Προς το περιεχόμενο

Θυμάστε την προσφορά της Novell για το Suse Linux?

clairvoyant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..Εγώ είχα ενημερωθεί για αυτή από τις σελίδες του Insomnia, κάπου στις αρχές του Ιουλίου αν θυμάμαι καλά. Είχα λοιπόν συμπληρώσει τη φόρμα για τη συμμετοχή στην προσφορά και είχα ενημερωθεί ότι θα λάμβανα κανονικά τα 3 DVDs εντός 10 ημερών. Τελικά από τότε πέρασαν τουλάχιστον 45 ημέρες, και όπως φαντάζεστε είχα ξεχάσει εντελώς το θέμα.

Σήμερα το πρωί όμως, μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε! Ένα μικρό πακετάκι στο οποίο αμέσως ξεχώρισα την ετικέτα από το United States Postal Service, δήλωνε πως η Novell έμεινε πιστή στην υπόσχεση της και έστειλε, με δικά της έξοδα, στο σπίτι μου 3 DVDs με τα:

DVD-1

Suse Linux Enterprise Server 9

Nterprises Linux Services 1.0

Ximian Desktop 2

ConsoleOne

DVD-2

Suse Linux Professional 8.2

GroupWise 6.5.1

Red Carpet Enterprise Server 2.02

DVD-3

Suse Linux Professional 9.1

Το 3ο DVD είναι και αυτό που θα τιμήσω άμεσα. Μιας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τέτοια προσφορά, δηλώνω πολύ, πολύ χαρούμενος :lol:

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σε μένα κατέφτασε το πακετάκι προχτές. Να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν περίμενα να τα στείλουν τελικά, θυμάμαι είχανε κάνει πολλοί φόρμα τότε...

Δημοσ.

Ααααααα πολυ ωραια :) Καλως τα δεχτηκες!

Δεδομενου οτι προσφερθηκε δωρεαν απο την εν λογω εταιρεια, θα ηταν πιστευεις σωστο να σου ζητησω να μου στειλεις μια κοπια? Το 3o DVD ειναι που με ενδιαφερει πανω απ' ολα... Και (κλασσικα πραγματα) μετα εγω θα φροντισω να το προωθησω στη Θεσσαλονικη :D

Δημοσ.

τυχεροί... δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση... :(

Είμαι πρόθυμος να στείλω σε κάποιον ένα φάκελο με γραμματόσημα επιστροφής μέσα και 3 άδεια DVD, να μου γράψει για να μου τα στείλει Θεσσαλονίκη.

παρακαλώ PM me... :)

Δημοσ.

dk6 περιμενε λιγο αν θελεις, θα μου τα στειλει ο clairvoyant και μετα μπορουμε αν θελεις να βρεθουμε να τα αντιγραψεις, να μην πληρωνεις τσαμπα τα ταχυδρομικα :)

Δημοσ.

ευχαριστώ τους πάντες για την πρόθυμη βοήθειά τους!

Ναι, η προσφορά ξανάρχισε... πριν 15 μέρες είχαν πει sorry τέλος!

Anyway πρόλαβα δήλωσα :D

Δημοσ.

Molis eida k gw oti h prosfora xanateleiwse alla eytyxws esteila th forma prin apo kammia vdomada...

Proswpika nomizw oti h Suse einai top distro kai kinhseis san auth einai poly exypnes kai xrhsimes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...