πρόβλημα τόσο γρήγορα ένα va panel 

Έχω δώσει σε φιλικό προσωπο πολύ πιο πιο παλιά Samsung με va (δεν είναι καν smart) που παίζει ακομα τέλεια 

Η ποιότητα έχει πέσει, εγώ αυτό βλέπω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, anax111 είπε

Galaxy S20 Exynos. Υπερθερμαινόταν, ήμουν διακοπές καλοκαίρι βορειοδυτική Ευρώπη  ήθελα να βγάλω φωτογραφίες και είχε σβήσει και πετούσε μήνυμα ότι έχει υπερθερμανθεί στην τσέπη μου, χωρίς Social να τρέχουν χωρίς τίποτα. Επικοινώνησα με την Samsung απευθείας τότε και μου είπαν ότι είναι γνωστό το θέμα αλλά δεν έχουν λύση και ούτε θα με αποζημιώσουν για μια τόσο ακριβή συσκευή. Αργότερα άρχισε να βγαίνει και να πέφτει το Lock Button από την συσκευή, μου το επισκεύασαν δωρεάν και μια βδομάδα μετά ξανά το ίδιο συνέβαινε. Το Monitor μου 700€ και κολλάει με απλές λειτουργίες όπως πχ να αλλάξω το Input ή κάνει Force Reboot από το πουθενά γιατί έχει προφανώς Memory Leak. 

Επεξ/σία από Huruduru
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεόραση 55" QLED εξαιρετική οθόνη και δεν άλλαξαν ποτέ το one connect. Επίσης έχω συχνά θέματα με το τηλεκοντρόλ που χάνει την σύνδεση. Αυτό γινόταν από την αρχή και έχω αλλάξει και τηλεκοντρόλ που δεν το λες και φθηνό. 

Τηλεόραση 32" HD Led σε καλή τιμή. Χωρίς λόγο μια φορά στο τόσο χάνει τον ήχο και η μόνη λύση είναι να την βγάλω από την πρίζα για να στρώσει.

Galaxy Watch Classic 4. Ξαφνικά σταμάτησε ο Heart Rate Sensor να λειτουργει αυτόματα και δούλευε μόνο με Manual τροπο. Δεν έστρωσε με επαναφορα.

Επίσης σε κάθε κινητό που είχα υπήρχε κάποιο θεματάκι που δεν έφτιαχναν ποτέ. Επίσης είχε τόσα experimental features που ήταν από μέτρια έως κακα και τώρα καταλαβαίνω ότι ήμουν σε διαρκή beta.

Με την Apple ίσως έχω σταθεί τυχερός που δεν έπεσα σε καραγκιοζιλίκια τύπου Antenna Gate/Bend Gate. Ακόμα και όταν έφαγα bug αργά ή γρήγορα φτιάχτηκαν. Το μόνο που δεν έλυσε είναι τα κακά thermals του 15 Pro που τα είχα φάει σε χειρότερο βαθμό με τους Exynos των τότε Galaxy S.

Πιστεύω ότι και η Samsung πάει να το αλλάξει αυτό και ότι βγάζει κινητάρες αλλά πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου. Στις τηλεοράσεις ακόμα της το δίνω ότι έχει πολύ καλή εικόνα και αποτελεί μια ακόμα επιλογή για μένα.
Θα πρέπει να κάνει κάτι χοντρό η Apple για να επιστρέψω και είναι πιθανό να πάω σε κάποιον 3ο. Επίσης το ότι μετά από τόσα χρόνια σέρνεται πίσω από την Google και αντιγράφει ακόμα και τα  στραβά της Apple είναι φάουλ για εμένα.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε διαφωνώ. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να συμπαθεί ή αντιπαθεί κάποια εταιρεία. Πάντως το Gaypple δε το λες και πετυχημένο. :P

controlling-laugh-laughing.gif

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Galaxy S20 Exynos. Υπερθερμαινόταν, ήμουν διακοπές καλοκαίρι βορειοδυτική Ευρώπη  ήθελα να βγάλω φωτογραφίες και είχε σβήσει και πετούσε μήνυμα ότι έχει υπερθερμανθεί στην τσέπη μου, χωρίς Social να τρέχουν χωρίς τίποτα. Επικοινώνησα με την Samsung απευθείας τότε και μου είπαν ότι είναι γνωστό το θέμα αλλά δεν έχουν λύση και ούτε θα με αποζημιώσουν για μια τόσο ακριβή συσκευή. Αργότερα άρχισε να βγαίνει και να πέφτει το Lock Button από την συσκευή, μου το επισκεύασαν δωρεάν και μια βδομάδα μετά ξανά το ίδιο συνέβαινε. Το Monitor μου 700€ και κολλάει με απλές λειτουργίες όπως πχ να αλλάξω το Input ή κάνει Force Reboot από το πουθενά γιατί έχει προφανώς Memory Leak. 

