Lenattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Πρόβλημα μεγάλο εδώ και αρκετό καιρό.... Κάτι χτυπάει προφανώς και δεν μ' αφήνει να τερματίσω τη λειτουργία του PC... Ούτε restart κανει.... αν μπορεί καποιος να βοηθήσει.... Tnx...
chrini Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Πρόβλημα μεγάλο εδώ και αρκετό καιρό.... Κάτι χτυπάει προφανώς και δεν μ' αφήνει να τερματίσω τη λειτουργία του PC... Ούτε restart κανει.... αν μπορεί καποιος να βοηθήσει.... Tnx... Γινε ποιο λεπτομερης φιλε μου.
Highlander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Προφανώς υπάρχει κάποιο service ανοικτό. Μου έχει τύχει τρεις φορές. Μία με Application Server ενός εμπορικού πακέτου που για κάποιο λόγο δεν έγινε shutdown, Δύο με Server based εμπορικό πακέτο για απομακρυσμένη διαχείριση, Τρεις με ανοικτή τη γραμμή του Internet σε PSTN γραμμή (δεν ξέρω γιατί το κάνει) Κλείσε ένα ένα τα services να δει ποιό μπορεί να είναι....
Lenattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένη... Αυτό μόνο ξέρω ότι δεν κάνει shut down το PC... Πως θα βρώ τι να κλείσω μέσα στα τόσα που τρέχουν?
tzoykas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 to problhma uphrxe panta h kapoia stigmh arxise na emfanizetai?
Spyrious Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Πάτα ctrl+alt+delete και εκεί που λέει applications δες ποιο δεν ανταποκρίνεται (θα σου γράφει δεξιά not responding) ,οπότε κάνεις δεξί κλικ πάνω του και end task.
Lenattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Όχι δεν είναι ότι κάποιο πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται... Κάποια διεργασία είναι... Το χω ξαναπάθει αλλά δεν μπορώ να βρώ τι φταίει στην παρούσα φάση... Όχι δεν υπήρχε πάντα... Έχει κάνα μήνα περίπου...
Michalakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 lena ctrl+alt+delete processes h diergasies kai mia mia tis svineis mexri na ksekollisei ksekina me aytes pou trexoun sto onoma sou kai oxi san systhma
Lenattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 oooook!!!!!!!!!! Ξεκινάω... Νεότερα σε λίγο...
tzoykas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 exeis Norton Antivirus h internet security egkatesthmeno?
giorgos th. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 koita edo to sticky tou madsc http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392941 kai psakse vres tin epilogi pou leei automatically kill programs at shutdown.valtin opos to exei kai logika tha eisai ok.
kleidokratwr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 an exeis winxp xwris sp1 tote mallon ayto ftaiei. an palii exeis sp1 kai synexizei na to kanei tote exei provlima kapoia diergasia opws eipan ta paidia.
OTTIPE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Apo safe mode kanei shutdown? Pes mas kai dyo pragmatakia gia to hardware. Mipos ftaiei kanena trofodotiko? Gia paromoio provlima se mena eftaige ena psofio trofodotiko.
Lenattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν ένα ένα... Ναι έχω Norton και Antivirous και Internet Security... Τώρα με Safe Mode σβήνει αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι όταν έκανα επανεκίνηση δεν έτρεξε τα norton...
tzoykas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ αντιμετώπιζα λίγο διαφορετικό πρόβλημα. Δε μπορούσα να κάνω logout. Μόνο switch user. Έβγαλα το NIS και έβαλα Sygate και ησύχασε το κεφάλι μου .... Κατα πάσα πιθανότητα στην κάνει ο Norton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.