mesc4l Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Ηθελα να κάνω την εξής ερώτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Όταν αρχίζεις ένα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα κάθε 2 διαδρομές μπορείς να φτιάξεις το αμάξι σου και να του κάνεις και set up..εγώ θέλω να ρωτήσω για τα λάστιχα ...Πρέπει να βλέπεις τη διαδρομή που ακολουθεί και να βάζεις τα κατάλληλα ή τα έχει από μόνο του βαλμένα..Από οτι έχω καταλάβει θέλουν άλλαγμα ανάλογα με τη διαδρομή.Τις περισσότερες φορές που τα άλλαξα δεν είδα τρομερά αποτελέσματα αν και φρόντισα να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά της κάθε διαδρομής.Υπάρχει κανένα site που να λέει ακριβώς τι λαστιχα να χρησιμοποιώ ανάλογα με το δρόμο.Σε μερικές διαδρομές π.χ. έχει πολλών ειδών gravel ή tarmac. Τι βάζω τότε.Οσο για τα παρακάτω που μπορώ να αλλάξω ουτε συζήτητση..δεν τα καταλαβαίνω.Είμαι σε φάση που έμαθα να οδηγάω καλά και θέλω να βελτιώσω και άλλο τους χρόνους.
accipio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Η επιλογή ελαστικών είναι πολύ σημαντική για το παιχνίδι αυτό. Γι' αυτό πρέπει να βλέπεις τα χαρακτηριστικά της κάθε πίστας και να κάνεις την επιλογή σου. Το δίλημμα είναι οι πίστες που έχουν χώμα και άσφαλτο σε αναλογία περίπου 50-50, όπως η Αγγλία. Εκεί είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πάντα τη σωστή επιλογή. Τελικά μόνο με πολλούς πειραματισμούς και πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα θα μπορέσεις να καταλάβεις με τι είδους ελαστικό κάνεις καλύτερους χρόνους σε κάθε πίστα.
mesc4l Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Κάνω δοκιμές και συγκεκριμένα στην Αυστραλία βάζω το κατάλληλο λάστιxo όπου τα πράγματα είναι απλά και δεν μπλέκονται διαφορετικοί τάπητες.Ε δεν μπορώ να το συμαζέψω ..τι να πώ??Μάλλον είναι αυτο που λες..Άπειρες δοκιμές..Αλλά όταν παίζεις απλό rally δεν σου δίνει δυματότητα να διαλέξεις λάστιχα..Ξεκινάει μόνο του.Μόνο σε championship μπορείς και αλλάζεις έτσι δεν είναι??
accipio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Αλλά όταν παίζεις απλό rally δεν σου δίνει δυματότητα να διαλέξεις λάστιχα..Ξεκινάει μόνο του.Μόνο σε championship μπορείς και αλλάζεις έτσι δεν είναι?? Λάθος! Στην πρώτη οθόνη του Rally μπορείς να ενεργοποιήσεις το Car Setup. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο Stages.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.