Σε οθόνη Η/Υ πήγα σε Dell U2720Q γενικά ευχαριστημένος λίγο τα extra με το Hub δεν είναι τόσο άψογα και το S/W.
Περιμένω Studio Display 2 αν πάει σε mini led ή να βγάλει η Dell κάποια αντίστοιχα καλή 5Κ για να την αλλάξω. Θέλω να έχει built in mic/speakers. Το σκέφτομαι και για ASUS αν και μου την είχε κάνει με Motherboard παλιότερα και το Support ήταν άθλιο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε

Άλλος ένας κύκλος "καινοτομίας" ξεκινάει. Πρώτα το apple vision pro, τώρα η samsung και πάει λέγοντας μέχρι να τα παρατήσουν πάλι.

Θυμίζει κάποτε που είχε βγει το oculus, μετά htc vive, μετά MS Hololens και μετά παρατήθηκαν όλα μαζί...

Αυτό εχει συμβεί πολλές φορές στο τεχνολογικό κόσμο. Θα σου πω μόνον αυτό.. VR ειχε βγει σε Sega mega drive. Saturn. Kai atari jaguar... Συσκευές με οθόνη αφής είχαν βγει και παλιότερα πριν τα έξυπνα τηλέφωνα. Κύκλους κάνουν, μέχρι να πιάσει κάτι =ή να είναι η τεχνολογία αρκετά ώριμη να το στηρίξει. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Σε οθόνη Η/Υ πήγα σε Dell U2720Q γενικά ευχαριστημένος λίγο τα extra με το Hub δεν είναι τόσο άψογα και το S/W.
Περιμένω Studio Display 2 αν πάει σε mini led ή να βγάλει η Dell κάποια αντίστοιχα καλή 5Κ για να την αλλάξω. Θέλω να έχει built in mic/speakers. Το σκέφτομαι και για ASUS αν και μου την είχε κάνει με Motherboard παλιότερα και το Support ήταν άθλιο.

Η Studio Display για τα λεφτά που ζητάει είναι υπερβολικά ακριβή. Εγώ προσωπικά θέλω μια 4K/5K στις 32" όχι στις 27 για αυτό και πήγα τότε στην Samsung γιατί είχε ηχεία πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Τηλεόραση 55" QLED εξαιρετική οθόνη και δεν άλλαξαν ποτέ το one connect. Επίσης έχω συχνά θέματα με το τηλεκοντρόλ που χάνει την σύνδεση. Αυτό γινόταν από την αρχή και έχω αλλάξει και τηλεκοντρόλ που δεν το λες και φθηνό. 

Τηλεόραση 32" HD Led σε καλή τιμή. Χωρίς λόγο μια φορά στο τόσο χάνει τον ήχο και η μόνη λύση είναι να την βγάλω από την πρίζα για να στρώσει.

Galaxy Watch Classic 4. Ξαφνικά σταμάτησε ο Heart Rate Sensor να λειτουργει αυτόματα και δούλευε μόνο με Manual τροπο. Δεν έστρωσε με επαναφορα.

Επίσης σε κάθε κινητό που είχα υπήρχε κάποιο θεματάκι που δεν έφτιαχναν ποτέ. Επίσης είχε τόσα experimental features που ήταν από μέτρια έως κακα και τώρα καταλαβαίνω ότι ήμουν σε διαρκή beta.

Με την Apple ίσως έχω σταθεί τυχερός που δεν έπεσα σε καραγκιοζιλίκια τύπου Antenna Gate/Bend Gate. Ακόμα και όταν έφαγα bug αργά ή γρήγορα φτιάχτηκαν. Το μόνο που δεν έλυσε είναι τα κακά thermals του 15 Pro που τα είχα φάει σε χειρότερο βαθμό με τους Exynos των τότε Galaxy S.

