nautilus7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ας υποθέσουμε ότι έχω μια ταινία σε DVD, η οποία αποτελείται από 2 δίσκους (ένας για την ταινία και ένας για τα extra). Εγώ, τώρα, θέλω να γράψω σε ένα δισκάκι ορισμένα κομμάτια από τους δύο δίσκους, π.χ. την κυρίως ταινία και μερικά από τα extra. Στο νέο, όμως, δισκάκι που φτιάχνω θέλω να βάλω και μενού. Ποιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Δοκίμασα το nero vision express 3, αλλά αυτό κάνει επανασυμπίεση του video, ενώ μετατρέπει τον ήχο από πολυκαναλο σε στέρεο.
kallair Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 iparxei olokliros odigos me free programmata sticky stin arxi tis selidas. diavase ton kai ama exei pali aporeies ela. episis ama thes na xrisimopoiiseis kapoio emporiko programma tha sou proteina to dvdmaestro. guides gia auto to programma tha vreis sto http://greek.doom9.org .
accipio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ δοκίμασα το DVD-lab Pro και μου φάνηκε πολύ καλό και αρκετά κατανοητό. Με λίγο διάβασμα του help file κατάφερα και έφτιαξα ένα ωραίο DVD συνδυάζοντας υλικό από 3 άλλα DVD, με δικά μου μενού (από τα έτοιμα που έχει το πρόγραμμα). Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.