Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν καπνίζω και το απεχθάνομαι.... αλλά έπεσαι στο μάτι μου το παρακάτω site...μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς ....

http://www.yessmoke.ch/

να θυμάστε ότι βλάπτει την υγεία.....

Δημοσ.

den nomizw na einai diafhmish...egw den to deinw etsi to site...apla epeidh genika paizoun eshops....kai to yessmoke... einai ena eidos apo auto....egw vasika to deinw san site....

mporei kapoios na thelei na parageilei tsigara...

den kserw...an to vlepete san diafhmish...na svhstei...or na lockaristei....

Δημοσ.

dwarves επειδη ειδα οτι δεν καπνιζεις , και ποσταρες κατι τετοιο το θεωρησα διαφημιση.

Δλδ εγω αν κατσω να βαλω τοπικ για το α η το β προιον παροτι δεν το χρησιμοποιω δεν θα θεωρηθει διαφημιση ?

Δημοσ.

paschalia, ma to site apo oti exw dei den diafhmizei tsigara..!!! Apla sou stelnei taxydromika...kai apo oti mou eipan kapoioi pou kapnizoun...oti oi times pou sou kanei einai poly kales....an pareis arketo pragma....

twra na sou pw oti paw sto peripterw kai den kserw kan thn timh tou paketou....alhthia tha sou pw...!!

to site den exei sygekrimenh marka tsigarou...antitheta einai ena eshop gia tsigara!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να μην αρχίσει συζήτηση περί καπνίσματος ή μη και το κατά πόσο είναι κακό για την υγεία - θα αναγκαστώ να κλειδώσω το topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...