bafman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια σας, εχω καποιο προβλημα ,βασικα δεν γνωριζω εαν υπαρχει τροπος η εαν υπαρχουν προγραμματα που να μετατρεπουν τα BIN CUE files se avi, divx, η dvd. Παρακαλω εαν υπαρχει καποιος που γνωριζει και θελει να μου απαντησει. Ευχαριστω
kallair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 to mono pou mou erxetai sto mialo einai na kaneis ta bin cue files sou image kai meta na fortoseis to image se enan eikoniko drive. me to nero auto ginetai epilegontas os target neroimagedrive(i kapos etsi) exontas omos energopoiimeno to image drive tou nero. tha sou zitisei na apothikeuseis kapou to nrg kai molis to kaneis nrg fortose to sto eikoniko drive kai bgale apo kei to avi sou i to dvd.
marios1957 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Extract το bin σε mpg(VcdGear η IsoBuster) και δώσε το mpg σου η σε standalones(π.χ. UleadDvdMovieFactory η TMPGEnc_Dvd_Author)η παλεύεις μοναχούλης με τα θεριά του encoding(CCE,MainConcept,TMPGEnc_Xpress) και φτιάχνεις ένα μεγαλύτερο mpg στο "φορμά" του Dvd και κατόπιν το διαχωρίζεις σε ήχο(mpa) και εικόνα(m2v),βάζοντάς τα μόνος σου σε απλά authoring proggies(π.χ. Ifoedit) για να βγάλεις το πολυπόθητο D V D !
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μάριε, καλά αυτά που λες, αλλά με την προϋπόθεση ότι το bin/cue είναι image από VCD/SVCD και όχι πχ από το Norton Systemworks
marios1957 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 lolol,έχεις απόλυτο δίκιο,my man... Αλλά στο divx το έβαλε...
bafman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον. Πραγματικα το Bin/cue file ειναι video cd image και οχι προγραμμα. Προσπαθησα να το περασω απο win iso και ολο μου βγαζει τεσσερα φολτερ απο τα οποια το ενα πρεπει να ειναι image.Ομως αυτο δεν περνα απο το ΝΕRO. Η σκεψη του kallair πρεπει να λειτουργει αλλα δεν γνωριζω φιλε πια ειναι η διαδικασια για να κανω τα fıles, ımage. Υπομονη παιδια ευχαριστω
kallair Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 loipon. otidipote kai an einai to arxeio tha kaneis to eksis me to nero. tha energopoiiseis ena image drive tou nero sto nero imagedrive. meta otan tha einai na grapseis to cue bin file sou, tha valeis os antigrafiko oxi to dvd/cd writer sou alla tha epilekseis "image recorder". molis patiseis burn, tha sou anoiksei ena parathiro apothikeusis. sose to se nrg i iso(oti se voleuei). molis teleiosei to sosimo anoikse to nero imagedrive kai kane mount to nrg pou tha exeis dimiourgisei. auto tha fortothei sto eikoniko drive sou kai meta mporeis na to vgaleis apo ekei me ena aplo copy kai paste opou theleis. tora mporeis na to kaneis oti theleis...
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 To DVD authoring πρόγραμμα DVD-lab Pro μπορεί να δεχτεί σαν είσοδο mpg αρχεία από VCD ή SVCD ( τα παίρνεις με τον τρόπο που γράφει οmarios1957 ), και φτιάχνει DVD ΧΩΡΙΣ να επανακωδικοποιήσει το mpg.
bafman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Παιδια ευχαριστω για το εωδιαφερον. Το προβλημα συνεχιζει και δεν γνωριζω που κανω λαθος. Εκανα την διαδικασια που εγραψε ο Μαριοσ αλλα οταν επιλεγω image recorder μου βγαινει παραυθρο για εγγραφη σε cd/dvd. Μετα συνεχιζω την διαδικασια και μου βγανει ενα error και τελικα εχω ενα image file . Μετα φορτωνω το image file στο mount disk image του NERO και μετα δεν μπορω να το ανοιξω η να δω το περιεχομενο αφου μου γραφει οτι ειναι windows not compatible format. Που μπορει να κανψ λαθος. Προσπαθησα και με το DVD-Lab αλλα τιποτα
marios1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δεν ήμουν -αρκούντως- κατατοπιστικός,συγνώμη. Απ' την αρχή: Έχεις ένα cue και ένα bin.Βρες το DaemonTools(free).Αφού το εγκαταστήσεις,κάνε mount το bin σου σε αυτό.Θα σου βγάλει στο εικονικό δισκάκι τα αρχεία που απαρτίζουν το (s)vcd. Βρες το VcdGear(free).Κάνε extract το μεγαλύτερο σε μέγεθος αρχείο που θα βρεις(μέσα στο εικονικό δισκάκι),σε μορφή mpg,στο σκληρό σου δίσκο. Τώρα,αυτό το mpg το κάνεις ότι θες.Αν θες avi,με AutoGk.Αν θες dvd,η με το Dvd2svcd η παίζεις με εμπορικά proggies η το κάνεις frameserving σε free τέτοια.Το λέω αυτό γιατί δεν γνωρίζω κάποιο free που να κάνει απ' ευθείας μετατροπή από mpg->mpg.
bafman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μαριος 1957 σε πληροφορω οτι μετα απο δυο εβδομαδες ψαξιματος για το προβλημα μου τελικα μου εδωσες την λυση. Αυτος ο τροπος δουλευει θαυμασια και γρηγορα και καταφερα να εχω το τελικο mpeg fıle. Τωρα εγω τα τα παιρνω virtualdub απο και τα μετατρεπω σε avi format (25.000 fps) και αλλαζω τον ηχο(48.000) και εχω ενα τελικο avi. Μετα το κανω οτι θελω. Κατι αλλο να ρωτησω. Υπαρχει κανενα πρoγραμμα που να καλυτερευει την ποιοτητα του οταν προερχεται απο screeners/cam. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.
bafman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μαριος 1957 σε πληροφορω οτι μετα απο δυο εβδομαδες ψαξιματος για το προβλημα μου τελικα μου εδωσες την λυση. Αυτος ο τροπος δουλευει θαυμασια και γρηγορα και καταφερα να εχω το τελικο mpeg fıle. Τωρα εγω τα mpeg files τα παιρνω virtualdub απο και τα μετατρεπω σε avi format (25.000 fps) και αλλαζω τον ηχο(48.000) και εχω ενα τελικο avi. Μετα το κανω οτι θελω. Κατι αλλο να ρωτησω. Υπαρχει κανενα πρoγραμμα που να καλυτερευει την ποιοτητα του file (movies) οταν προερχεται απο screeners/cam. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.