Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα τις προάλλες, ντάξει δεν είναι κάτι το τρελό αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.

Κρίμα γιατί δεν έχει γυριστεί στα Μάλια. Μόνο κάποια εξωτερικά πλάνα έχει. Όλες οι σκηνές στα club είναι απο Λονδίνο ενώ παραλίες κτλ είναι Μαγιόρκα.

Δημοσ.

Το περιμενω πως και πως.

Οχι γιατι θα ειναι κανα αριστουργημα, αλλα εχω καιρο να δω καλο ghost story, τελευταια ηταν ψιλοτραγικα

Δημοσ.

Εγω παλι θελω να δω αν θα εχει ωριμασει ο Daniel Radcliff, και αν θα ξεφυγει απο την Harry Potter φυσιογνωμια. To γλιτωνει το typecast?

Δημοσ.

Sorry αλλα ποσο τραγικο ειναι το τρειλερ του Dream House?! :confused: Εδωσε στεγνα όλη την υποθεση ή κανω λαθος? Γιατι να το δω τοτε?

Γουσταρω το In Time, ελπιζω να βγει καλυτερο απο το Repo Men

Δημοσ.

Μαλιστα. Αλλες 2 τρειλερ (Double και Abduction) που σου δειχνουν το twist στη μεση της ταινιας

Και αν για το Abduction οκ, λογικα σκαει στο 20λεπτο και μετα εχει 1 ωρα κυνηγητο, για το Double οπως πριν για το Dream House, νομιζω οτι δεν θα ειναι τοσο συντομο και μολις εγινε για πεταμα το 1ο μισο των ταινιων

Δημοσ.

οφ-τοπικ , το σκηνικο που φενεται πριν πατησουμε το play στο video , ειναι ακριβως το ιδιο απο το matrix 2 , που ο Νιο δινει το κλασικο απειρο ξυλο στο σπιτι του γαλλου... ^_^

Δλδ τι περιμενετε απο το trailer; Να δειχνει απλα 2 σκηνες και τελος;

ε υπαρχει λογος που λεγεται trailer και οχι spoiler...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να πέτυχα το τραίλερ μέχρι τώρα, οπότε ορίστε

Like Crazy

Το soundtrack αναμένεται γαμάτο... Stars κτλ

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να πέτυχα το τραίλερ μέχρι τώρα, οπότε ορίστε

Like Crazy

Το soundtrack αναμένεται γαμάτο... Stars κτλ

Ωραιος, και εγω το κοιταζα αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...