tomzaribo21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Πάντως,τέλειες είναι κ οι οδηγίες που δίνουν στο φόρουμ του http://www.wehellas.tk Για να μπείς πρέπει να κάνεις register. Eγω το αρχείο που είχα πρόβληματα το βρήκα ....πως? Κατέβασα το patch απο τον Wolf και το 0_sound.afs περιλαμβάνεται στο 2ο rar. Tελικά το εργαλείο για το ελληνικό patch είναι το dkx studio. Κοιτάξτε τις οδηγίες απο φορουμ του wehellas ,χρησιμοποιήστε το εν λόγω εργαλείο και θα εγκαταστήσετε το patch σε λιγότερο απο μια ώρα....
nerohytis Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 an eixe eykoles odhgies egatastashs den tha paragelne kaneis to cdaki etsi? Kata to boot diavazo oti ta patch einai mi kerdoskopika. VRAIA!!!! A! i dikaiologia den mporo na vgalo to final file giati einai megalo den pianei iparxoun kai ta torrent (na mh gonatisoume kai to server mas) Eyxome na eimai poli lathos kai apla na ksipnisa strava. Kali sas mera!
runner1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 runner1' date=' afou se proikise o 8eos me tosh eksupnada, logikh kai gnwsh, dwse mas ta fwta sou, pou emeis den dia8etoume. to gegonos oti den exoume kataferei oloi mas auto pou kataferes esy, den shmainei oti den exoume logikh h' gnwsh. toulaxiston sto sugkekrimeno 8ema, patcharisma tou PES4, egw to dhlwnw, den exw oute megalh empeiria oute kai gnwsh.[/quote'] Τι να σου πω τώρα;Μόνο ΕΣΥ κατάφερες να παρεξηγήσεις αυτά που έγραψα!ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ σε τέτοιες διαδικασίες και μετά λίγο λογική για να βγει!Αφού κι εγώ πιο πριν είχα πει ότι είναι δύσκολο!Αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις,δηλαδή αν δεν το έχεις ξανακάνει αυτό ή γενικά αν δεν έχεις ασχοληθεί με παρόμοια πράγματα τότε ΟΣΗ λογική και να έχεις δεν πρόκειται να το βρείς εκτός αν το βρεις τυχαία! Δεν κορόιδεψα κανέναν κάτι που έκανες ΕΣΥ!Αν δεν ήμουν υπομονέτικος θα έφταιγα αν σε έβριζα δηλαδή; Ε ρε που μπλέξαμε!
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 na me suxwreis, pistepsa pws me to post sou me eirwneuosoun...
runner1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως που είδες την ειρωνεία στο post μου!Τεσπα....τέλος αυτό το θέμα!
jordfarra Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 καλησπέρα. Εχω διαβάσει όλα τα ποστ και αν κρίνω και απο τα screenshots αυτό το patch πρέπει να είναι καταπληκτικό. Αλλά ρε παίδες αν τα εχει καταφέρει κανένας σας να τα κανει setup ας κάνει ένα κόπο να τα ανεβάσει κάπου έτοιμα γιατί όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα.
brandon Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 καλησπέρα.Εχω διαβάσει όλα τα ποστ και αν κρίνω και απο τα screenshots αυτό το patch πρέπει να είναι καταπληκτικό. Αλλά ρε παίδες αν τα εχει καταφέρει κανένας σας να τα κανει setup ας κάνει ένα κόπο να τα ανεβάσει κάπου έτοιμα γιατί όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα. Stin proigoumeni selida iparxei ena doc arxeio me kapies odigies tis opoies mporei na tis katalabei kai ena mikro paidaki!! An tis akolouthiseis akribos (exoun screenshot,sxolia ktl) tote se 10 lepta tha exeis egatastisei to elliniko patch xoris na kathesai na pedeuesai !! Xilia euxaristo se opoion to eftiaxa !! Pragmatika mesa se 15 lepta eixa balei OLA ta arxeia tou patch me sto PS4
g0ng Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Πάντως και εγώ ομολογουμένος δυσκολεύτηκα λίγο και ας ασχολούμε αρκετα με Η/Υ. Απλα έχει αρκετα βήματα. Τεσπα. Παρατήρησα το εξής. Παίζω ένα Master League με Juventus και ακούω ύμνους του PAOK! Γενικά οι ήχοι έχουν αλλάξει σε όλο το παιχνίδι? Επίσης δοκίμασα να παίξω με τον Άρη και είδα ότι δεν έχει τις σωστές φανέλες. Αν έχω το entrance scene on τότε κάνει παρουσίαση ομάδων σαν να είχα πάρει τη Milan. Έχει κανείς αντίστοιχα προβλήματα;
buggy - x Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 re paidia mipos xerei kanenas an vgike to kypriako pacth kai an vgike pou to vriskw?
silentpower Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 pio einai to teleutaio patch??to elliniko exei vgei??
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Το patch του wehellas υπάρχει σε torrent αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε 1-2 μέρες μέχρι να το κατεβάσετε............λόγω του ότι η κοινότητα που το προσφέρει πρέπει να σας στείλει ivitation πρώτα για να περιηγηθείτε στον tracker της. Όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν ένα p.m. να τους πω τι πρέπει να κάνουν!!!!!!!!
pervert_74 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 kalispera paidia ki apo mena. an thelete to greek patch tou pes4pc pate sto greek-torents (http://www.greek-torrents.com/) ekei tha vreite eite to patch apo mono tou pou prepei na perasete eseis (dyskoli kai epiponi ergasia) i kai se full cd pou xreiazetai mono apla copy-paste http://www.greek-torrents.com/browse.php?cat=90&incldead=2
gio@ Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 guys mporei kaneis sas na moy steilei to pes4 patch pls taxydromika???giati exw 56k syndesh k katalavainete pisteyw...ta telh ta plhrwnw egw an einai k ta cd sta opoia 8a grafei to patch..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.