free@last Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εν συντομία ψάχνουμε καφέ για καταστημα-καφενείο που ανακαινίζεται και θα σερβίρει και εσπρέσο. Αν υπάρχει κάποιος στο χώρο θα ηταν καλοδεχουμενες οι προτάσεις του(να αποφύγουμε τη σκλαβιά του χρησιδάνειου) ,ενώ φυσικά οσοι θέλετε προτείνετε και ποια μάρκα προτιμάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Espresso, Freddo,cappuccino πίνεις; Αν ναι, έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα; Τοσο δύσκολο πχιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ξέρω γω.. κάτι για μαγαζιά που να ανακαινίζονται λες για ειδικούς του χώρου και σκλαβιά χρησιδανείων... αν ήθελες να ρωτήσεις απλά τι μάρκα προτιμάει κάποιος στον espresso γιατί τα ανέφερες όλα αυτά? τέσπα... δεν μπορώ να συνεισφέρω δυστυχώς γιατί δεν πίνω espresso απλά είχα απορία για το που το πας μια και δεν είχα καταλάβει την ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Προς The_ColonelΜια εσπρεσιερα ειναι ακριβη για μαγαζι (παρα πολλες δεκαδες φορες πανω απο τις οικιακες)Καποιοι αντιπροσωποι καφε δεν θα ζητησουνε λεφτα για την μηχανη αρκει να αγοραζουν τον προσυμφωνημενο καφε οι ιδιοκτητες της καφετεριας. Σκεψου τσαμπα ψυκτης/ακριβουτσικα νερα ή φτηνος εκτυπωτης/ακριβα μελανια...Προς ts, για μαρκα καφε αν θα ειναι γνωστη διαφημισμενη ή με καλο value for money καλυτερα πες τι ειδους θα ειναι το μαγαζι πχ κυριλε, πακεταδικο κλτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μηχανές:Wega/Dalla Corte ή La Cimbali....μιλάμε για minimum 4 group/2 φυσητήρες Ετικέτες: Πέραν των Illy/Molinari, Buondi,Lavazza, Mokarico εσύ τι μείγμα espresso θέλεις να δουλέψεις...τι αναλογία Robusta/Arabica? Να ξέρεις πλέον πως για κάθε τύπο espresso απαιτείται και διαφορετικό χαρμανι, πχ στα Freddo που μπαίνει γάλα όπως και στο Capuccino θέλεις μια ποικιλία που να έχει μέσα πιο πολύ Robusta γιατί το γάλα αλλοιώνει τα αρώματα του καφέ. Αντίθετα σε ροφήματα όπως Freddo Espresso και ζεστά espresso θέλεις έντονα αρώματα και γευστικές νότες που έχουν τα χαρμάνια με τουλάχιστον 80% Arabica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μιλάμε για ανακαίνιση σε καφενείο ελληνικου χωριού , που μέχρι χτες, σερβιρε ελληνικό καφέ και φραπέ-νες . Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να βάλει και εσπρέσο γιατί το ζητούσαν τελευταία οι ηλικιωμένοι (κατα κύριο λόγο) πελάτες του και για 20 φλιτζάνια το πολύ ημερησίως.Κι από όσο ξέρω η μηχανή του δεν θα ξεπερνά σε κόστος τα 500 ευρώ. Οπότε το οικονομικός και σχετικά καλός καφές , είναι προτεραιότητα. Προσωπικά του πρότεινα Lavazza, που τον θεωρώ οικονομικότερο και πίνω κι εγώ σπίτι ;-). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Προσωπική μου γνώμη!Ο lavazza είναι χάλια, μα πάρα πολύ χάλια, καφές.Το καλό όμως για ένα μαγαζί, πως είναι φθηνός.Και εφόσον δεν είναι "κυριλέ" ή έστω παραμφερές, τότε είναι καλή λύση. Αν μπορώ να προτείνω κάτι, θα πρότεινα dimello, illy, ipanema.Στα έχω βάλει με σειρά τιμής. (ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ο illy δεν είναι λίγο ακριβός; Αν και η πλειοψηφία των καφέ στην περιοχή αυτόν έχει, οπότε λογικά θα μπορεί να τον προμηθεύεται εύκολα.Είναι ένα ζήτημα κι αυτο στην επαρχία. Dimello, ε;Αν θυμάμαι καλά τον παράγει ελληνική εταιρία; Ηπια 2 φορές και μου αφηνε μια γλυκιά και πιπεράτη αίσθηση. Ιpanema δεν έχω δοκιμάσει για να έχω άποψη. Ενα από τα προβλήματα είναι ότι θελει επώνυμη μάρκα, αν και εγώ πιστεύω ότι σχετικά φρεσκοκομμενος καλός καφές από τοπικό καφεκοπτειο ισως να του ήταν πιο οικονομικός. Δικια του η τσέπη όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μιλάμε για ανακαίνιση σε καφενείο ελληνικου χωριού , που μέχρι χτες, σερβιρε ελληνικό καφέ και φραπέ-νες . Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να βάλει και εσπρέσο γιατί το ζητούσαν τελευταία οι ηλικιωμένοι (κατα κύριο λόγο) πελάτες του και για 20 φλιτζάνια το πολύ ημερησίως.