winmik2kx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Κατέβασα το ελληνικό patch, αλλά το installation με μπέρδεψε αρκετά.Συγκεκριμένα δεν κατάλαβα τη διαδικασία με το AFS extract... Μπορεί κάποιος να γράψει πιο αναλυτικά από το readme ποια σειρά ακολουθούμε και ποια αρχεία ακριβώς πειράζουμε?? (έχω ήση εγκατεστημένο το wolf evolution pack, άρα δεν κατέβασα τα αρχεία με * και δεν ασχολήθηκα με αυτά)
red30 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Εμενα μου φάνηκε δύσκολη και πολυ ιδιόρρυθμη (σαν άσχετος που ειμαι ) η διαδικασία του "πατσαρίσματος". ΟΜΩΣ κατι κατάφερα κάπως-καπως με τις οδηγίες και τωρα βλέπω αποτέλεσμα! Δεν μπορω παρα να ευχαριστήσω τα παιδιά που έκαναν πολυ καλη δουλειά! Δεν έχω βρει χρονο να περάσω ηχους αλλα οι φωνές, οι ομάδες , τα πανω και οι σημαίες ειναι ολα εξαιρετικά. Ακόμα και τα εισαγωγικά video και το τραγούδι (που μπαίνουν ευκολα) ειναι πολυ καλα και αλλάζουν το κλίμα του παιχνιδιού. Και πάλι μπράβο τέτοιες προσπάθειες πρεπει να επιβραβεύονται. Οσο για τα 4ε (+4ε ταχ/κα ειναι σχετικα λιγα χρήματα κι ακόμα καλύτερα να πηγαιναν τα χρήματα στα παιδια για τη δουλειά που εκαναν , στο κάτω-κατω της γραφής ειναι παιχνίδι
runner1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δεν τα έχω περάσει όλα!Ούτε καν τα μισά γιατί είναι πολύ χρονοβόρο ρε παιδιά!Θέλει και υπομονή γιατί έτυχε κάποιες φορές και μου έκανε κόλπα το μηχάνημα!Εκτός από αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να το κάνετε με έναν πιο εύκολο;Βέβαια θα μου πεις ότι αν βάλετε έτοιμα τα αρχεία και το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι ένα copy-paste, τότε θα είναι τόσο μεγάλο το άρχειο που δεν θα κατεβαίνει με τίποτα!Αλλά από την στιγμή που το έχετε δώσει σε μαγαζί............κάντε το και έτσι γιατί αν έδινα και τα 4€ και είχα και αυτή την "ταλαιπωρία" για να το περάσω μπορεί και να το μετάνιωνα!Το λέω εντελώς φιλικά γιατί είναι κρίμα τέτοια δουλειά να πάει χαμένη λόγω δυσκολίας εγκατάστασης!
ntsili Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Το http://www.wehellas.tk είναι down...μάλλον έπεσα στην περίπτωση. Εντυπώσεις κανένας για το ελληνικό patch???
linos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Emena douleyh kanonika i selida, oso gia to elliniko patch, kalo einai alla exoun ginei arketa lathi sta roster twn omadwn kati omos pou exoyn mathi ta pedia tou patch kai tha ta diorthosoun sto update pou etimazoun. Ayto pou me xeneronei emena sto patch einai ta sinthimata ton mikron omadon, p.x egw pezo me kerkyra kai oli tin wra akouo olo vrisies gia tis alles omades tis ellinikes kai kala otan pezeis elliniko protathlima paei kala les...ok teriazei kapos alla epeza teliko CL me tin kerkyra kai akouga apo tous opadous kai ntampa ntoumpa kai ntampa ntoumpa tha ton gamisoume ton paok mes tin toumpa.... to kalitero tha htan na aposirthoun telios ta sinthimata apo tis omades pou den exoun sinthimata dika tous...
Michalakhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 epeza teliko CL me tin kerkyra epezes cl teliko kai den tairiazan ta synthimata ELEOS h kerkyra den tairiaze teliko kai an analogistoume tous ellines opadous nai ayto tha akouges ston teliko CL ... sorry kiollas alla etsi einai mexri stigmhs
linos Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 epeza teliko CL me tin kerkyraepezes cl teliko kai den tairiazan ta synthimata ELEOS h kerkyra den tairiaze teliko kai an analogistoume tous ellines opadous nai ayto tha akouges ston teliko CL ... sorry kiollas alla etsi einai mexri stigmhs Ama den katalaveneis pedi mou, den sou fteei kanenas.
runner1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Τελικά σήμερα το μεσημέρι τελείωσα και με τα υπόλοιπα και μπορώ να πω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!Το μόνο μείον είναι αυτό που ανέφερα πιο πάνω ειδικά για κάποια παιδιά που δεν ξέρουν από αυτά τα πράγματα και θα δυσκολευτούν πολύ για να το εγκαταστήσουν!
ntsili Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Επειδή παίζω μέσω internet στην pesol.tk θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν κάνω εγκατάσταση του patch? Έχω ήδη κάνει upgrade στην version 1.10 από το επίσημο site και σκέφτομαι μήπως δημιουργηθεί κάποια ασυμβατότητα. (παίρνω Ολλανδία)
jstamelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ntsili otan les paizeis meso internet ennoeis meso launcher???? gia pes ligo an mporeis?? ego mpaino se ena launcher alla ellina den exei kanena kai me kseno exei trelo lag to paixnidi.
ntsili Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ναι... συνδέομαι με τον launcher στο κανάλι pesol_pb και παίζω στο πρωτάθλημα. Το lag είναι 120-150 γιατί είναι όλοι Ιταλοί. Πιο πριν γράφεσαι στο http://www.pesol.tk ώστε να είναι καταχωρημένο το ονομά σου. Ελληνικό κανάλι είναι το "Greece_DSL only Server". Το έχω ανεβάσει εγώ, αλλά δυστυχώς δεν μπαίνουν πολλοί ακόμα. Σχετικό post για τον ελληνικό server στην insomnia, υπάρχει εδώ.
ntsili Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ξέρει κανείς τίποτα τελικά για την ερώτησή μου στο post #115 ?
lezadas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 telika kseri kanis iparxi periptosi na peksis lan game me to wolf,i to elliniko patch k na doulevoun ola sosta p.x omades,pextes?
ntsili Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 koita... prio prin tsekara tis rythmiseis tou PES Launcher 2.55b kai eida oti yparxei i epilogi "choose PES4 Roster" (sto PES4 WE8 Launcher). Apo ekei epilegeis "default", "wolfs 3.1", "pes4online 2005", "Crock 2005 v1". Ara an KAI o allos exei to idio patch, logika paizeis kanonika. Apo o,ti fainetai omws to elliniko patch DEN ypostirizetai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.