Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν να πούμε και κάτι άλλο.

Μην ανοίγετε πολλά slot για upload γιατί κάνετε την ζωή των άλλων δύσκολη.

Σήμερα πέτυχα κάποιον με isdn και είχε 11 slot ανοιχτά!Αντε να κατεβάσεις δλδ.

Με 128 upload καλό είναι να μην έχετε πάνω από 2 άντε 3 slot.

Swsto afto pou les,alla epeidi egw thelw na exw 7 hub anoixta(wste na vriskw panta afto pou thelw)kai epeidi merika hub se ypoxrewnoun na exeis 1 slot anoixto gia kathe anoixto hub pou exeis,anagkastika na anoiksw 7 slots,oso ki an den mou aresei afto!
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γι' αυτό ορισμένα hubs βάζουν όριο στον αριθμό των hub με τα οποία σου επιτρέπουν να είσαι συνδεμένος ταυτόχρονα.

Τελικά για Linux γνωρίζει κανείς κανέναν client;

Δημοσ.

nai,omws den ftaiw egw,egw thelw na exw to poly 4 slots anoixta!gia mena ta hub ftaine pou lene 1 slot/1 hub!anti na petyxoun afto pou theloun mallon to antitheto petyxainoun telika!kai exw panta 7 users na mou kanoun upload!pantws ki egw mazi sas eimai!

Δημοσ.

ΒASSstarlet, to UPnΡ είναι στο full.Παρατήρησα το εξής. Από το connection settings, αν βάλω firewall with UPnP, αμέσως μετά το search μου δίνει αποτελέσματα, αλλά σταματούν τα downloads και τα uploads. Όταν ξαναβάλω την τρίτη επιλογή, έχω d/l και u/l, αλλά όχι search. Πφφφ, έσκασα. Θα κοπώ κι αύριο στις εξετάσεις με τόση ώρα που έχω φάει...

Δημοσ.
Γι' αυτό ορισμένα hubs βάζουν όριο στον αριθμό των hub με τα οποία σου επιτρέπουν να είσαι συνδεμένος ταυτόχρονα.

Τελικά για Linux γνωρίζει κανείς κανέναν client;

Sigoura 8a exei apanth8ei h erwthsh auth pio prin se kapoia selida' date=' an eixes kanei ena search 8a eixes hdh thn apanthsh sou. Opws kai na exei twra to 8ema, client gia Linux uparxei, kai legetai : DCGui

Mporeis na to breis edw : http://dcgui.berlios.de

To exw dokimasei proswpika kai mporw na pw oti einai para polu kalo. Xreiazetai ligo xrono gia na e3oikiw8eis apoluta alla 8a meineis ikanopoihmenos.

Kalh sunexeia.

Δημοσ.

Ο client λέγεται πλέον valknut (παλιότερα dcgui-qt). Όπως ρώτησα όμως και πιο πριν (που μάλλον δεν είδες) με τον συγκεκριμένο client απαγορεύεται η σύνδεση με τον hub του angelos0 όπως και με μερικούς άλλους. Υπάρχει κανένας άλλος που να επιτρέπεται;

Δημοσ.

Έχω το speedtouch530i πώς μπορώ να κάνω port forwarding του DC++ με uPnP full?

Tι ακριβώς ΝΑPT ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?Koίταξα στο http://www.portforward.com αλλά δεν ξέρω τί inside και τί outside IP πρέπει να βάλω στο entry που θα κάνω στο NAPT...

Δημοσ.

Οutside βάζεις 0.0.0.0

Inside βάζεις 10.0.0.1

Για να σιγουρευτείς για το τελευταίο, πας start menu/run/cmd και στο παράθυρο γράφεις ipconfig και βλέπεις το IP ADDRESS.

Υπόψην στο router βάζεις το 1412 και στο tcp και στο udp,μην το ξεχάσεις.

Κάνεις apply και save all.

Δημοσ.

και πως λεγεται αυτο το προγραμμα που επιτρεπει να κατεβαζω ενα αρχειο απο πολλους χρηστες ταυτοχρονα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...