ifrit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 na rwthsw, yparxei tropos na parakampseis thn syndesh sto internet kata thn egkatastash??? eyxaristw
accipio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Όταν το εγκατέστησα (αυθεντικό DVD) δεν ήμουν συνδεμένος στο Internet. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά (πρώτα το Steam και ύστερα το παιχνίδι), δεν απαίτησε να συνδεθώ. Αργότερα βέβαια, η σύνδεση ήταν αναπόφευκτη... Αυτό δε ρωτάς;
ifrit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 nai ayto rwtaw, dld gia na pai3eis prepei na synde8eis?
accipio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Ναι, και μάλιστα πρέπει να κατεβάσεις κάμποσα MB στο σκληρό σου... αν δηλ. έχεις αργή σύνδεση, είναι μεγάλο σπάσιμο. Αυτό όμως γίνεται μία μόνο φορά, και μετά μπορείς να παίζεις σε offline mode χωρίς να συνδέεσαι στο Internet.
accipio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 MB δεν ξέρω, αλλά εμένα μου πήρε γύρω στο δίωρο (56k σύνδεση).
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 paixe to paixnidi kai meta pes mou gia xeneroma
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ενημερωτικά, με DSL 384 παίρνει ένα 20λεπτο η όλη υπόθεση.
SpY Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως δεν χρειάστηκε να συνδεθώ στη steam για να παίξω! Μου έδωσε το παιχνίδι ο φίλος "ΕMPORIO" :) ....οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως δεν χρειάστηκε να συνδεθώ στη steam για να παίξω! Μου έδωσε το παιχνίδι ο φίλος "ΕMPORIO" :) ....οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν! eisai swstos file mou!!!
andrip Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 γιατί ρε παιδιά; Πότε συνδέθηκε και δεν το κατάλαβα; Μάλλον θα πήρα 'καλή' έκδοση εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.