Πιστεύω ότι και η Samsung πάει να το αλλάξει αυτό και ότι βγάζει κινητάρες αλλά πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου. Στις τηλεοράσεις ακόμα της το δίνω ότι έχει πολύ καλή εικόνα και αποτελεί μια ακόμα επιλογή για μένα.
Θα πρέπει να κάνει κάτι χοντρό η Apple για να επιστρέψω και είναι πιθανό να πάω σε κάποιον 3ο. Επίσης το ότι μετά από τόσα χρόνια σέρνεται πίσω από την Google και αντιγράφει ακόμα και τα  στραβά της Apple είναι φάουλ για εμένα.

Εγώ με τη QLED μου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από άποψη εικόνας, αλλά κι εκεί με ενημέρωση λειτουργικού ξαφνικά όλα τα μενού έγιναν πιο αργά χωρίς λόγο (η παλιά μου με τις γραμμές πάει πιο γρήγορα)

Πιστεύω το κάνουν επίτηδες για να σε στείλουν σε νέα μοντέλα ή απλά τους έπιασε Xiaomi και αυτούς 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελείωσε οι άνθρωποι το έβγαλαν , φαντάζομαι ενσωματώνεται και αυτό στο Smart Things , λειτουργικό πρακτικό τιμή καλή κατ'ευθείαν στο στόχο και πολύ καλή υλοποίηση , δεν είναι rocket science , οι άλλοι της Apple το παιδεύουν 5 με 6 χρόνια να δούνε πως θα πάει η αγορά με ένα σωρό προβλήματα , κουράσανε οι ιδιοτροπίες και οι αστοχίες τους , μπράβο στη Samsung το αγοράζεις και κάνεις τη δουλειά σου , ρεαλισμός , όχι θα περιμένω τον Ming Chi Quo να ανακοινώσει το 2027 ότι θα βγεί το μοντέλο της Apple με τα χίλια προβλήματα .

Επεξ/σία από ethereum
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Η Studio Display για τα λεφτά που ζητάει είναι υπερβολικά ακριβή. Εγώ προσωπικά θέλω μια 4K/5K στις 32" όχι στις 27 για αυτό και πήγα τότε στην Samsung γιατί είχε ηχεία πάνω. 

Θα ήθελα  να έχω Retina ppi και δεν πάω σε 32". Εκεί θες 6Κ.
Τα 120Hz καλά είναι αλλά δεν παίζω τόσο παιχνίδια για να είναι must.

Γενικά δεν έχω βρει κάτι στην ποιότητα Studio Display. Ακόμα κι αν έχει σχεδόν ίδιο Panel με μικρές διαφορές (LG/ASUS), χάνει σε ποιοτητα κατασκευής ή ήχο/κάμερα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Huruduru είπε

Software (DevOps) Engineer, στην κατοχή μου Galaxy Tab S7 Plus, στο παρελθόν 3 Galaxy ναυαρχίδες, το παλιό "VR" με το χειριστήριο, Galaxy Buds, 2 τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και ακόμα και τώρα 32" PC Monitor που έχει θέματα, αλλά ήταν ακριβό για να το αλλάξω. Καλό και χρυσό το Marketing της Samsung, αλλά χωρίς λειτουργικό οικοσύστημα, σωστή υποστήριξη και με bloated συσκευές με υπηρεσίες και εφαρμογές που δεν χρειάζεται κάποιος δεν κάνεις σωστή δουλειά. Αντί να προσπαθεί να γίνει Apple, ας προσπαθήσει να κάνει κάτι το αυθεντικό και το ποιοτικό και όχι λύσεις που θυμίζουν Beta προϊόντα. Οπότε ναι τα πιστεύω έχοντας μια Α εμπειρία με τα προϊόντα της εταιρίας και εργάζομαι στον χώρο της τεχνολογίας. Την ίδια κριτική θα κάνω και σε άλλες εταιρίες όταν δεν κάνουν κάτι σωστά και το έχω κάνει στο παρελθόν και εδω στο φόρουμ για την Apple και έπεσαν οι αντίστοιχοι Fan να με πουν Hater.

και θα επαναλάβω...

Software Engineer MSc εδώ με αντίστοιχα πολλά χρόνια στο τομέα.

ότι έχεις αναφέρει είναι πάνω σε εμπειρία χρήσης 3+ χρόνων πίσω τουλάχιστον πάνω στα είδη της Samsung αντίστοιχα.
άρα θα είσαι δίκαιος και θα μου συγκρίνεις και μία Apple 3 χρόνια πίσω.

αυτή τη στιγμή συζητάμε για το λειτουργικό οικοσύστημα.... επειδή προσωπικά θεωρώ το software στα iphone ένα μπουρδέλο όπου εκπαιδεύει τους χρήστες της πως να το χρησιμοποιούν και όχι το ανάποδο..... θες να μου πεις ακριβώς στα software των τελευταίων 3-4 ετών.... που ακριβώς έχεις θέμα με τα Android και πόσο μάλλον με το περιβάλλον της Samsung το οποίο είναι με διαφορά από τα καλύτερα?

η όλη συζήτηση ξεκίνησε στο γεγονός ότι ανέφερες.... ότι "αν είναι Samsung δεν αξίζει ούτε 700 ευρώ".
ανέφερες επίσης ότι ότι σου χάλασε το 32'' PC Monitor. το γεγονός ότι αγόρασες ένα μεγάλο σε inches μόνιτορ, δεν σημαίνει ότι αγόρασες και ένα ποιοτικό monitor.... αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες. όπως επίσης και ότι μια LG Oled 85'' δεν σήμαινει ότι δεν μπορεί να χαλάσει μέσα σε μία εβδομάδα.....

πες μου σε παρακαλώ ποιά εταιρεία είναι αρκετά καλή για σένα με ένα καλό τηλέφωνο με την καλύτερη εμπειρία χρήσης και VFM! και την τιμή του

να ξανά τονίσω ότι ο λόγος που με έχει εκνευρίσει είναι καθαρά και μόνο το 700 ευρώ.

πάρε στα χέρια σου ένα Galaxy S24, πάρε ένα Fold 5/6 - Fold 7 και έλα πες μου αν αξίζουν τα λεφτά τους σε άποψη software.
δεν υπάρχει μία εταιρεία, που να πλησιάζει την Samsung σε ποιότητα software (το τονίζω) στα foldables. ούτε η ίδια η Google.

1 ώρα πριν, ethereum είπε

τελείωσε οι άνθρωποι το έβγαλαν , φαντάζομαι ενσωματώνεται και αυτό στο Smart Things , λειτουργικό πρακτικό τιμή καλή κατ'ευθείαν στο στόχο και πολύ καλή υλοποίηση , δεν είναι rocket science , οι άλλοι της Apple το παιδεύουν 5 με 6 χρόνια να δούνε πως θα πάει η αγορά με ένα σωρό προβλήματα , κουράσανε οι ιδιοτροπίες και οι αστοχίες τους , μπράβο στη Samsung το αγοράζεις και κάνεις τη δουλειά σου , ρεαλισμός , όχι θα περιμένω τον Ming Chi Quo να ανακοινώσει το 2027 ότι θα βγεί το μοντέλο της Apple με τα χίλια προβλήματα .

εγώ άκουσα αυτό που περίμενα στην παρουσίαση...

μπορεί και ΣΩΖΕΙ (κάτι που το Vision δεν μπορούσε.) τι παράθυρα θες να έχεις ανοιχτά στο κάθε δωμάτιο! αυτό σημαίνει ότι στο γραφείο μου μπορώ να έχω 3-4-5-6 οθόνες και στο σαλόνι να έχω μια 120'' netflix... στο ηχοσύστημα να έχω από πάνω το spotify... 
στην κουζίνα να έχω το youtube και στο ψυγείο το ημερολόγιο.

επίσης.... ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του android παίζουν πάνω του.... πάλι κάτι που δεν μπορούσε στο Apple.

εγώ το βλέπω για μένα καθαρά σαν εργαλείο δουλειάς πρώτα και μετά.... λίγο διασκέδαση.
Μπορώ να έχω στο γραφείο μου 4 με 5 οθόνες όπως τις θέλω και όπου τις θέλω?

μπορώ να το πάρω αυτό και να δουλέψω με άνεση σε ένα ταξίδι ή σε ένα πελάτη χωρίς να έχω ένα λαπτοπ με 15''?

ναι....

όταν πέσει η τιμή του σε μερικούς μήνες και έχει περάσει και απο 50 reviews και δοκιμές... τότε το έχω αγοράσει.

η τιμή του είναι ΣΟΥΠΕΡ τίμια.
μισή τιμή από το Vision Pro.... με περισσότερες λειτουργίες.

(το βίντεο παρουσίασης ήταν ηλίθιο. το 60% εστίαζε μόνο στο google maps)

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Αλλο ενα gimmick.  Πιστεύω την κατάληξη του 3d θα έχει κι αυτό. 

Πολύ φιλικά, καμία σχέση. Το vr είναι το μέλλον, ήδη ανεβάζει επίπεδο χρήσης σε πολλές κατηγορίες 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, primesoft είπε

και θα επαναλάβω...

Software Engineer MSc εδώ με αντίστοιχα πολλά χρόνια στο τομέα.

ότι έχεις αναφέρει είναι πάνω σε εμπειρία χρήσης 3+ χρόνων πίσω τουλάχιστον πάνω στα είδη της Samsung αντίστοιχα.
άρα θα είσαι δίκαιος και θα μου συγκρίνεις και μία Apple 3 χρόνια πίσω.

αυτή τη στιγμή συζητάμε για το λειτουργικό οικοσύστημα.... επειδή προσωπικά θεωρώ το software στα iphone ένα μπουρδέλο όπου εκπαιδεύει τους χρήστες της πως να το χρησιμοποιούν και όχι το ανάποδο..... θες να μου πεις ακριβώς στα software των τελευταίων 3-4 ετών.... που ακριβώς έχεις θέμα με τα Android και πόσο μάλλον με το περιβάλλον της Samsung το οποίο είναι με διαφορά από τα καλύτερα?

η όλη συζήτηση ξεκίνησε στο γεγονός ότι ανέφερες.... ότι "αν είναι Samsung δεν αξίζει ούτε 700 ευρώ".
ανέφερες επίσης ότι ότι σου χάλασε το 32'' PC Monitor. το γεγονός ότι αγόρασες ένα μεγάλο σε inches μόνιτορ, δεν σημαίνει ότι αγόρασες και ένα ποιοτικό monitor.... αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες. όπως επίσης και ότι μια LG Oled 85'' δεν σήμαινει ότι δεν μπορεί να χαλάσει μέσα σε μία εβδομάδα.....

πες μου σε παρακαλώ ποιά εταιρεία είναι αρκετά καλή για σένα με ένα καλό τηλέφωνο με την καλύτερη εμπειρία χρήσης και VFM! και την τιμή του

να ξανά τονίσω ότι ο λόγος που με έχει εκνευρίσει είναι καθαρά και μόνο το 700 ευρώ.

πάρε στα χέρια σου ένα Galaxy S24, πάρε ένα Fold 5/6 - Fold 7 και έλα πες μου αν αξίζουν τα λεφτά τους σε άποψη software.
δεν υπάρχει μία εταιρεία, που να πλησιάζει την Samsung σε ποιότητα software (το τονίζω) στα foldables. ούτε η ίδια η Google.

Η απάντηση που ψάχνεις συγκριτικά με την Apple βρίσκεται στις πωλήσεις....
Αν η απάντηση είναι η θεωρία του πρόβατου δεν θα συμμετέχω.
Οι επιμέρους λόγοι που επιλέγει ο καθένας ή απορρίπτει την μια ή την άλλη εταιρία είναι σεβαστοί και έχουν γραφτεί 10δες φορές. Ας μην κάνουμε μια ακόμα επανάληψη.

Κι εγώ σαν S/W Engineer θα σου πω ότι μόνο S/W Engineer δεν φτάνει για να αξιολογήσεις.
Ο S/W Engineer έχει την τάση να λέει τι μπορεί να κάνει το S/W αλλά συνήθως αγνοεί το τι προσφέρει σε αυτόν που πάει να το δώσει. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στο Consumer Space. Τα προϊόντα καλύπτουν υπαρκτές και μη ανάγκες που είτε έχει εντοπίσει ο καταναλωτής είτε του τις δημιουργείς/μαθαίνεις. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Samsung πήρε το design ένος αποτυχημένου beta product της Apple και κάνει τον λαγό της Google στην είσοδο της στο Mixed-Reality. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα του Vision Pro ήταν το κόστος αλλά ότι δεν έπεισε ότι προσφέρει κάτι στον αγοραστή. 
Αν για κάποιο λόγο επιτύχει το Samsung XR (Δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου) ο λόγος δεν θα είναι το λιγότερο βάρος, κόστος και υποβαθμισμένο H/W (για να ρίξει κόστος) αλλά κάτι καλό του Android XR. Δεν έβγαλε καν καινούργιο form-factor ώστε να είναι θέμα H/W. 

Link: https://counterpointresearch.com/en/insights/global-smartphone-sales-top-10-best-sellers

Αναφορά σε κείμενο

image.png.768209732b634ad3810766adfd4ae4e8.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...