Physics_Rulez Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 pragmatika re paidia. to forum merikes fores sernetai poly eknevristika. den anoigoun selides, otan kaneis reply kanei 100 wres na proxwrisei... se alla forums kai me pio poly kosmo (myphone) de symvainei afto elpizw na diorthwthei to prob
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 epishs kai egw twra exw problhma na anoiksoun oi selides ti paizei re gmt? PS. Eimai addicted, den antexw na argoun oi selides na anoiksoun
The_Edge Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Η αλήθεια είναι ότι παρατηρούνται κάποια προβλήματα, όχι πολύ συχνά όμως. Ελπίζουμε η πολυαναμενώμενη αναβάθμιση των scripts του forum που θα τα λύσει όλα αυτά να γίνει σχετικά γρήγορα. Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή.
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Εγω το κόβω για πρόβλημα του SQL Server.
karib Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξερω σε σας, αλλα μια βδομαδα μετα, σε μενα το προβλημα παραμενει...
spasoklambania Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Και εγώ είχα παρατηρήσει αυτά τα προβλήματα που λέτε. Έχω σύνδεση ACN adsl 384 . Και από τους τρεις υπολογιστές που έχουμε στο σπίτι [ 2 desktop ( ο ένας συνδέεται στον router ασύρματα και ο δικός μου με καλώδιο ) και ένα laptop ( το laptop συνδέεται ασύρματα στον router ) ] . Τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το site ανοίγει κανονικά όπως και όλα τα άλλα site. Μήπως δημιουργείται το πρόβλημα όταν μπαίνουν πολλοί χρήστες ταυτόχρονα ή όταν είναι ώρες αιχμής για τους isp; EDIT Μόλις πάτησα Υποβολή για να στείλω το μήνυμά μου άργησε αρκετά. Όσο κάνω surfing στο forum δεν υπάρχει πρόβλημα στην ταχύτητα. Αν κάνω κάποιο άλλο post τώρα θα κάνω edit εδώ για να σας πω τι γίνεται! EDIT 2 Το πρόβλημα όταν στέλνουμε νέο μήνυμα σε κάποιο topic ή δημιουργούμε νέο topic συνεχίζει να υπάρχει. Επίσης όση ώρα σερφάρω στο site την μια σέρνεται και την άλλη πηγαίνει σφέρα.
Godfath3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Nαι ακριβώς.Την μία είναι εντάξει και την άλλη τα παίζει...Πάντως εντάξει παιδιά εφόσον δουλεύουν οι moderators και ο site admin πάνω στο πρόβλημα, ας κάνουμε λίγη υπομονή!
The_Edge Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Υπάρχουν νεότερα σχετικά με αυτό το θέμα. Μόλις τελειώσαμε μία αναβάθμιση του server. Θεωρητικά η απόδοση θα βελτιωθεί αρκετά. Αν είναι δυνατό, ποστάρετε εδώ για το πώς βλέπετε την κατάσταση σε σχέση με πριν...
VradinoFrapedaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 An kai den eimai palios user tou insomnia, apo tin prwti mera paratirisa pws argei na "arxisei" na aniksei tis selides. Ap'oso kserw to phpBB den fimizete gia ti "sveltada" tou se megala forums ( users, posts, topics... ktlp ). Pantos to Theplanet einai apo ta kalitera DCs kai an iparxei to minimum 1gb ram den prepei na fteei o server.
karib Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Ενα άλλο προβλημα που μου κανει τωρα είναι ότι παω να διαγραψω καποια pm και ενω κανω διαγραφη επιλεγμένων, τελικα δεν μου τα διαγραφει. Δεν κανει διαγραφη!
spasoklambania Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 An kai den eimai palios user tou insomnia' date=' apo tin prwti mera paratirisa pws argei na "arxisei" na aniksei tis selides. Ap'oso kserw to phpBB den fimizete gia ti "sveltada" tou se megala forums ( users, posts, topics... ktlp ). Pantos to Theplanet einai apo ta kalitera DCs kai an iparxei to minimum 1gb ram den prepei na fteei o server.[/quote'] Αυτά τα προβλήματα για το phpbb τα έχω ακούσει και εγώ. Πιστεύω πάντως ότι το invision board ( http://www.ibforums.com ) είναι από τα καλύτερα ( αν όχι το καλύτερο ) forum που υπάρχουν. Και είναι δωρεάν.
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Πάλι τώρα [ this moment ]: ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ , ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ!
DeathKnight Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 exeis dikio billpeppas ki emena me forthnet argei para poli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.