Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ - πΟΤΕ!?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τις 12 του μηνός (την νύχτα της μεγάλης πρώτης βροχής, εδώ, στην Αθήνα) για κάποιον περίεργο λόγο δεν έχω πρόσβαση aDSL στο Internet! Το modem μου δεν συγχρονίζει με τίποτα! Στις 13 του μηνός γίνεται αναγγελία βλάβης στο 121 (ώρα 16:39), όπου η θέση 75 (αν δεν κάνω λάθος) μου λέει ότι σε δύο ώρα θα έχω ενημέρωση. Άμεσα χαλαρώνω και συλλογίζομαι «όπα ο πΟΤΕ που έγινε ΟΤΕ!! Μπράβο εξυπηρέτηση», αλλά που τέτοια τύχη!! Περιμένω, περιμένω, περιμένω... πάει εννέα και κάτι καλώ και πάλι το 121 αλλά είχα αργήσει λιγάκι καθώς εννέα η ώρα «σχολάει» η συγκεκριμένη υπηρεσία! Καλώ την άλλη μέρα το πρωί 121 μου λένε ότι αυτοί απλά μεταφέρουν την βλάβη σε τεχνικούς και ότι δεν έχουν καμία ευθύνη ενημέρωσης. Επίσης μου ζητούν να καλέσω το 1242 (τεχνικά ζητήματα aDSL) και να ρωτήσω. Καλώ λοιπόν 1242 με παραπέμπουν στο 121...

 

«Ψάχνομαι» και βρίσκω τηλέφωνο τεχνικών υπηρεσιών Παιανίας, καλώ το τηλέφωνο της τεχνικής υπηρεσία κατειλημμένο (από τις εννέα το πρωί μέχρι και τις τέσσερις που σχολάνε, μετά δεν απαντούσε κανείς), βρίσκω και καλώ το τηλέφωνο του προϊστάμενου της υπηρεσίας ο οποίος δεν απαντούσε όλη την ημέρα.

Καλώ 121, ξεχέζω τον υπάλληλο ο οποίος με συνδέει με τον επόπτη του, ο οποίος επόπτης (και πιο συγκεκριμένα ο επόπτης του 121 Πάτρας) μου ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία και μου δίνει το υπηρεσιακό τηλέφωνο του επόπτη/προϊστάμενου 121 Αθήνας. Καλώ τον κύριο αυτό ο οποίος στέλνει κατευθείαν fax στην εταιρία dislam η οποία αναλαμβάνει τα τεχνικά (προγραμματίστηκα) θέματα με αίτημα την άμεση ενημέρωση μου. Περιμένω, περιμένω, περιμένω και πάλι αλλά κανείς, τπτ!! Καλώ 134, κάνω τις διάφορες συνομιλίες και τελικά και από εκεί τζίφος η δουλειά! Κάνω αίτηση παραπόνου αναφέροντας το πλήρης πρόβλημα μου μαζί με τηλέφωνα, θέσεις και ονόματα και μου λένε από το 134 ότι θα με καλέσει κάποιος αύριο πρωί πρωί να με ενημερώσει.

 

Παρασκευή πρωί καλώ τεχνικούς Παιανίας οι οποίοι μου λένε ότι υπάρχει τεχνικός στην περιοχή, απλά το θέμα μου δεν το έχει «πάρει» μαζί του γιατί ενώ βλέπει την υπάρχουσα καταγγελία για βλάβη στο computer του, δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτούς (μου εξήγησε ότι πρώτα «πάει» σε άλλο τμήμα που ασχολείται με τα προγραμματίστηκα τεχνικά θέματα και αν δεν βγάλουν άκρη αυτοί τότε «στέλνουν» την βλάβη στους τεχνικούς για να την δουν). Από το 134 ούτε φωνή ούτε ακρόαση... καλώ εγώ το μεσημέρι (κατά τις 15:00 με τον φόβο ότι θα έχουν φύγει) και μετά από μισή ώρα με το ρολόι στην αναμονή απαντάει κάποια καημένη κοπέλα την οποία ξεχέζω «άγρια» την διατάζω εν ολίγης να μου φέρει τον προϊστάμενο της εδώ και τώρα. Ο επόπτης καθώς η προϊστάμενη της υπηρεσίας ήταν απασχολημένη με ζητά λίγη ώρα να δει το θέμα και πράγματι μετά από περίπου μισή-μία ώρα με καλεί και μου λέει ότι έχει ζητήσει ενημέρωση αλλά λόγο της ώρας θα έχω απάντηση μόνο την Δευτέρα... μου έδωσε το όνομα του, το απευθείας υπηρεσιακό του τηλεφωνικό αριθμό καθώς και τα ίδια στοιχεία της προϊσταμένης της υπηρεσίας και μου είπε ότι την Δευτέρα πριν τις δέκα το πρωί θα έχω ενημερωθεί.

