Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με μνήμη

bogner uberschall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 512ΜΒ ddr και σημερα πηγα στο πλαισιο να παρω άλλα 512ΜΒ. Οταν ηρθα σπιτι και τοποθετησα το dimmaki, ανοιγω το pc και βαζω το NBA Live 2005 να παιξει. Μετα απο λιγα λεπτα το pc κολλαει, crashαρει. Κανω manual restart, ξαναβαζω το ιδιο παιχνιδι, και μετα απο λιγο παιξιμο το pc τρωει ξαφνικα restart. Ομοιως, το ΝΒΑ Live 2004 εφαγε restart. Οταν εκλεισα το pc και εβγαλα το καινουριο dimm, ολα καλα. Υποψη οτι το καινουριο dimmaki ειναι ολοϊδιο με το παλιο. Να παω να το αλλαξω εκμεταλλευομενος την εγγυηση? Τι λετε?

Επισης, αυτο ειναι το address στο οποιο με παρεπεμψε η microsoft οταν εκανα error report: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=11

Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι εχει διαβολεμενες σχεση με τις RAM :D :D

Εμενα μου crashare με το NBA 2000 (ναι εχω καιρω να παιξω παιχνιδια:D εκτος απο worms WP που ειναι κορυφη) :D

Anyway δουλεψε λιγο σε καμια αλλη εφαρμογη και αν κανει τα ιδια εννοειται γυρνα τη,αλλιως υπαρχει πιθανοτητα να την τσεκαρουν και να στην γυρισουν ως "υγειη"

Δημοσ.

File mou kai egw pira apo to plaisio mia mnimi 512Mb kai emena mou ekane akribos ta idia mono pou egw otan afisa mono to kainourgio tsipaki epano

(exw kai mia 256 Mb) mou to ekapse kai pigainontas na mou to allaksoun

(Lifetime Warranty) mou eipan oti pithanon na ekana lothos topothetisi

kai oti mporei na ftaiei to motherboard mou.APARADEKTO gia tsipaki pou exei lifetime warranty kai APARADEKTO gia to plaisio na fernei tetoia proionta.

Parepiptontos to paixnidi pou mou kollage itan to Knights Of Honor.Allakse tin amesws kai xoris deyteri koubenta....

• 7 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...