Προς το περιεχόμενο

Αγορά Notebook


nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω ένα notebook αλλα δεν ξερω κ πολλά απο Notebook...Ισχύει πως δεν μπορεις να κάνεις αναβάθμιση??Τι μπορείς να αναβαθμίσεις???Ρωτάω για τον λόγο σκέφτομαι να πάρω κανένα παλιό Notebook και να αλλάξω σκληρό, κ μνήμη τετοια πραγματα... Κ αν ξέρετε ποια είναι μια καλή τιμή για ένα Notebook στα 700mhZ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι καταλαβα θες κατι πολυ οικονομικο μιας και μιλας για 700Mhz... Τωρα μπορεις να βρεις καλους σχετικα λαπτοπς με 800-900 ευρω με 15αρα TFT οθονη, με 30 σκληρο, 256ΜΒ μνημη και επεξεργαστη Celeron 1.4 ή Sempron... Δεν αναφερεις σε τι λεφτα θες να κινηθεις, παντως γνωμη μου ειναι οτι αν θα το χρησιμοποιεις συχνα το λαπτοπ, τοτε παρε καινουργιο... Αν το θες απλα για να λες οτι εχεις και λαπτοπ, τοτε μην επενδυσεις πολλα λεφτα τωρα, παρε κανα μεταχειρισμενο και αν αργοτερα γλυκαθεις και δεις οτι οντως το χρειαζεσαι, τοτε παιρνεις καινουργιο. Για λαπτοπ με 700Mhz εγω δεν θα εδινα πανω απο 300-400 ευρω παντως (και πολλα λεω, αναλογα με την κατασταση του) μιας και θα ειναι παλιοτερης τεχνολογιας με μικρες εως καθολου δυνατοτητες αναβαθμισης. Ενω στα νεα λαπτοπς μπορεις να κανεις (αναλογα με την εταιρια) ακομα και σχεδον ολικη αναβαθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx.....Απλα έτσι ένα laptop έτσι για δεύτερο στο δωμάτιο μου....Γιατι το pc ειναι στο σαλόνι κ με έχουν ζαλίσει....Τώρα λέω να πάρω ενα μεταχειρισμένο έτσι για να περνάει η ώρα για κανά msn κάνα nero αντε το πολύ κανα kazaa!!!Είδα σε ένα παιδί ένα laptop και είναι η καλύτερη λύση σε θέμα πρακτικότητας...Αλλο πραγμα π.χ να μιλάς τώρα στο msn απο το κρεβάτι !!!!!!!!!!!! Κ χωρίς πολλά καλλώδια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...