GothicCrusader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Τα τηλέφωνα εκ των υστέρων δεν δίνονται, όπως είναι και λογικό. Αλλά ακόμα και αν δωθούν, παρά των κανόνων, θα είναι άχρηστα νομικά. Σε εμένα είχε συμβεί μία παρόμοια κατάσταση και λύθηκε ως εξής: α) πρώτα πρέπει να κάνεις αίτηση για «εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων». β) εντοπίζεις το τηλέφωνο με τον τρόπο που θα σου πουν. Πρέπει να το εντοπίσεις αρκετές φορές. γ) στο τέλος της περιόδου παίρνεις το χαρτί από τον ΟΤΕ και λες στον ΟΤΕ να κάνει παρατήρηση στον αντίστοιχο αριθμό δ) πας σε εισαγγελέα με το χαρτί και λες να προχωρήσει σε παρατήρηση στον αντίστοιχο αριθμό. Οπότε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής επικοινωνεί με τον αριθμό και προειδοποιεί ότι οι κλήσεις καταγράφονται, ότι έχουν καταγραφεί στους καταλόγους οι συγκεκριμένες κλήσεις-παρενόχληση (ώρα μέρα κλπ) και ότι αν επαναληφθεί η διαδικασία θα προχωρήσει η κατάσταση νομικά ε) δεν σε ξαναπαίρνει ποτέ... Μερικές φορές ανάλογα με το κέντρο πρέπει πρώτα να πας σε εισαγγελέα για να σου δώσουν τα νούμερα που έχουν καταγραφεί. Σε εμένα συνέβηκε το αντίθετο, αλλά μετά από κοκορομαχίες στα κέντρα του ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 to basiko ine oti ama faei paratirisi apo ton ote diskola tha xanasikosei kefali ektos an einai treli opos les opote ekei kai nomika den tha katafereis tipota parapano apo to na tin klisoun se kana treladiko.
GothicCrusader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 poulinos, Στην περίπτωσή μου πάντως όχι μόνο ήταν «τρελή» αλλά δυστυχώς ήταν και γνωστή. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γνωστό άτομο σου κάνει τη δουλειά. Εντελώς ξεφτίλα δηλαδή. Φυσικά όταν «έμαθε» ότι ακόμα και τα απόρρητα κινητά εντοπίζονται χάθηκε από προσώπου γης και δεν μας λέει ούτε καλημέρα... Είναι πολύ σημαντικό όμως να φτάσει σε εισαγγελέα το θέμα. Έτσι καταγράφεται νομικά η υπόθεση καθώς και η αντιστοιχία ότι «η κλήση τάδε που έγινε από τον Χ τη στιγμή Υ είναι παρενόχληση» και ότι ο τάδε χρήστης κάνει υβριστικά τηλεφωνήματα. Ότι δεν υπάρχει στο χαρτί, δεν υπάρχει καθόλου. Δυστυχώς στο αρχείο του ΟΤΕ καταγράφονται κλήσεις και όχι χαρακτηρισμοί του στυλ «παρενόχληση» ή «κανονική κλήση» οπότε δεν πρέπει να βασιστείς σε αυτό γιατί αν συνεχιστεί η κατάσταση δεν θα έχεις τίποτα. Άσε που πολλές φορές η καταγραφή γίνεται σε σταθερό (όσον αφορά τον εισαγγελέα), ενώ η κλήση-φάρσα γίνεται με κινητό. Σε εμένα οι «φάρσες» γινόντουσαν από κινητό, ενώ η αστυνομία επικοινώνησε με τον χρήστη στο σταθερό του. Φανταστείτε τη φάτσα του δηλαδή!
skoy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Aporeia... Kserei kaneis ti ginete se periptwsi pou to kanoun se kinito??? Sygekrimena se Cosmote, mou eipan oti prepei na kanw kati paromio me ta parapanw, alla ap'oso kserw i Cosmote den exei εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων, mono ta stathera...
androu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 και κάλα αν την πάρει ο ίδιος και τις πεί οτι σας καλούμε απο τον ΟΤΕ .. μας ενημέρωσε ένας συνδρομητής οτι τον ενοχλείται εαν χαναγίνει θα υποστείτε κυρώσεις κτλπ.. ?
androu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 κανένα νεο ? To νούμερο αυτό δεν υπάρχει στον online τηλ. κατάλογο του ΠΟτε .. ΤΙ παίζεται ? Το έχει κάνει απόρρητο μάλλον ε?