 

Αργότερα καλώ 121 αιτούμαι τον επόπτη και «πέφτω» πάλι στον χθεσινό ο οποίος στέλνει και άλλο fax στην υπηρεσία dislam και μου δίνει το υπηρεσιακό τηλέφωνο του διοικητή της υπηρεσίας λέγοντας μου να τον καλέσω από Δευτέρα να τον μπινελικώσω!

 

Παρόμοια fax έχουν στείλει δύο θέσεις από το 121 (συν τα δύο fax του επόπτη), η επόπτης του 1242, δύο θέσεις από το 134 και ένας επόπτης, οι τεχνικοί Παιανίας και τελικά παραμένει το πρόβλημα!!

 

Tι πρέπει να κάνει κανείς, για να έχει internet σε αυτή το χώρα?? Το πρόβλημα δεν είναι μόνο προσωπικό αλλά και επαγγελματικό αφού δεν λειτουργεί και σημαντικό μέσω επικοινωνία εταιρίας που στεγάζεται εδώ.

Υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για τέτοιες υποθέσεις? Είχα ακούσει κάτι για 48 ώρες το οποίο μου είπαν ότι έγινε μία εβδομάδα!?

 

Τι να κάνω εκτός από το να περιμένω στο έλεος μερικών ηλίθιων να κουνήσουν τα δαχτυλάκια τους?

 

Modem: Alcatel SpeedTouch 530

Phone line: OTE

ISP: OTEnet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι πρέπει να κάνει κανείς, για να έχει internet σε αυτή το χώρα??

Να αλλάξεις χώρα...

 

Πιστεύεις πως μένει κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις;

Θαρρώ πως ό,τι ήταν εφικτό, το έκανες.

Τώρα απλώς υπομένεις και αναμένεις... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

yparxei kati akoma pou mporeis na kaneis na kopseis thn paroxh dsl apo ton ote kai na epilexeis opoiondhpote allon.einai oi megalyteroi apatewnes kai giauto fusika o kosmos tous apofeugei opws o diaolos to libani kai fysika fysika aytos einai enas apo tous logous poy blepoun thn pita kai ta kerdh pou eixan mexri shmera na ejanemizontai.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντροπή σας σε όλους να κατηγορείται τον ΟΤΕ , είστε εσείς οι ίδιοι που αύριο μπορεί να κατηγορείτε και την ΔΕΗ ή την ΕΥΔΑΠ ή κάποιον άλλον . Ξου σατανάδες ξου . Ξεχνάτε πως είναι δημόσιες επιχειρήσεις κοινωνικής οφέλειας ; (ΔΕΚΟ ) :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den an exeis adsl grammi apo vivodi stin perioxi opote na sou balei grammi i vivodi kai na iremiseis toulaxiston.apo ton ote kalitera einai.
Αν είχε βάλει Παιανία η Vivodi ο ΟΤΕ δεν θα με είχε πελάτη!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 7000 τηλεφωνήματα και σήμερα... ήρθε ένας τεχνικός στην περιοχή αλλά δεν ήρθε σπίτι μου γιατί δεν είχε aDSL modem μαζί του να δοκιμάσει την γραμμή μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 7000 τηλεφωνήματα και σήμερα... ήρθε ένας τεχνικός στην περιοχή αλλά δεν ήρθε σπίτι μου γιατί δεν είχε aDSL modem μαζί του να δοκιμάσει την γραμμή μου!

 

me to epomeno dromologio ton allo mina mporei na thimithei na perasei kai apo sena.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά μετά από πολύ πολύ κόπο κατάφερα να κλείσω ραντεβού με έναν τεχνικό για αύριο Παρασκευή! Σχεδόν 10 μέρες μετά!

 

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Ο.Τ.Ε. για την σύντομη (9 ημερών) ταλαιπωρία!! Αν μου κάνουν την χάρη να το φτιάξουν αύριο, αλλιώς θα χαρώ ακόμα περισσότερα για μια πιο μακροχρόνια ταλαιπορία!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ante kai perimenhs apo vivodi gia ag.paraskevi, ego pou perimeno ton ote 2

mhnes kai oute pou kseroun pote tha exoun portes gia ag..paraskevi les kai hmaste se kanena xorio sta trikala,twra kati ematha oti mexri ta xristougena tha

einai ola ok mexri tote kanoume oloi ypomonh :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...