claudio_21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Me to dvd shrink 3.2 sto "battle royale 2" de mporei na kanei oute analysing toy dvd kai mou vgazei ws sfalma data error (cyclic redundary check). Any ideas? An to apothikeysw sto sklhro me dvd decrypter pws mporw meta na to grapsw se ena dvd? Please apanthste oso pio grhgora mporeite einai anagkh! Euxaristw!
random Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 πιθανο γρατζουνισμενο δισκακι. το dvd σου παιζει κανονικα στο pc? βαλε το media player classic που δεν χρειαζεται εγκατασταση και ειναι δωρεαν. αν δεν παιζει καθολου μπορει να εχει προβλημα το dvd rom σου. επειδη γραφεις οτι γρηγορα, ειναι αναγκη, υποθετω οτι θελεις να το επιστρεψεις το πρωτοτυπο.. οποτε προσπαθησε με τη σειρα: DVD Decrypter (οποια ειναι η τελευταια του βερσιον) θα χρειαστεις 4 με 8 Gb ελευθερα στο δισκο (NTFS πάντα). αν καταφερεις να το αντιγραψεις στο δισκο, μπορεις να το επιστρεψεις, και χωρις βιασυνες να ασχοληθεις μετα πως θα το γραψεις (ή και να το παρακολουθησεις στο pc χωρις να το γραψεις) στα Settings iso read mode: checkare ola ta "remove..." file mode : checkare ola ta "remove..." 1. mode iso, read αν πετυχει, καθαρισες. κανε mount το iso με daemon και το βλέπεις ή το αντιγραφεις. clonedvd για απλά και γρηγορα. αν δεν πετυχει, μαλλον ειναι γρατζουνισμενο. μπορεις να προσπαθησεις 2. mode file, kai sta settings I/O : software read error: 0 (MHDEN), check : ignore read error Device : check, set hardware read error retries hardware read error retries MHDEN και απλα ελπιζεις, να μην έχει πολλα λαθη ή τα λαθη να ειναι μονο σε Extras,menus.
claudio_21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 το dvd σου παιζει κανονικα στο pc? βαλε το media player classic που δεν χρειαζεται εγκατασταση και ειναι δωρεαν. αν δεν παιζει καθολου μπορει να εχει προβλημα το dvd rom σου. to dvd paizei se epitrapezio dvd allo oxi sto pc! ayto to exw parathtisei kai se alles periptwseis "kai kala copy protecting". To diskaki einai olokainourgio xwris kamia gratzounia apo katw... Tha dokimasw ayta pou mou les kai tha sou pw. To provlhma einai oti proteimw na to grapsw me to dvd shrink gia na to xwresw se ena diskaki. Me to dvd decrypter ginetai ayto? Exei megethos gyrw sto 6,9 gb.
claudio_21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 iso read mode: checkare ola ta "remove..." file mode : checkare ola ta "remove..." 1. mode iso, read αν πετυχει, καθαρισες. κανε mount το iso με daemon και το βλέπεις ή το αντιγραφεις. clonedvd για απλά και γρηγορα. αν δεν πετυχει, μαλλον ειναι γρατζουνισμενο. Dokimasa ayto ton tropo kai mou leei sunexeia oti prepei na ginei retry wste na diavastoun swsta ta dedomena! Ekana aytes tis rythmiseis kai tha prospathisw! Tha enhmerwsw...
kj Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Φιλε μου παρομοιο προβλημα ειχα και εγω. Πιθανον να φταιει το dvd-rom σου.
VasKag Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 φιλε μου εγω μολις εχτες εκανα τη "δουλεια" με τη συγκεκριμενη ταινια. χρησιμοποιηση dvd decrypter και μετα dvd shrink 3.2 (αν και προτιμω το dvd2one). οποτε οπως ειπαν και οι παραπανω μαλλον φταιει ή το δισκακι ή το drive.
WaVe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Diladi den sas exoun tixei tainies pu na min san tis kanei to shrink backup???
accipio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μου έχουν τύχει dvd ταινίες (αλλά και dvd με data) εφημερίδων/περιοδικών που είτε δεν αναγνωρίζονται καν από το drive ή -συνηθέστερα- αναγνωρίζονται αλλά δεν διαβάζονται ή διαβάζονται μέχρι ένα σημείο ή διαβάζονται μεν αλλά με πάρα πολλά προβλήματα (π.χ. ταχύτητα 0,3x... 2 ώρες για να διαβαστεί όλο το dvd!) Τι φταίει; Φυσικά, η κάκιστη εκτύπωση του dvd από την εταιρεία που το έφτιαξε. Δεν υπάρχουν γρατζουνιές στην επιφάνεια, αλλά μια προσεκτική ματιά δείχνει κάτι σαν "κυματισμούς", που όσο πιο "έντονοι" είναι τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα. Δεν το έχει προσέξει άλλος αυτό;
WaVe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Taxitites pu ennoeis? Otan pas na to adigrapseis? Emena den mu exei simvei kati tetio paramono otan paw na to kanw backup na min to kanei.
accipio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Εννοώ την ταχύτητα ripping που αναφέρει το DVD Decrypter, όταν πρόκειται για ταινίες φυσικά. Το "ρεκόρ" μου με συγκεκριμένη ταινία από εφημερίδα είναι 0.5x κατά μέσο όρο.
claudio_21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 φιλε μου εγω μολις εχτες εκανα τη "δουλεια" με τη συγκεκριμενη ταινια. χρησιμοποιηση dvd decrypter και μετα dvd shrink 3.2 (αν και προτιμω το dvd2one). οποτε οπως ειπαν και οι παραπανω μαλλον φταιει ή το δισκακι ή το drive. Meta apo dyo-treis prospatheies ta katafera kai egw! Me dvd shrink! Ola kala loipon! Thanks olous sas!
claudio_21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 An apofygw th xrhsh dvd shrink kai xrhsimopoihsw kat'eytheian dvd decrypter ti prepei na kanw meta wste na graftei h tainia se 1 dvd an einai megalyterh apo 4,7 gbs???
Nfountou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 tha prepei na to kaneis compress me kapoio programataki opws px nero recode, dvd2one kltp Gia auto to thema kane k ena search... Exei anaferthei paliotera
manosone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Nomizw oti to "cyclic redunduncy check" exei na kanei me thn kefalh toy drive.Gia dokimase na thn ka8arhseis.Epishs me to dvd decrypter,mporeis na ry8mhseis esy poso 8a vgei(ean den xereis pws,rwta me)kovontas apo eikona kai hxo.
qspock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Κατι που ειναι πολυ σημαντικο: Πριν κανεις rip το DVD στο σκληρο με καποιο προγραμμα (DVD decrypter η οποιοδηποτε) πρεπει πρωτα να το παιξεις με καποιο player για μερικα δευτερολεπτα. Ετσι δημιουργειται το κλειδι και μπορεις να το ριπαρεις (μεχρι την επομενη επανεκινηση των windows). Λογικο ειναι λοιπον αφου δεν μπορεις να το παιξεις να μην μπορεις να το ριπαρεις, τα dvd rippers δεν ξεκλειδωνουν το DVD, τη δουλεια αυτη τη κανεις με ενα player πριν το ripping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.