Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=N8hEwMMDtFY το ξερω οτι δεν ειναι καινουργια ταινια αλλα μεχρι τωρα εχει παιχτει σε λιγα φεστιβαλ και οι κριτικες ειναι πολυ καλες! απο τον Ιουλιο(!) την ψαχνω μανιωδως στο ιντερνετ αλλα τζιφος! αμα ξερει κανεις που μπορω να την βρω η' αμα θα παιχτει στους κινηματογραφους ας μου το πει.... πλζ!!!!!!!!! ευχαριστω!
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αντε επιτελους,ο Hicks παλι σε ταινια.εχει βγαλει προσφατα και μια αλλη δικιας του παραγωγης και σκηνοθεσιας,The Victim νομιζω λεγεται η οποια εχει παρει καλουτσικες κριτικες.

Δημοσ.

http://www.dailymoti...sman_shortfilms

επικουρα ή μαπα?

Επικούρα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανέκφραστο πεπόνι; Αδύνατον.

Επίσης, θα έπρεπε να σε ψιλιάσει το γεγονός πως ο τίτλος είναι αυτός που είναι, γιατί θα μαζέψει κόσμο. Άρα δε χρειάζεται να γυριστεί ταινία. Μόνο ένα τρέιλερ.

Δημοσ.

Το χρόνο μας! smilie.png Άσε που στηρίζοντας τέτοιες προσπάθειες, τους δίνουμε το ελεύθερο να εξακολουθήσουν να γυρίζουν μπούρδες, μιας και έχουν κέρδος. grin.png [αστειεύομαι, δεν αλλάζει τίποτα είτε τις δούμε, είτε όχι]

ΥΓ. Και φαντάσου, λέει, να είναι καλή τελικά η ταινία και εγώ να έχω ρίξει τόσο προκαταβολικό θάψιμο. confused.png

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε απο το trailer παντως. Αν και ο ρολος της κοπελιας εχει και στην υπολοιπη ταινια οσα λογια εχει και στο trailer....ακομα καλυτερα!

• Moderators
Δημοσ.

Επικούρα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανέκφραστο πεπόνι; Αδύνατον.

Για να είμαι και εγώ "στην ίδια σελίδα", το ανέκφραστο πεπόνι πάει στην Kristen Stewart, σωστά; (Δεν έτυχε να δω κάποια ταινία της, so far).

Γιατί από το trailer περισσότερο βλέπεις (και απολαμβάνεις) Charlize Theron παρά οτιδήποτε άλλο. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...