TRIPIOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 prosoxi kiklofori ios sta kinita onomati caribe.sis opois sas to stili diagrapsteto amesos! opoios exei idi molinthi mpori na paei edo na ton bgali:http://mobile.f-secure.com/ to nou sas
WaVe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Eiparxei to idio topic edw: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=95754
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 lol...pou katantisame...na tsimpane ious kai ta kinita mas!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 kai pou na deis ti akoma erxetai.... ti ftiaxnoun oi germanarades ... --> trojans gia klopi tilefonikou katalogou kai allon apo ta kinita a re TECHNOLOTZI!!
Dober Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 re paidia mia erotisi mono se nokia sumvainei auto i mporoun na prosvlithoun ola ta kinita me mple donti???
{RooF} Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 iparxei to bloover ena prog gia symbian 60 pou epitrepei na mpeis se alla kinita pou exoun to blutouth energo xwris na pareis adeia tous....kai kaneis ta panta..
konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά, επειδή ο κανένας λέει Ο,ΤΙ μαλ@κία του κατέβει (δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει περί ιών και κινητών), υποθέτω για να "κολλήσει" κάποιον ιό η συσκευή σου, θα πρέπει να κατεβάσεις, ή να πάρεις από κάποιον άλλο κάποιο πρόγραμμα java ή άλλης μορφής, και να το εκτελέσεις. Κάνω λάθος; Κοινώς, μόνο από σένα εξαρτάται, πρέπει ΚΑΙ να κάνεις αποδοχή αν στο στείλει κάποιος (ή να το κατεβάσεις ο ίδιος), ΚΑΙ να το τρέξεις. Σωστά; Επίσης εικόνες, ήχοι, κτλ., εξαιρούνται, μιλάμε μόνο για εφαρμογές. Συμπέρασμά μου, αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, είναι ότι πρέπει να είσαι και πολύ βλάκας για να πάθεις κάτι τέτοιο... Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω; EDIT: Τώρα είδα το post του {RooF}, σόρρυ αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Έχεις κάποια πηγή to back it up?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 konnak ayto isxyei kai gia mena ? <<Παιδιά, επειδή ο κανένας λέει Ο,ΤΙ μαλ@κία του κατέβει (δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει περί ιών και κινητών), υποθέτω ... >> Den pisteuo na eipa kati la8os...
konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Όχι, όχι, δεν πήγαινε σε κάποιον που έχει γράψει εδώ, εννοούσα πράγματα που λένε διάφοροι χωρίς να έχουν ιδέα. Δεν αναφερόμουν σε κάποια άτομα στο φόρουμ. Η μόνη ερώτηση που έκανα ήταν στον {RooF} και ήταν συγκεκριμένη για το πρόγραμμα που ανέφερε (γιατί μου φάνηκε υπερβολικό), και ζήτησα την πηγή του για να μάθω περισσότερα αν αληθεύει. Επίσης, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν αναφερόταν ούτε σ' αυτόν η φράση. Απλά, ήθελα να επισημάνω ότι για πολλούς που δεν έχουν καμία σχέση με υπολογιστές/ιούς/κινητά έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία το θέμα bluetooth viruses, κάτι σαν urban legend, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε και εδώ το ίδιο. Θα ήταν καλύτερα αν αναφέραμε κάτι (όπως ο {RooF}) να το υποστηρίζαμε ώστε να μπορούμε να ενημερωνόμαστε και καλύτερα.
j0j0gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 @Jimmy_BlinD Παιδιά' date=' επειδή ο κανένας λέει Ο,ΤΙ μαλ@κία του κατέβει (δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει περί ιών και κινητών), υποθέτω για να "κολλήσει" κάποιον ιό η συσκευή σου, θα πρέπει να κατεβάσεις, ή να πάρεις από κάποιον άλλο κάποιο πρόγραμμα java ή άλλης μορφής, και να το εκτελέσεις. Κάνω λάθος; Κοινώς, μόνο από σένα εξαρτάται, πρέπει ΚΑΙ να κάνεις αποδοχή αν στο στείλει κάποιος (ή να το κατεβάσεις ο ίδιος), ΚΑΙ να το τρέξεις. Σωστά; Επίσης εικόνες, ήχοι, κτλ., εξαιρούνται, μιλάμε μόνο για εφαρμογές.Συμπέρασμά μου, αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, είναι ότι πρέπει να είσαι και πολύ βλάκας για να πάθεις κάτι τέτοιο... Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω; [b']EDIT:[/b] Τώρα είδα το post του {RooF}, σόρρυ αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Έχεις κάποια πηγή to back it up? exeis dikio o ka8enas leei oti tou katebei!!! oti akousei xwris na exei idea. ama den egkatastiseis tipota de pa8aineis tipota! k ama fobaste toso polu, kante to BT sas na mi fainetai (not shown) k isixasate gia panta! siga na mi bazoume ta antivirus apo twra sto kinito
astroman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Ego prosopika afino panta anoixto to bluetooth kai dexomai ta panta. Se periptosi carib to msg pou dexesai einai apo anonimi syskeui kai otan patas no epimenei. Yparxei to anti-carib sis gia na to vgaleis. Episis ama exeis enan explorer svineis ta aparaitita arxeia kai telos. Kai se esxati anagi kaneis ena reset to tilefono (gia nokia *#7370#)
brandon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 na ipotheso oti milame mono gia smartphones kinita etsi ?
GT1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Ο Ιος αυτος απο όσο ξερω ειναι μονο για symbian κινητα.Αν κανεις αποδοχη σε ενα αρχειο οπως αυτο που λετε παραπανω,τοτε θα μπει στο κινητο σου,θα προσπαθησει να σταλει σε οσα κινητα κοντα στο δικο σου εχουν ανοιχτο bluetooth κ στην συνεχεια θα σου μπιπ το κινητο.Αυτα. Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.