KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια στη καινουρια εκδοση 0.68 το κουτακι που γραφαμε την ip μας εχει εξαφανιστει! Ξερει κανεις τι πρεπει να κανουμε για να ειμαστε active?
WaVe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια στη καινουρια εκδοση 0.68 το κουτακι που γραφαμε την ip μας εχει εξαφανιστει! Ξερει κανεις τι πρεπει να κανουμε για να ειμαστε active? Den exei eksafanistei, apla adi gia epiloges active-passvie exei, kati me firewall, an thimamai kala epilegeis tin triti epilogi k sto keno pou exei apo katw grafeis tin IP sou, thats all
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν να πούμε και κάτι άλλο. Μην ανοίγετε πολλά slot για upload γιατί κάνετε την ζωή των άλλων δύσκολη. Σήμερα πέτυχα κάποιον με isdn και είχε 11 slot ανοιχτά!Αντε να κατεβάσεις δλδ. Με 128 upload καλό είναι να μην έχετε πάνω από 2 άντε 3 slot.
Luxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 μπορει καποιος να μου πει πως λεγεται το προγραμμα που σου επιτρεπει να κατεβαζεις απο παραπανω απο εναν χρηστες; θα πρεπει να το εχουν και οι αλλοι; ειναι κατι σαν plu-in ή ολοκληρο προγραμμα; ( θα πρεπει να σβησω το dc++ που εχω; ) απαγορευεται η χρηση του στο hub του angelos;
mohic4n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 μπορει καποιος να μου πει πως λεγεται το προγραμμα που σου επιτρεπει να κατεβαζεις απο παραπανω απο εναν χρηστες; θα πρεπει να το εχουν και οι αλλοι; ειναι κατι σαν plu-in ή ολοκληρο προγραμμα; ( θα πρεπει να σβησω το dc++ που εχω; ) απαγορευεται η χρηση του στο hub του angelos; Einai entelws diaforetiko apo to aplo DC++ (h filosofia tou dld). Den einai plug-in opote 8a prepei na bgaleis to DC++. Apagoreuetai h xrhsh tou sto hub Angelos0.
mohic4n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια στη καινουρια εκδοση 0.68 το κουτακι που γραφαμε την ip μας εχει εξαφανιστει! Ξερει κανεις τι πρεπει να κανουμε για να ειμαστε active? An exeis Cable, PSTN, ISDN tote dialegeis thn prwth epilogh. An exeis DSL kai to router einai sundedemeno ws UPnP tote th deuterh epilogh. An exeis DSL kai sto router sou exeis dhmiourghsei NAT(p) rules tote dialegeis th trith kai bazeis kai thn IP sou sto koutaki apo katw, me to gnwsto tropo: +myip Kai stis 3 prepei na exeis balei 1412 sta ports.
capthookb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Για σύνδεση στο hub του angelos0 από Linux τι πρόγραμμα προτείνεται; Γιατί με το valknut έφαγα πόρτα.... DC++ δεν υπάρχει για Linux
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Άλλαξα router, έβαλα το speedtouch 530, έκανα τις νέες ρυθμίσεις και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ κατεβάζω κανονικά απο το DC++ και με καλές ταχύτητες, δεν μπορώ να κάνω search! Δηλαδή δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα, σε όσα hub κι αν είμαι, ό,τι κι αν ψάχνω. Ports, ip και τέτοια λογικά τα έχω σωστά, γιατί το download δεν έχει κανένα πρόβλημα. Την έκδοση 0.68 έχω. Καμιά ιδέα για το τι φταίει;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εχεις φτιάξει σωστά το firewall? Έχεις βάλει την τρίτη επιλογή στο connection settings,και φυσικά το ip και τα ports?
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Σωστά πρέπει να είναι. Εξάλλου κατεβάζει σαν τρελό. Το περίεργο είναι ότι αντί για την τρίτη επιλογή, το γύρισα τώρα σε passive και μερικά αποτελέσματα βγαίνουν, αλλά κάτι λίγα, γιατί στα περισσότερα Hubs πρέπει να είσαι active. Περίεργο δεν είναι; Μήπως φταίει η 0.68 έκδοση; Πριν είχα την τρίτη επιλογή.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αν είναι να είσαι passive,καλύτερα να βάλεις την 0.674. Η 0.68 έχει βγάλει κάτι προβληματάκια..δεν ξέρω όμως αν σχετίζονται με σένα.
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Έβαλα ξανα την 0.674, αλλά εκεί μου έβγαζε όλους τους χρήστες που έχω στην queue offline. Φυσικα ούτε search μπορούσα να κάνω. Με τις ίδιες ρυθμίσεις πάντα. Ξαναέβαλα το 0.68, όπου ναι μεν δεν κάνω search, αλλά αυτά που είναι ήδη στην ουρά κατεβάινουν κανονικά. Κάτι γίνεται, αλλά δεν το βρίσκω. Να πω ότι σήμερα άλλαξα router και έχω το speedtouch 530. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το portforward.com, αλλά δεν έχω βάλει εφεδρικό DNS server. Επειδή δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό, μήπως αυτό φταίει; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 mia aporia, exw to dc++ kai trexei edw kai meres, kai olh thn wra den pianw taxutita panw apo 3-4 kb/s me 384dsl... kai limewire pianw 40kb/s, einai logiko h' prepei na peiraksw kapoies ru8miseis? exw thn 0.68 ekdosh
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 FilipposMD >> 194.30.220.114 <<βάλε αυτό για secondary DNS.Αλλά δεν ξέρω αν οφείλονται εκεί τα προβλήματα που έχεις. Δοκίμασε και το UPnP να το βάλεις στο Full.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.