Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με Plextor 716A

angelob7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω DVDR DL και έλεγα να πάρω το NEC αλλά είδα ότι και η plextor έβγαλε DL με πολύ καλά χαρακτηριστηκά.Γνωρίζει κανείς αν αυτό το drive αλλάζει το booktype σε DVD rom ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα επιτραπέζια DVD players?To έχει αγοράσει κάποιος ή κάποιο review?Εμπιστέυομαι απόλυτα την plextor και δεν με νοιάζει η παραπάνω τιμή από το Nec.

Δημοσ.

Το 708 μετά το τελευταίο firmware update και σε συνεργασία με το τελευταίο PlexTools αλλάζει booktype. Για το 716 δεν ξέρω ακόμα.

Δημοσ.

Ναι, το booktype αλλάζει και στο 712 και στο 716 με τη χρήση του PlexTools. Φαίνεται πολύ καλό drive και δεν είναι πολύ ακριβό. Ίσως όμως έχει προβλήματα νεότητας, όπως είχε και το 708Α όταν πρωτοβγήκε. Μόνο γι' αυτό θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο, αν μπορείς. Review δεν έχω δει ακόμα. Μπορείς όμως να διαβάσεις γνώμες χρηστών στο φόρουμ του cdfreaks, όπου υπάρχουν και μερικά αρνητικά σχόλια.

Κατά τα άλλα το Nec είναι δοκιμασμένο και επίσης πολύ καλή αγορά.

Δημοσ.

Το Plextor 716 έχει κάποια μικρά προβλήματα, κυρίως στην εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα, και γι' αυτό θα καθυστερήσει η εμφάνισή του στην αγορά.

"... the company considers the current state of the drive to be not of the quality that Plextor customers expect".

Δείτε περισσότερα εδώ:

http://www.cdfreaks.com/news/10826

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι τα είδα και αυτά..

Απ' ότι κατάλαβα έχει κάποιο πρόβλημα στην ταχύτητα μετάδοσης ? Ισως υπάρχουν προβλήματα στις υψηλές ταχύτητες επειδή δεν υπάρχουν δισκάκια..

Σχετικά με την ποιότητα εγγραφής..??

Το drive υπάρχει στην disk impex απ' ότι είδα σε μια διαφήμιση και κάνει μαζί με μεταφορικά 10€ τελική 137!!!!!!!

Τώρα δεν γνωρίζω εαν υπάρξει θέμα απόσυρσης ήδη..

Δημοσ.

Τηλεφώνησα στην Disk Impex και μου είπαν ότι θα υπάρχει από τέλος του μήνα.

Η τιμή του για bulk θα είναι κάτω από 100€+ΦΠΑ.

Δημοσ.

Ναι το bulk χωρίς Φπα έχει 99.9 ? κάτω απο 100 :wink: ! Το είδα στο "computer για όλους". Τι παραπάνω όμως έχει το retail απο το bulk.. ? Το plextools το έχει και το bulk ? Την ίδια εγγύηση φαντάζομαι ότι θα έχουν έτσι ? cd/dvd 'αδεια δεν είχε το 708...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...