Προς το περιεχόμενο
  • Σύνδεση

    Σύνδεση



    • Δεν συνιστάται σε δημόσιους υπολογιστές
    • Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

    H συνδεθείτε με μια από αυτές τις υπηρεσίες

  • Εγγραφή
  • Messages Created with Sketch.  
  • Forum
  • Reviews
  • Αγγελίες
  • Gadgets
  • Περισσότερα
    • Περισσότερα
    Samsung Galaxy A8 (2018) Review
    Smartphones
    21

    polemikos Σωτήρης Καλογεράκης · 20 Φεβρουαρίου 2018

    Samsung Galaxy A8 (2018) Review

    Τα μοντέλα της σειράς Galaxy A συνδυάζουν mid-range χαρακτηριστικά με υψηλή ποιότητα κατασκευής και το πλέον πρόσφατο μέλος της οικογένειας, το Galaxy A8 (2018) δεν αποτελεί εξαίρεση. Φέτος η Samsung ακολουθεί μια διαφορετική πολιτική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής αγοράς, παρουσιάζοντας ένα μόνο μοντέλο όταν τις προηγούμενες χρονιές είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε αλλά 2 τουλάχιστον μοντέλα στη σειρά όπως τα A3, A5 ή A7. 

    Μάλιστα το Galaxy A8 (2018), την ονομασία του οποίου η Samsung είχε χρησιμοποιήσει και πριν 2 χρόνια, εξοπλίζεται με χαρακτηριστικά που μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν μόνο στη κορυφαία σειρά Galaxy S, όπως είναι η μακρόστενη οθόνη Infinity με την αναλογία πλευρών 18.5:9 που είναι τεχνολογίας Super AMOLED, η αδιαβροχοποίηση και ο dual-glass σχεδιασμός. 

    Η πολύ καλή οθόνη έχει διαγώνιο 5,6 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 2220 x 1080 pixels ενώ στη διάθεση του χρήστη, και χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις στη κατανάλωση βρίσκεται το χαρακτηριστικό Always-On αλλά και οι δυνατότητες της υπηρεσίας Bixby της Samsung (π.χ Hello Bixby, Bixby Vision). Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τη στιβαρή αίσθηση που μόνο μία premium κατασκευή μπορεί να προσφέρει, με μεταλλικό πλαίσιο, με δυνατότητες Dual SIM καθώς και με διπλή εμπρόσθια κάμερα που βλέπουμε για πρώτη φορά σε μοντέλο της σειράς. 

    Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

    Από άποψη σχεδιασμού, το νέο Galaxy A8 (2018) δανείζεται αρκετά στοιχεία σε σχέση με το Galaxy S8 αν και βεβαίως η οθόνη του δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο οι dual-curved Infinity Display της ακριβότερης και πλουσιότερης ναυαρχίδας της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι σχετικά μικρά αν και απέχουν από τα εντυπωσιακά μικρά περιθώρια της σειράς Galaxy S που κάνουν τη διαφορά.

    Χάρη στο μεταλλικό πλαίσιο και τον dual-glass σχεδιασμό, η αίσθηση είναι “premium” ενώ επιπλέον και το “κράτημα” είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το φινίρισμα –ή ακόμα και η επεξεργασία του μετάλλου στο πλαίσιο- δείχνει φθηνότερο στο Galaxy A8 σε σύγκριση με τις σημερινές ναυαρχίδες της εταιρείας, ωστόσο αυτό ήταν κάτι μάλλον αναμενόμενο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν προβληματίζει. Στην αριστερή πλευρά της συσκευής εντοπίζεται το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου μαζί με μία συρταρωτή υποδοχή για την SIM1 (στα χέρια μας είχαμε την έκδοση DUOS της συσκευής). 

    P1020481.jpg

    P1020484.jpg

    Δεξιά βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης της συσκευής και λίγο πιο πάνω, σε μία μάλλον ασυνήθιστη θέση βρίσκεται το ηχείο το οποίο θα προτιμούσαμε να βρίσκεται στη πρόσοψη. Ωστόσο στο σημείο που βρίσκεται είναι δύσκολο να το καλύψετε όσο κρατάτε τη συσκευή οριζόντια. 

    Στο πάνω μέρος υπάρχει ένα μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, καθώς και μία ακόμη συρταρωτή υποδοχή, στην οποία ο χρήστης της συσκευής μπορεί να τοποθετήσει τη SIM2 καθώς και κάρτα microSD, για να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο. Στην κάτω πλευρά της συσκευής, υπάρχει το κύριο μικρόφωνο, η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά, την οποία η Samsung εξακολουθεί να υποστηρίζει σθεναρά, καθώς και η υποδοχή USB Type-C για τη σύνδεση της συσκευής με φορτιστή ή υπολογιστή.

