GRGION Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Θα με βοηθουσαται πολυ αν μου λεγατε πως η ποιοτητα της επικοινωνιας αναμεσα σε ατομα που εχουν adsl ειναι σταθερη με ιδιαιτερα ικανοποιητικη ποιοτητα.Γιατι παιδια αν ειναι ετσι τοτε τι τα θελουμε τα καταραμενα τα τηλεφωνα και τις χρονοχρεωσεις του ΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ PC ΜΕ skype
DimAslan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Εγώ πάντως παιδιά που κατέβασα ένα pdf με τα τιμολόγια του πΟΤΕ, λέει τα 2 πρώτα λεπτά χρεώνει μία μονάδα χρέωσης και μετά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο πάει 1 μονάδα χρέωσης το λεπτό. Η 1 Μ.Χ. του πΟΤΕ κοστίζει 0,026 (+ΦΠΑ;; Στο site του Skype που κοίταξα για Αθήνα, λέει μαζί με το ΦΠΑ, χρέωση 0,031 το λεπτό. Αν δεν κάνω λάθος, είναι τα ίδια... Ένα άλλο που με ανησυχεί. Ο πΟΤΕ δεν χρεώνει μόνο το πάγιο και τις μονάδες στον λογαριασμό μας. Χρεώνει κα πάρα πολλά για τον Δήμο, την ΕΡΤ, κλπ. Ξέρει κανείς πώς υπολογίζονται αυτά; Γιατί με έναν πρόχειρο υπολογισμό, εγώ π.χ. πληρώνω το δίμηνο περίπου 70 ευρώ στον πΟΤΕ όλα μαζί (πάγια, μονάδες, ΕΠΑΚ και φόροι). Σύνδεση internet έχω δωρεάν PSTN από Vodafone. Απλά το internet στο σπίτι είναι για να κατεβάζουμε mail και για ώρα ανάγκης... Έλεγα λοιπόν με μια OnDSL Economy, όλα τα πάγια υπολογίζονται μαζί με το ΦΠΑ περίπου 40 ευρώ το μήνα. Άντε και άλλα 10 ευρώ το πολύ τηλέφωνα να πάμε στο 50. Δηλ. με 15 ευρώ παραπάνω το μήνα έχουμε ADSL με ογκοχρέ- ωση (μέχρι 1000 ΜΒ). Σκέφτηκα λοιπόν το Skype ή το Babble μήπως γλιτώσουμε λίγα από εκεί. Αλλά, υπάρχει πραγματικό κέρδος για εμάς που δεν καλούμε υπεραστικά χρησιμοποιώντας αυτά τα προγράμματα για κλήση σε τηλέφωνα; (1ο ΔΙΛΗΜΜΑ !!!) Επίσης, πώς μπορούμε τελικά να ξέρουμε πόσα παραπάνω το μήνα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για Δήμους, Αεροδρόμια, ΕΡΤ, κλπ; (2ο ΔΙΛΗΜΜΑ !!!) Ευχαριστώ που με διαβάσατε....
G_Zisis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά, το Skype, δεν έχω καταλάβει, είναι για να παίρνει τηλέφωνο ή για να μπορούν δύο άτομε με τα PC τους? Αν ισχύει το δεύτερο τότε τι διαφορά έχει το Skype με το MSN Messenger?
georgeadams Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μπορούν να μιλήσουν: - από PC σε PC, δωρεάν, με αρκετά καλύτερη ποιότητα από το MSN Messenger. - από PC σε κανονικό τηλέφωνο, με χρέωση (συμφέρει όμως για τηλεφωνήματα στο εξωτερικό).
Fan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Se simferei para poli otan kaleis kinito tilefono sto exoteriko.
G_Zisis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μα με το Skype έχω διαβάσει ότι δεν χρεώνεσαι, μόνο με το Skype Out χρεώνεσαι και όχι πολύ!
Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 to evala ki egw prosfata. wraio programmataki. na sas pw to skype oyt yparxei pouthena free? (sorry an exei anaferhei xana -eimai ligo viastikos!)
