Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 minutes ago, menthol1979 said:

Ρε σεις σταματήστε με τα gifακια έχω λυθεί στα γέλια :) :)

Μάλλον μιλάς για τους γνωστός spamολόγους γιατί το 1ο ποστ στο νήμα που διαβάζω είναι το δικό σου. 

τώρα για το Air ήταν αναμενόμενο ότι θα πάει άκλαυτο. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mercast είπε

Οι καταναλωτές μίλησαν! Δεν θέλουμε πιο λεπτά smartphones εις βάρος μπαταρίας και χαρακτηριστικών.

Καλά, ας έκανε κάνα 700αρικο και θα βλέπαμε μετά τι θα έλεγαν οι καταναλωτές… 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας αυξήσει τη παραγωγή των Pro/Max που θα παραλαβουμε το 2030 οπως παει και όλα καλά.1200 ευρω για κινητο με μιση μερα μπαταρια και 1 καμερα το 2025 μονο ως ανεκδοτο μπορει να ληφθεί...

• Like 4
Δημοσ.
36 minutes ago, KostasKri said:

Στο χέρι η αίσθηση είναι απίστευτη. Η μπαταρία μόνο deal breaker δυστυχώς. Για μη power users πρέπει να είναι απίστευτο.

Γιατι ενας μη power user να πάρει τοσο ακριβό κινητό?

Ακομα και iphone να θέλει,  γιατί να μην πάρει  ενα 13 ή 14?

• Like 1
Δημοσ.

Το έγραψαν τόσοι και τόσοι εδώ μέσα, τόνοι εικονικής μελάνης χύθηκαν, ότι θα πάει Α-Π-Α-Τ-Ο, αλλά τόσο το τμήμα μάρκετινγκ της αππλ όσο και το άλλο μισό ινσομνια κώφευαν! 🤣

• Haha 1
Δημοσ.

στο ινσομνια ειμαστε ( βαλε και εμενα μεσα) σαν το χαλασμενο ρολοι που εστω 2 φορες τη μερα δειχνει σωστα.  ολα τα λεμε απατα και καποιες φορες πεφτουμε μεσα. 

bonus οταν συμβει λεμε και " τα λεγα εγω οτι θα παει απατο". 

• Haha 3
Δημοσ.
40 minutes ago, manos08 said:

Γιατι ενας μη power user να πάρει τοσο ακριβό κινητό?

Ακομα και iphone να θέλει,  γιατί να μην πάρει  ενα 13 ή 14?

Γιατί όλοι όσοι παίρνουν καινούρια iPhone είναι power users θες να μου πεις; Αυτή η καραμέλα του οτι για να πάρει κάποιος ακριβό τηλέφωνο πρέπει σόνι και ντε να το κάνει κάτι δεν την καταλαβαίνω.

Πλέον όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα αγοράζει ότι του αρέσει.

Δημοσ.

Το ειχαμε γραψει, το συγκεκριεμενο μοντελο δεν εβγαζε νοημα, εκτος απο το οτι ηταν λεπτο, ολα τα αλλα χαρακτηριστικα του ηταν υποδεεστερα και απο το απλο 17αρι. Λυπαμαι μονο για οσους το αγορσαν διοτι η μεταπωλητικη του αξια θα ειναι πολυ χαμηλη!

Δημοσ.
1 hour ago, KostasKri said:

Γιατί όλοι όσοι παίρνουν καινούρια iPhone είναι power users θες να μου πεις; Αυτή η καραμέλα του οτι για να πάρει κάποιος ακριβό τηλέφωνο πρέπει σόνι και ντε να το κάνει κάτι δεν την καταλαβαίνω.

Πλέον όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα αγοράζει ότι του αρέσει.

Δε διαφωνώ σε αυτό. Αλλα ακομα και ο μη power user θα παει στο pro/pro Max. Η διαφωνία μου έγκειται στο οτι οι μη power users θα ηταν κομπλε με το Air.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι άσπρο η μαύρο η κατάσταση. Η γυναίκα μου έψαχνε να αλλάξει το παλιό της iPhone και ήθελε ένα ελαφρύ και με μεγάλη οθόνη, γιατί  βλέπει σειρές στο κινητό, και ήθελε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη θα έβρισκε, χωρίς να πρέπει να σηκώνει 500 γραμμάρια κινητό σαν το Pro Max. Το πήρε, το ευχαριστιέται και όλα καλά.

Δεν ξέρω αν είναι εμπορικά τα S25 Edge/iPhone Air, αλλά σίγουρα δεν είναι χωρίς λόγο ύπαρξης, Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο "χοντρά" και να έχουν λίγο μεγαλύτερη μπαταρία που θα τα έκανε ακόμα καλύτερη περίπτωση, αλλά στην τελική ποντάρουν και λίγο στο wow factor για να έχουν κάποια ελπίδα παραπάνω. Tα S25 Plus/ iPhone 16 Plus αντικατέστησαν που μπορεί να μην ήταν τοοσο ακριβά, αλλα δεν τα έλεγες σε καμια περίπτωση φτηνά, και στο τέλος της ημέρας, ηταν παραφουσκωμένες εκδόσεις των κακών base εκδόσεων που είχαν Samsung και Apple.

