Asterakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά έχει κανείς με το 708a προβλήματα ανάγνωσης cd? ποιο firmware χρησιμοποιείτε; Γιατί θα αρχίσω να τα παίρνω ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μηπως ειναι καιρος να σου στειλουν αλλο ????? :?: :?: :?:
migel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα. Πρόβλημα ανάγνωσης δεν έχω με κανένα Firmware , τώρα χρησιμοποιώ την v108 rpc1 αλλά κατά καιρούς γυρίζω και σε v102 γιατί εκεί μου βλέπει x8 τα DVD+R BulkPaq κτλ.
accipio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα ανάγνωσης cd. Firmware 1.08. Μήπως δεν διαβάζει καθόλου cd ή διαβάζει με δυσκολία; Αν συμβαίνει το πρώτο, μάλλον πας για rma.
telnet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 kane update sto firmware eixa kai ego tetoio problima to opoio tora lithike
Asterakias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 παιδιά Ευχαριστώ για τις απόψεις σας, συνεχίζω να ακούω κι άλλους , αλλά το πρόβλημα παραμένει και με την 1.08... όταν βέβαια κάνω restart και δοκιμάσω ξανά, κανένα πρόβλημα ... Τι στον άνεμο έινια ...
andromahos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 min se aposxoli poli, gemise ti forma pou exoun sto site ke mine isixos tha erthoun na to paroun kai mesa se tris meres exis kainourio, to idio problima eixa ke ego,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.