GRGION Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Η υπαξη ενος προγραμματος οπως το skype που εχει την ικανοτητα να μεταφερει τη φωνη μας σε σημαντικη ποιοτητα ετσι ωστε να μας επιτρεπει να επικοινωνουμε ειναι απο μονο του μια προταση για επικοινωνια χωρις χρονοχρεωση τουλαχιστον για οσους ειναι χρηστες PC. Μπορεις να μιλας οσο θες χωρις να εχεις τη χρονοχρεωση στο κεφαλι σου παρα μονο το παγιο μιας γρηγορης συνδεσης.
chriszamanis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 παιδια χαιρετω εχω ενα προβλημματακι και θα ηθελα τα φωτα σας!! εβαλα το skype εδω και καμια βδομαδα εχω ISDN συνδεση (se windows xp sp2) με την ποιοτητα στην ομιλια δεν εχω προβλημμα απλα το προβλημμα είναι πως μου ριχνει την συνδεση στο ιντερνετ κάνω κληση και σε 1 ή 2 ή 3 λεπτα πεφτει η γραμμη και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα πεφτει και η συνδεση του ιντερνετ το περιεργο ειναι πως το εβαλα και σε linux to skype και μου κανει παλι τα ίδια και αλλο ενα περιεργο ειναι πως εχω 2 συνδεσεις μια otenet και μια με Νetcarta και μου το κανει και στις δυο δοκιμασα και το voipmaster(σαν το skype) και αυτο μου παθαινει τα ιδια(απλα μιλαω καπως περισσοερο χρονο πριν πεσει) ξερεις κανεις τι γινεται ρε παιδια γιατι κανω αμερικη τηλεφωνα καθημερινα και θα με σωσει!! ευχαριστω πολυ
Fan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Όταν λες voipmaster μήπως εννοείες VoipBuster? Αν όχι, δοκίμασε το. Καλύτερο από το Skype και αν μιλάς μόνο σε σταθερό είναι τζάμπα!!!!
chriszamanis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Όταν λες voipmaster μήπως εννοείες VoipBuster? Αν όχι' date=' δοκίμασε το. Καλύτερο από το Skype και αν μιλάς μόνο σε σταθερό είναι τζάμπα!!!![/quote'] ναι το voipbuster εννοουσα !!!, τυπογραφικον λαθος!! το εχω δοκιμάσει, καλό ειναι αλλα μου κανει κι αυτο το ιδιο προβλημμα ριχνει τη γραμμη εχω δοκιμασει και το gizmo κι αυτο τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!!
nightwolf1982uk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Paidia egw pisteyw oti to skype mias k den einai se beta morfh opws to VoIBuster einai to kalytero gia synomilies k apo pc se pc k apo pc se sta8ero k kinito. Sygekrimena exw mia syndesh 1M/128K k sto allo PC pou synomilw 384K/128K k den yparxei to paramikro provlhma, mh sas pw kalytera k apo to thlefono einai. Twra se synomilies apo pc se sta8ero OTE tis perissoteres fores den mou exei dhmiourghsei provlhmata.--> Poiothta hxou ikanopoihtikh Se synomilies apo Pc se kinito elladas 5/10 pianw grammh eukola k poiothta katw tou metriou. Tis ypoloipes 5 eite 8a deixnei busy eite 8a pianw grammh 8a akouw ton allon alla den 8a me akouei ka8olou. Oson afora gia tis times proswpika tis vriskw poly kales. Auta. :grin:
chriszamanis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Paidia egw pisteyw oti to skype mias k den einai se beta morfh opws to VoIBuster einai to kalytero gia synomilies k apo pc se pc k apo pc se sta8ero k kinito. Sygekrimena exw mia syndesh 1M/128K k sto allo PC pou synomilw 384K/128K k den yparxei to paramikro provlhma' date=' mh sas pw kalytera k apo to thlefono einai. Twra se synomilies apo pc se sta8ero OTE tis perissoteres fores den mou exei dhmiourghsei provlhmata.--> Poiothta hxou ikanopoihtikh Se synomilies apo Pc se kinito elladas 5/10 pianw grammh eukola k poiothta katw tou metriou. Tis ypoloipes 5 eite 8a deixnei busy eite 8a pianw grammh 8a akouw ton allon alla den 8a me akouei ka8olou. Oson afora gia tis times proswpika tis vriskw poly kales. Auta. :grin:[/quote'] συμφωνω απολυτως σε όσα ειπες δεν ειπα κατι αντιθετο απλα ειπα πως εχω ενα συγκεκριμενο προβλλημα μηπως καποιος ξερει κατι να βοηθήσει κατα τα αλλα πολυ καλο ειναι το skype
Challenger Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Έχετε κάποιοι απο σας πληρώσει στο Slype με πιστωτική? Πόσο ασφαλές είναι?
georgepre10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 to VoipBuster exei entelos free kliseis gia stathera stin ellada? Diavasa tis times tou kai leei oti tsampa gia stathero. Alitheuei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.