Προς το περιεχόμενο

Δεν σβήνει.... Δεν σβήνει....

Lenattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα μεγάλο εδώ και αρκετό καιρό.... Κάτι χτυπάει προφανώς και δεν μ' αφήνει να τερματίσω τη λειτουργία του PC... Ούτε restart κανει.... αν μπορεί καποιος να βοηθήσει.... Tnx...

Δημοσ.
Πρόβλημα μεγάλο εδώ και αρκετό καιρό.... Κάτι χτυπάει προφανώς και δεν μ' αφήνει να τερματίσω τη λειτουργία του PC... Ούτε restart κανει.... αν μπορεί καποιος να βοηθήσει.... Tnx...

Γινε ποιο λεπτομερης φιλε μου.

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει κάποιο service ανοικτό.

Μου έχει τύχει τρεις φορές.

Μία με Application Server ενός εμπορικού πακέτου που για κάποιο λόγο δεν έγινε shutdown,

Δύο με Server based εμπορικό πακέτο για απομακρυσμένη διαχείριση,

Τρεις με ανοικτή τη γραμμή του Internet σε PSTN γραμμή (δεν ξέρω γιατί το κάνει)

Κλείσε ένα ένα τα services να δει ποιό μπορεί να είναι....

Δημοσ.

Δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένη... Αυτό μόνο ξέρω ότι δεν κάνει shut down το PC... Πως θα βρώ τι να κλείσω μέσα στα τόσα που τρέχουν?

Δημοσ.

Πάτα ctrl+alt+delete και εκεί που λέει applications δες ποιο δεν ανταποκρίνεται (θα σου γράφει δεξιά not responding) ,οπότε κάνεις δεξί κλικ πάνω του και end task.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι ότι κάποιο πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται... Κάποια διεργασία είναι... Το χω ξαναπάθει αλλά δεν μπορώ να βρώ τι φταίει στην παρούσα φάση... Όχι δεν υπήρχε πάντα... Έχει κάνα μήνα περίπου...

Δημοσ.

Λοιπόν ένα ένα... Ναι έχω Norton και Antivirous και Internet Security... Τώρα με Safe Mode σβήνει αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι όταν έκανα επανεκίνηση δεν έτρεξε τα norton...

Δημοσ.

Εγώ αντιμετώπιζα λίγο διαφορετικό πρόβλημα. Δε μπορούσα να κάνω logout. Μόνο switch user. Έβγαλα το NIS και έβαλα Sygate και ησύχασε το κεφάλι μου .... Κατα πάσα πιθανότητα στην κάνει ο Norton.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...