GothicCrusader Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 210ΧΧΧΧΧΧ... go nuts παιδες' date=' καντε το μου σα χαρη[/quote'] Με όλο το σεβασμό προς τον epote και γενικότερα προς όλους τους moderators της insomnia, πιστεύω ότι τέτοια posts δεν πρέπει να επιτρέπονται. Οι λόγοι αυτονόητοι. Υπάρχουν τρόποι να λυθούν τέτοιες διαφορές και imho αυτός σίγουρα δεν είναι ο σωστός :|
epote Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Με όλο το σεβασμό προς τον epote και γενικότερα προς όλους τους moderators της insomnia, πιστεύω ότι τέτοια posts δεν πρέπει να επιτρέπονται. Οι λόγοι αυτονόητοι. Υπάρχουν τρόποι να λυθούν τέτοιες διαφορές και imho αυτός σίγουρα δεν είναι ο σωστός ενω το να της κανω μυνηση να χασουμε και οι δυο λεφτα και χρονο ειναι? συμφωνω μαζι σου, αλλα ελα λιγο στη θεση μου ειναι φοβερα εξουθενοτικο ειδικα οταν της εχουμε μιλησει επανηλημενος
GothicCrusader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Epote, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχεις αγανακτήσει με το συγκεκριμένο θέμα. Αν όμως η ηθική και οι κανόνες παύoυν να ισχύουν όταν το αντίθετο θα συνεπαγόταν χρόνο και χρήμα, τότε ποια είναι τελικά η ηθική και ποιοί είναι οι κανόνες μας; Πάντως, δεν είναι ανάγκη να ξοδεύψεις χρήμα, τουλάχιστο όχι κάποιο σημαντικό ποσό. Στην περίπτωσή μου δεν έγινε μήνυση, αλλά καταγγελία και καταχώρηση στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος. Η διαδικασία χρειάστηκε χρόνο κυρίως λόγω του ΟΤΕ αλλά δεν μου κόστισε τίποτα πέρα από τον εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων οπότε μπορείς εύκολα να εκτιμήσεις το συνολικό κόστος. Φυσικά δεν θα επιμείνω με άλλο post. Η απόφαση είναι δική σου και είναι σεβαστή. Απλά εξέφρασα την άποψή μου για την υπόθεση. Τίποτα προσωπικό :wink:
ee3509 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 dosteis to tilefono enos ekdoti na kanei ti douleia tis vre, ektos ama tin paro ego san ekdotis, kai tis po oti endiaferomai gia ta vivlia tis.
epote Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 gothic exeis dikio, tha eksantliso prota tis nomimes odous kai vlepoume
OVERLORD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ως σχετικος με τα νομικα θα πρεπει να συμφωνησω απολυτα με τον poulinos. θα προσθεσω επισης οτι συνηθως ο εισαγγελεας δινει μια απλη "παρακληση" και οχι "παραγγελια" στην περιπτωση αυτη αν ο provider δεν "μασησει" ακολουθειται η πορεια της μυνησης κτλ κτλ....... κτλ....δικηγορος... ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαίοι!!!!
UpLiFtEr GR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 epeidh k gw antimetopiza afto to provlima k eimai fan tou modemspy xrhsimopoiousa ena prog pou legotan call blocker http://216.239.37.104/translate_c?u=http://www.ijen.net/new/blocker2.exe xrhsimopoiei to montem sou k blockarei mono opies kliseis tou peis esi *sorry an htan asxeto to post h an eprepe na postarw se allh kathgoria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.