Κι από όσο ξέρω η μηχανή του δεν θα ξεπερνά σε κόστος τα 500 ευρώ. Οπότε το οικονομικός και σχετικά καλός καφές , είναι προτεραιότητα. Προσωπικά του πρότεινα Lavazza, που τον θεωρώ οικονομικότερο και πίνω κι εγώ σπίτι ;-). Ω ρε φίλε τι μου θύμισες... Δεκαετία '90 να δουλεύω σερβιτόρος και να μας έρχονται κάτι κυράτσες 70 φεύγα και να ζητούν καπουτσίνο, λες και τον ήξεραν και από πριν...είχαμε σερβίρει γαλλικούς με αφρόγαλα σε μπόλικες από δαύτες, χαχαχαχχαχαχα!!! (Πολύ δουλειά, ο καπουτσίνο ήθελε περισσότερη ώρα προετοιμασίας από τον έτοιμο γαλλικό που ήδη είχαμε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τρέμω στην ιδέα και μόνο την αντίδραση του ιδιοκτήτη, αν κάποιος πελάτης ζητήσει και επιμένει σε καπουτσίνο.. Κι αλλοιμονο σε αυτόν που θα κληθεί να τον εκπαιδεύσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αν μπορώ να προτείνω κάτι, θα πρότεινα dimello, illy, ipanema.Στα έχω βάλει με σειρά τιμής. (ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο ) Για μενα ο καλυτερος καφες , αν ξερω οτι μια καφετερια εχει τετοιον εχει παω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
australis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ω ρε φίλε τι μου θύμισες... Δεκαετία '90 να δουλεύω σερβιτόρος και να μας έρχονται κάτι κυράτσες 70 φεύγα και να ζητούν καπουτσίνο, λες και τον ήξεραν και από πριν...είχαμε σερβίρει γαλλικούς με αφρόγαλα σε μπόλικες από δαύτες, χαχαχαχχαχαχα!!! (Πολύ δουλειά, ο καπουτσίνο ήθελε περισσότερη ώρα προετοιμασίας από τον έτοιμο γαλλικό που ήδη είχαμε). Και εισαι σιγουρος ότι δεν φευγαν από το μαγαζι λεγοντας "τι ασχετοι ουτε ένα καπουτσινο δεν ξερουν να κανουν"; 'Επρεπε να πέσεις στη μάνα μου που σπούδασε Ιταλία να σε ξεμπροστιάσει για τα καλά Δηλαδή πρέπει να φέρνει κάποιος βεβαίωση "προεσπρεσσοποσίας" (κατά το προϋπηρεσίας) για να πιεί εσπρέσσο/καπουτσίνο ;;; Περα από αυτό, καπουτσίνο της προκοπής δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα. Εχει τη τέχνη του ο άτιμος. Μόνο ένα μαγαζι στη Γλυφαδα είχα βρει να με κανει να νοιώθω ότι είμαι Ιταλία. On topic τωρα, και εγω από τις μαρκες είμαι οπαδος του illy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και εισαι σιγουρος ότι δεν φευγαν από το μαγαζι λεγοντας "τι ασχετοι ουτε ένα καπουτσινο δεν ξερουν να κανουν"; 'Επρεπε να πέσεις στη μάνα μου που σπούδασε Ιταλία να σε ξεμπροστιάσει για τα καλά Δηλαδή πρέπει να φέρνει κάποιος βεβαίωση "προεσπρεσσοποσίας" (κατά το προϋπηρεσίας) για να πιεί εσπρέσσο/καπουτσίνο ;;; Περα από αυτό, καπουτσίνο της προκοπής δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα. Εχει τη τέχνη του ο άτιμος. Μόνο ένα μαγαζι στη Γλυφαδα είχα βρει να με κανει να νοιώθω ότι είμαι Ιταλία. On topic τωρα, και εγω από τις μαρκες είμαι οπαδος του illy... Ναι σίγουρα, ήξεραν τι ακριβώς έπιναν, δυο χρόνια που δούλεψα χαμός από παραγγελίες ούτε ένα παράπονο.Ήταν οι χρονιές που άρχισε να γίνεται της μόδας το καπουτσίνο, έξω ήταν ακριβό το άτιμο, στο καζίνο σερβιρόταν τζάμπα. Ερχόταν οι γιαγιάδες στα φρουτάκια με τις ώρες, μου θέλαν και καπουτσίνο τρομάρα τους....όταν είχα χρόνο καλώς, όταν έτρεχα να εξυπηρετήσω σε καζίνο με κόσμο 10.000 πελατεία την ημέρα και ένα τμήμα beverage με 150 άτομα προσωπικό, όλοι μαζί όχι η βάρδεια ξεχωριστά, σιγά μην κάθομαι να τις φτιάχνω και καπουτσίνα. Και που ασχολιόμουν για το αφρόγαλα, πολύ τους ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 απο τους αγαπημενους μου haussbrandt και portioli...οι χειροτεροι που εχω πιει: jacobs, buondi (buondi οπου βλεπω οτι εχουν δεν παιρνω με τιποτα) απο εκει και περα οι υπολοιποι μου φαινονται στα ιδια (lavazza, illy κτλ) Το πιο βασικο ομως ειναι πως τον φτιαχνουν τον καφε εκει ειναι ολο το παιχνιδι δλδ δεν σημαινει 100% οτι ο buondi ειναι σκουπιδι αλλα η εταιρεια στην ελλαδα δεν κανει σωσστη εκπαιδευση στους συνεργατες της... Λογο δουλειας παω συχνα στην Ιταλια και δεν εχω πιει πουθενα χαλια καφε (με εξαιρεση τα αυτοματα μηχανηματα που εχουν στο πρωινο πολλα ξενοδοχεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα