epote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 πηγε ο πατερας μου χωρις εμενα να παρει Pc του στησανε ενα μηχανακι στο One way 1670 ευρω ο πατερας μου ειναι συγκραφεας ακουστε τι του βαλανε p4 3.0 120 wd 2x256 400ares abit is7 mobo 9200se karta grafikon dvd-r 17ara sony tft lazer ektipoth hxeia-pontikia ktl GIA TO ONOMA TI XREPI EINAI TOUTO! tou ta lega ego pare ena laptop, alla OOOOOOOOOOOOOOOXI aytoi sto one way kseroun kalitera alites!
vagpap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 1670?????????????????????????????? Αν είναι ποτέ δυνατόν... Δηλαδή τι κάνει τόσο πολύ από όλα αυτά???? Εκτός εάν η ψύκτρα που του έβαλαν είναι από ατόφιο χρυσό.... Νόμιζα πως είχαν κλείσει τα Oneway
kx5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Τωρα τι να σου πω... ωραίο μέρος βρήκε ο πατέρας σου να πάρει PC (χωρίς παρεξήγηση) Εμένα στο one way μου είχανε πει πως δεν μπορείς να βάλεις μεγαλύτερης χωρητικότητας σκληρό σε ένα PC αλλά μονάχα να προσθέτεις άλλους. Το καλό είναι πως επιμένανε κίολας (One way Γλυφάδας, πριν 4 χρόνια)
LEVI Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια οι τυποι ειναι τελειως ασχετοι και δεν ειναι οι μονοι....
kx5 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι οι μόνοι... Πήγε ο πατέρας ενός καλού μου φίλου στην Big City να ζητήσει συμβούλη για το πως θα κάνει εγγραφή από το πικ'απ του στο PC και του πασάρανε... κάρτα ήχου της Creative αξίας 90.000 δραχμών!!!!!!! Έτσι για να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος... Άσχετοι και κλέφτες
God Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Νόμιζα πως είχαν κλείσει τα Oneway Η microland εκτος 1-2 καταστηματα η acom/alfa και τα big city κλεισανε. Ενα ενα θα καθαρισουμε....... ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 02' date=' 2004 11:18 pm Θέμα δημοσίευσης: το κερατο μεσα στο One way και ολες αυτες τις βλακειες πηγε ο πατερας μου χωρις εμενα να παρει Pc του στησανε ενα μηχανακι στο One way 1670 ευρω ο πατερας μου ειναι συγκραφεας ακουστε τι του βαλανε p4 3.0 120 wd 2x256 400ares abit is7 mobo 9200se karta grafikon dvd-r 17ara sony tft lazer ektipoth hxeia-pontikia ktl GIA TO ONOMA TI XREPI EINAI TOUTO! tou ta lega ego pare ena laptop, alla OOOOOOOOOOOOOOOXI aytoi sto one way kseroun kalitera alites![/quote'] Που πας χωρις αγαπη μες το κρυο στη βροχη...........
sarisn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί σας φαίνεται υπερβολική η τιμή??? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται αφού ο άνθρωπος πήρε 17άρα Sony TFT και laser εκτυπωτή! Μόνο αυτά τα 2 κοστίζουν 1000 ευρώ περίπου. Όχι βέβαια πως τα One way δεν είναι ακριβά σε σχέση με άλλα καταστήματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι δεν είναι πολύ ακριβό.
dreaming123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχω εμπειρίες απο oneway αλλα και εμένα η τιμή αυτή μου ακούγεται κάπως αλλά όπως λεει και ο epote ο πατέρας του έιναι συγγραφέας δεν θα δοκιμάζει τα games και θα γράφει τα σενάρια μόλις τα τερματίσει και με λιγότερες απαιτήσεις μια χαρά θα έκανε την δουλειά του.Καλά τα λέω epote?
NKod Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 koita....ta mona xrisima apo ayta pou pire o pateras sou einai h tft 17ara (giati an grafei sto pc oti exei na grapsei tha ta bgalei ta matia tou o anthrwpos me mia alli) kai o laser ektypoths (fantasou na ektyposei kana keimeno kai na einai FULL sta melania)...oso gia ta ypoloipa kane kamia skatza kai kavatzwse esy gia to diko sou pc (me ena smparo 2 trigonia) Kata ta alla...ontws..toy psilopiasan(sorry kiolas) ton kwlo...(me olo to sevasmo pros ton patera sou)
God Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί σας φαίνεται υπερβολική η τιμή??? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται αφού ο άνθρωπος πήρε 17άρα Sony TFT και laser εκτυπωτή! Μόνο αυτά τα 2 κοστίζουν 1000 ευρώ περίπου. Όχι βέβαια πως τα One way δεν είναι ακριβά σε σχέση με άλλα καταστήματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι δεν είναι πολύ ακριβό. Ενας μετριος εκτυπωτης laser που ειναι παραπανω απο καλος για κειμενα εχει καπου 200 ευρω και 450 ευρω εχει μια παρα πολυ καλη 17" οθονη tft για εργασια σαν για παραδειγμα την philips 170s στα 430 ευρω. Παμε χοντρα χοντρα στα 700 ευρω. Ολο το υπολοιπο ουτε 500 δεν το εκτιμαω. Παμε με το ζορι 1200 συνολο. Δεν τον εκλεψαν. Τον ξεσκισαν. Με το συμπαθειο.....
epote Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 nai ayto leo kai ego paides, entaksi o laser kai h othonh pane sto diaolo, typonei POLY keimeno giati ton volevei na diavazei hard copy kai vevaia h tft kalh einai (an kai 17ara...tespa) alla to point einai 3.0 giga?! eleos, ti skata na to kanei, tsampa ta leyta! dvd-r? ti tha grapsei se dvd ta 500 mb se e-books kai dikes tou doulies? kata th gnomh mou gia tosa leyta tha eperne ena aksioprepestato laptop kai tha katharize alla den me simvouleytike hmouna sth paro #$^@# h tespa epitelous as edine leyta gia ena kalo pliktrologio h kamia KALH karekla, gia sigrafea ayta einai kalitera apo 120ari skliro, ti diafora tha katalavei metaksi 60ari kai 120arh oute kai ksero kalitera 2x60 se raid na exei to kefali tou isixo apo xtipimata skliron na kleisoun ta kolomagaza! eida ti tou poulisane kai efriksa, kontepsa na to paro na to petakso sth vitrina kai na paro? LOL TI na paro apo to xrepi!?
sarisn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εντάξει αφού το θέλει μόνο για κείμενα έχεις δίκιο πεταμένα λεφτά, καλύτερα να έπαιρνε laptop.
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 partou enan epeksergasti 2,4 kai enan skliro 60ari kai tsimpa ta kainouria parts
random Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γλιτωσε την αναβάθμιση. θα ειναι έτοιμος για τα windows 2006, και το office 14. απλα epote βάλτου ενα βαρβατο firewall , antivirus kai anti-dialer (αυτα θα φερουν τον p3.0 στα ισα του ==> p2.0), Θα προτεινα και ενα 2ο partition , οπου θα αντιγραφονται αυτοματα ολα τα docs του για backup. να μη γραφει κανενα βιβλιο, και στην 200η σελίδα, κολησει τιποτα στο σερφαρισμα και τα χάσει όλα...
alfas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Einai gnosti h politiki se polla magazia...pou leei!! Einai asxetos??? Blepoume oti to exei anagki amesa... Mas leei arxika oti dinei mexri tosa??? OK....EINAI TO TELEIO 8YMA...pinete tou to aima...... :evil: :twisted: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.