Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Σε ορισμενα email απο τοτς που εβαλα sp2 μου αποκλειουν εικονες για να αποτρεψουν την αναγνωριση του υπολογιστη απο τον αποστολεα οπως μου λεει το outllok express.Πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη την...προστασια?? Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Στο Επιλογές->Ασφάλεια έχει τσεκαρισμένο το κουτάκι "Αποκλεισμός εικόνων και εξωτερικού περιεχομένου σε μηνύματα HTML"; Αν ναι, ίσως είναι αυτό - ξετσέκαρέ το να δεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Σε ποια ζωνη web ειναι αυτη η επιλογη ???? Δεν την βρισκω.Ευχαριστω.
Highlander Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Στο Outlook Express - Εργαλεία - Επιλογές - Ασφάλεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Καλα...χαζεψα...Εγω εψαχνα στον ΙΕ.Ευχαριστω.
MaTRiX57 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 ΠΕΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΛΟΥΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟΠΟΥΛΙ!!!
gfilippas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ποια είναι η διαφορά τους; εγώ μέχρι τώρα δεν είδα καμιά σημαντική. Για να μην πω ότι σχεδόν σ΄όλες τις επιλογές έχουν τα ίδια πράγματα.
tzoykas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 asfaleia isws? a kai den einai M$ ..... basikotath diafora. eidika twra pou h M$ stamataei to support tou hotmail gia outlook express .... de blepw to logo kapoios na xrhsimopoiei outlook express gia to mail tou ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Στο Outlook Express - Εργαλεία - Επιλογές - Ασφάλεια. Ξεχασα να το γραψω...Αυτο ηταν τελικα.Ευχαριστω.
gfilippas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 asfaleia isws? a kai den einai M$ ..... basikotath diafora. eidika twra pou h M$ stamataei to support tou hotmail gia outlook express .... de blepw to logo kapoios na xrhsimopoiei outlook express gia to mail tou .... Ακριβώς εδώ είναι η διαφορά φίλε μου. Είναι Microsoft. Άρα πάμε για άλλα. Αν το Outlook ήταν open source και το Thunderbird Μ$ θα μιλούσαμε για το καταπληκτικό Outlook. Κατα άλλα δεν υπάρχουν διαφορές. Και εγώ το Thunderbird χρησιμοποιώ τελευταία, αλλά το κάνω απλά για να αλλάξω λίγο το περιβάλλον χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.