Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Alcatel 530 σε USB!


gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

ήρθε επιτέλους σήμερα το modem(αλλά όχι το dslphone) αφού είχα κάνει αίτηση στις 30 Σεπτεμβρίου στην κυρία vivodi!Απαράδεκτη καθυστέρηση,τέλοσπάντων να δούμε ποτε θα έρθει και η συσκευή για να συνδέσω το τηλέφωνο!

Έβαλα το modem στην usb διότι δεν έχω κάρτα δικτύου ωστε να το βάλω σε ethernet.Ολα καλά μέχρι στιγμής και οι ενδείξεις του modem.Πάμε στα προβλήματα:

1)Εγκαθιστώ το Dr Speedtouch,κάνω diagnostics και δεν περνάει το πρώτο τεστ διότι λέει δεν έχω εγκατεστημένο το TCP/IP,έλα όμως που το έχω!Γιατί το κάνει αυτό;

2)Ανοίγω τον explorer πάω να μπώ σε μια σελίδα,π.χ. ati.com που έχει καλό bandwith και την ανοίγει πιο αργά απο την απλή PSTN!Γιατί;Δοκίμασα να κατεβάσω ένα αρχείο και είδα ταχύτητες γύρω στα 27-30kb/sec.Στο ανοιγμα όμως των σελιδων παει πολυ αργα!

3)Το firewall των windows XP Pro SP2 το έχω ενεργοποπιημένο,χρειάζεται;Μου είπε ενας στην τεχν.υποστηριξη οτι έχει το modem firewall.

4)Εγκατέστησα το UPNP(το έγραφε σε ενα pdf που είχε το cd εγκατάστασης).Χρειάζεται;Μου έβγαλε στο Network Connections (εκτός απο το Local Area Connection που υπήρχε) και ενα Internet Connection υπο τον τίτλο Internet Gateway.Ολα αυτά αφού εγκατέστησα το UPNP.

Απο το CD για την εγκατάσταση και ρύθμιση του modem έχει το initial setup,to configuration και diagnostics&maintenance.Τι απο αυτά χρειάζεται να κάνω;

Μήπως με όλα αυτά έχει να κάνει το SP2;Το έβαλα με clean install apo intergrated CD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...