Προς το περιεχόμενο

paketo :( monitor problem

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα το πω και ας είναι ηλίθια απαντηση...Μήπως το καλώδιο τροφοδοσίας της οθόνης ακουμπάει πουθενα και βγαίνει απ'τη θέση του?

Δημοσ.

Είχα μια Eizo F56 και το ίδιο γινόταν σε εμένα. Στην αρχή σπάνια, μετά πιο συχνά, προς το τέλος κάθε λίγο , και στο τέλος ... το τέλος της.

:-(

Ας αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για αλλαγή οθόνης (μπορεί να της έχει μείνει κανας χρόνος ζωής ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι μερικοί μήνες)

Δημοσ.

popo min mou lete tetia , mono 3-4 xronia tin exo .ala iparxei kati allo ,evlepa exthes oti to diktio ixa arketes ptoseis taseis kai ta fota tremopezan merikes fores . simera den mou ekane tipota opote as elpisoume oti itan to diktio . :D

Δημοσ.

H eizo ειναι πολυ ευαισθητη με το ρευμα..ετσι αν εχεις πολυ μικρες πτωσεις τασης κανει αυτα που λες.Αν δεν ειναι το ρευμα τοτε συμφωνω με τους προλαλησαντες.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τη δικιά μου οθόνη: Είναι μια 17'' CRT Daewoo 5 ετών. Τις τελευταίες δύο μέρες, κάθε περίπου μισή ώρα ή μία ώρα, κάνει για ελάχιστο χρόνο ένα πολύ μικρό στένεμα, σαν να συρρικνώνεται ολόκληρη η εικόνα, χωρίς κάποιον ήχο, και μετά επανέρχεται στο φυσιολογικό. Αυτό δεν διαρκεί σχεδόν ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Πρέπει να ανησυχώ; Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; Γιατρέ, πόσο χρόνο ζωής έχω ακόμα; Πείτε μου όλη την αλήθεια! (ωχ, αυτό είναι απ' αλλού!)

Μήπως να μαζεύω λεφτά για καινούρια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...