-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
257 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Πρόσφατες Επισκέψεις
789 προβολές προφίλ
Evgenios_V's Achievements
-
Άλλωστε τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τα πάρα πολλά λεφτά την φέρνουν...🤪 Ο ρυθμιστής της θερμοκρασίας είναι θετικό μιας και όταν κάνεις low and slow, smoking etc είναι καλό να έχεις έλεγχο στην θερμοκρασία θαλάμου μιας και στην αρχή θέλει λίγο παιδεμα να πιάσεις τις ακριβής θερμοκρασίες...αλλά είναι ψιλό πολυτέλεια όπως και να έχει... Η ζυγαριά καλή αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντικαθιστά την σιγουριά της 2ης μπουκάλας επουδενί...άρα για εμένα σχεδόν περιττό...
-
Πολύ πιθανόν... αυτό το δικαιολογεί ?
-
Καλή χρονιά...!!! θα ήθελα την γνώμη σας... δικαιολογουνται αυτά τα φουντωματα στους 150βαθμους κάδου...??? δλδ σε θερμοκρασίες searing θα κάνει ρίψεις canadair...???
-
Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!! Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας... https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει... Ελπίζω να βοήθησα... ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά... Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!!
-
Δικασες...!!!
-
Καλώς ήρθες στην παρέα... https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623 την βγάζει σε προσφορά κατα καιρούς κάπου στα 239€ οπότε ειναι ακριβώς στο μπατζετ σου... Για αυτό το μπατζετ ειναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με ότι αλλο κυκλοφορεί στην αγορά σε αυτά τα χρήματα...οπότε πιστευω οτι αξίζει να περιμένεις...
-
εχω το meater+ 2χρόνια τώρα, καλό είναι... ΑΛΛΑ ΑΝ επαιρνα τώρα...θα επαιρνα με κλειστά τα μάτια το νέο μοντέλο γιατι ειναι απειρως ποιο πρακτικό για πολλούς λόγους... - Wifi συνδεση --> πολύ μεγάλη εμβέλεια το + χάνει συνδεση αρκετά ευκολά - Λεπτότερο προφίλ (αρα ευκολότερο να βαλεις στο κρέας και σε λεπτότερες κοπες) --> το + ειναι γκουμουτσα - 5 σημεία θερμομέτρησης αρα πολύ ποιο σωστό ψήσιμο - αλλα με κυριότερο προσόν την αντοχή του στην θερμοκρασία...που είναι και το σοβαρό μειονέκτημα του meater+...(σκέψου οτι για αυτό τον λόγο έχω ενσύρματο για να μπορώ να ψήσω κανονικά γιατι τους 300βαθμούς τους πιάνεις για πλάκα)...
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, καλώς ηρθες στην παρέα και εγώ ετσί έκανα, με σκοπό να παραγγείλω μια ποσότητα απο ταψάκια...τελικά αρκούμε πλέον να έχω το σκαφάκι (χωρίς επιπλέον ταψάκι ή αλουμινόχαρτο) για να μαζεύει τα λίπη... Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να τα αδειάσεις σε ξεχωριστεί σακούλα με χαρτί ακομά και αν ηταν στο αλουμινένιο σκεύος... τελος πάντων προσωπικά μια χαρά το έχω βολευτεί και σταμάτησα να λέω οτι θα αγοράσω ταψάκια (που στα πρώτα 2 χρόνια ποτέ δεν έκανα)...
-
Το να βγάλει κάποιος εκτός εαυτού τον Φάνη το λες και επίτευγμα...!!! Μπράβο ρε αχαμπαρε Θανάση...είσαι θεός...αχαμπαρος αλλά θεός...
-
Καλά δεν βαρεθηκατε να ασχοληστε με τον Θανάση... Πάλι προσπαθείτε να του βάλετε μυαλό...? Είναι αχαμπαρος τα έχουμε πει...ΔΕΝ είναι ότι δεν θέλει... ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει...
-
Κάπως ετσι σκεφτόμουν και εγώ αρχικά, οτι δεν ειναι δα και τόσο κόπος να πεταχτώ να πάρω μια μπουκάλα αφου είναι δίπλα... Τελικά δεν ειναι τόσο δίπλα όσο να την έχεις στο πλαινό δίπλα στην ψησταριά - δεν πιάνει χώρο και δεν ειναι κόστος (πέραν των δύο εγγυήσεων για τα σίδερα) - στην κυριολεξία ειναι 2 λεπτά δουλειά...είναι μεγάλη ευκολία και ηρεμία να ξέρεις οτι δεν θα ξεμείνεις... ΕΚΤΟΣ και ΑΝ εχεις τόσο μεγάλο θέμα με τον χώρο που θα την παρκάρεις την έξτρα μπουκάλα μέχρι να την χρειαστείς... απο την άλλη μπορείς να το δοκιμάσεις και να δείς... και ας πούμε οτι έχεις 2 κιλά αέριο στην μπουκάλα τι κάνεις? Πως αποφασίζεις αν θα πάρεις ή δεν θα πάρεις καινούργια μπουκάλα? 1. Ξέρεις πόσο θέλεις για το επόμενο ψήσιμο ? 2. Θα κάνεις το επόμενο ψήσιμο συμφωνά με το εναπομείναντα αέριο? 3. εστω οτι το επόμενο ψήσιμο απαιτεί μεγαλύτερη ποσότητα αερίου (δεν ξέρω πως μπορείς να το ξέρεις αυτό αλλά τέλος πάντων) πας και παίρνεις καινούργια (άρα χάνεις τα 2κιλά αερίου) ?
-
Η μόνη πραγματικά χρηστική λύση ειναι η δευτερη/καβαντζα μπουκάλα...οτιδηποτε αλλό ειναι δεσμευτικό... Τελειωσε? μηδεν αγχος σε 2λεπτά εχεις βάλει την 2η και ολα καλά...
-
1 cent του € για κάθε φορά που το έχεις γράψει και τώρα δεν θα είχες ανάγκη να δουλεύεις
-
Το κάπνισμα θέλει χαμηλή θερμοκρασία γύρω στους 110 και αρκετό χρόνο για να περάσει στο κρέας...τα 30λεπτα μου φαίνονται λίγα για κάπνισμα... Η υγρασία βοηθάει για τα ποιο μεγαλα σε διάρκεια ψησίματα low and slow άρα ίσως (γιατί γενικότερα δεν βάζω υγρά έξτρα στα ψησίματα μου) είναι καλό και για την περίπτωση του καπνίσματος... Όσον αφορά τον εξοπλισμό υπάρχει κιτ έτοιμο με σωλήνα αναπτήρα και δύο σακούλες πέλλετ για όλα τα κρέατα... Εγώ ένα τέτοιο πήρα και νομίζω ότι είναι vfm από το να έπαιρνα κομμάτια που έτσι και αλλιώς Ελλάδα δεν έχει πολλές επιλογές...
-
Ναι δυστηχως και είναι κρίμα γιατί και κόστος έχουν αλλά και χρήσιμες είναι...αλλά αν δεν τις έχεις πρόχειρες τότε απλά τις παρκάρεις και δεν εξυπηρετούν...