• Like 1
Δημοσ.

πιο πολυ μου αρεσε το 16 plus τελικα,σχεδιαστικα παντα.θυμαμαι το sony ericsson xperia arc s ποσο ωραιο ηταν στα χερια η αισθηση,ετσι και το air με εξαιρεση την καμπουρα.μακαρι να ηταν και καλυτερης διαρκειας η' πολυ οικονομικοτερα ωστε να τα αγορασει καποιος λατρης και της σχεδιασης. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, costas2025 είπε

Το ειχαμε γραψει, το συγκεκριεμενο μοντελο δεν εβγαζε νοημα, εκτος απο το οτι ηταν λεπτο, ολα τα αλλα χαρακτηριστικα του ηταν υποδεεστερα και απο το απλο 17αρι. Λυπαμαι μονο για οσους το αγορσαν διοτι η μεταπωλητικη του αξια θα ειναι πολυ χαμηλη!

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά υπάρχει και κόσμος που το πήρε για να το χαρεί και όχι για να το μεταπωλήσει… 😛 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, costas2025 said:

Καλά μην τα λες έτσι, η γυναίκα μου από XS Max θέλει να το πάρει  ως αναβάθμιση.

το XS Max το πήρε όταν βγήκε στον μήνα απάνω με 256Gb τότε…(μετράμε 6 χρόνια και ακόμα δίνει πόνο ως συσκευή ακόμα και με 80% μπαταρία που είναι αυτή που είχε από το εργοστάσιο ) , δεν το θεωρώ κακή επιλογή αν το θέλει για ποιο ελαφρύ στο χέρι. 
Εγώ της είπα βέβαια να πάρει το 17 απλό. 
ίδια επεξεργαστική ισχύ βγάζει αφού κάνει throttling το Air, καλύτερες κάμερες, καλύτερη μπαταρία 

το ίδιο και 1 φίλος, από 15 Pro Max το είδε στην δουλειά του από κοντά και θέλει να το πάρει 

για την μπαταρία, εεεε καλά δεν πέθανε και κανείς να το φορτίζει 2 φορές την μέρα…

έτσι και αλλιώς μέχρι το 80% πάει η φόρτιση σφαίρα, μετά κάνει άλλες 2 ώρες 

Επεξ/σία από TrialKid
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, TrialKid είπε

Καλά μην τα λες έτσι, η γυναίκα μου από XS Max θέλει να το πάρει  ως αναβάθμιση.

το XS Max το πήρε όταν βγήκε στον μήνα απάνω με 256Gb τότε…(μετράμε 6 χρόνια και ακόμα δίνει πόνο ως συσκευή ακόμα και με 80% μπαταρία που είναι αυτή που είχε από το εργοστάσιο ) , δεν το θεωρώ κακή επιλογή αν το θέλει για ποιο ελαφρύ στο χέρι. 
Εγώ της είπα βέβαια να πάρει το 17 απλό. 
ίδια επεξεργαστική ισχύ βγάζει αφού κάνει throttling το Air, καλύτερες κάμερες, καλύτερη μπαταρία 

το ίδιο και 1 φίλος, από 15 Pro Max το είδε στην δουλειά του από κοντά και θέλει να το πάρει 

για την μπαταρία, εεεε καλά δεν πέθανε και κανείς να το φορτίζει 2 φορές την μέρα…

έτσι και αλλιώς μέχρι το 80% πάει η φόρτιση σφαίρα, μετά κάνει άλλες 2 ώρες 

Καλύτερα βέβαια να πάρει το standard 17 δίνει περισσότερα κ είναι όσο πιο κοντά στο Pro για 1η φορά θα έχει καλύτερη μπαταρία , 2 κάμερες, αλλά εφόσον το ατού του air είναι το design κ το θέλει εκεί ο καθένας έχει άλλα κριτήρια επιλογής 

* στη ram έχει 12 το air

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, billdanos είπε

Καλά, ας έκανε κάνα 700αρικο και θα βλέπαμε μετά τι θα έλεγαν οι καταναλωτές… 

δεν θα ήταν σύγκρουση με το 16e ? ή το 17e ? (οταν βγει).....κατι δεν βγαινει καλα τιμολογιακα.

Εγώ πάντως με 16+ μια χαρά είμαι όταν το ζητούμενο μου ήταν το iPhone 16 με καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθονη λόγω συνήθειας και ηλικίας 🤓.
Στο air αλήθεια δεν βρίσκω κανένα λόγο αγοράς από μέρος μου ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή όταν το απλό 17 είναι σε όλα σχεδόν καλύτερο (για να μην πω σε όλα).
Ακόμα και η οθόνη από 6,3 του απλού σε 6,5 του air είναι κλάιν, δεν έχει την διαφορά που είχα εγώ από 6,1 του 16 σε 6,7 του 16+ (για να μην πω σε μπαταρία).
Ας είναι όμως, ο καθένας τον οβολό του τον δίνει όπου και όπως θεωρεί καλύτερα.

Επεξ/σία από parmalid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...