    Κάτω από τον φακό της κύριας κάμερας, στην πλάτη του Galaxy A8 (2018) βρίσκεται ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρίσκεται επιτέλους σε μία ορθολογική θέση σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα σε σύγκριση με τα Galaxy S8 και S8+.  Η ρύθμιση του αισθητήρα είναι απλή υπόθεση ενώ είναι από τους ταχύτερους και αποτελεσματικότερους της αγοράς.

    Ένα από τα πλέον ξεχωριστά και ασυνήθιστα, για τη κατηγορία, χαρακτηριστικά είναι ότι καλύπτει τις προδιαγραφές IP68, και αυτό σημαίνει ότι αντέχει στη σκόνη αλλά και σε… ατυχήματα με νερό (επιπλέον μπορείτε να απαντήσετε σε κάποια κλήση, ακόμα και υπό βροχή). Σύμφωνα με τη Samsung, μπορεί να αντέξει βυθισμένο στο νερό σε βάθος έως και ενάμιση μέτρου για περίπου 30 λεπτά. 

    Προδιαγραφές

    Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του Galaxy A8 (2018) δεν είναι άλλο από την οθόνη Infinity Display τεχνολογίας Super AMOLED που διαθέτει, η οποία ακολουθεί αναλογία 18.5:9 και έχει διαγώνιο 5,6 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση 2220 x 1080 pixels. Πρόκειται για μία πολύ καλής απόδοσης οθόνη, με εξαιρετική αντίθεση, πολύ καλό επίπεδο φωτεινότητας, βαθιά μαύρα και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, που όμως δεν είναι αφύσικα. Το ότι είναι “μακρόστενη” μπορεί να ξενίσει κάποιους αρχικά, ωστόσο με τον καιρό όχι μόνο θα τη συνηθίσετε αλλά θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά σε περιπτώσεις που έχετε ανοιχτές δύο εφαρμογές παράλληλα (για παράδειγμα τον Internet browser της εταιρείας και το Samsung Notes app). P1020474.jpg

     

    Στο εσωτερικό του Galaxy A8 (2018) βρίσκουμε το system-on-chip της Samsung, Exynos 7885 που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, με ένα διπύρηνο άρθρωμα Cortex-A73 στα 2,2GHz και ένα εξαπύρηνο Cortex-A53 με συχνότητα λειτουργίας 1,6GHz καθώς και γραφικά Mali-G71 (MP2). Το μέγεθος της μνήμης είναι στα 4GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος, που είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD, προσφέρει χωρητικότητα 32GB.  Η συσκευή υποστηρίζει WiFi 802.11b/g/n/ac dual-band, WiFi direct, WiFi hotspot και Bluetooth 5.0 ενώ διαθέτει GPS, NFC και ραδιόφωνο. Τέλος η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh και όπως είδαμε και από τις δοκιμές μας -χωρίς καμία έκπληξη-, είναι αρκετή για αυτονομία μίας ημέρας με μέση χρήση ενώ για ποιο έντονες καταστάσεις, ας έχετε μαζί σας καλού κακού ένα Power adapter.

    Κάμερες

    Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν ξεχωριστή τη συσκευή της Samsung, είναι η διπλή εμπρόσθια κάμερα, κάτι που η εταιρεία δε μας έχει συνηθίσει ακόμα και στις πολύ πιο ακριβές της λύσεις, αποφεύγοντας για λίγο καιρό ακόμα παρόμοιες λύσεις. Η εμπρόσθια διπλή κάμερα του Galaxy A8 βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 16 και 8,0 Megapixels και με την βοήθεια των οποίων θα τραβήξετε ποιοτικές selfies και βίντεο που χαρακτηρίζονται από ωραία χρώματα και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας. Η υποστηριζόμενη ανάλυση είναι 4608 x 3456 pixels και  μπορείτε να εμπλουτίσετε τις λήψεις σας με διάφορα εφέ, μεταξύ των οποίων το θόλωμα φόντου και τα ζωντανά αυτοκόλλητα. 

    Στη διάθεση σας και το χαρακτηριστικό Live Focus ή Εστίαση σε πραγματικό χρόνο, που προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο θόλωμα. Σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στις δύο κάμερες επίσης, με την μικρότερης ανάλυσης να διαθέτει ελαφρώς ευρύτερο σύστημα φακών, και επομένως να είναι καταλληλότερη για ομαδικά selfies.

    20180206_110927.jpg

     

    large.20180206_131433.jpglarge.20180206_111711.jpglarge.20180206_104550.jpglarge.20180206_104405.jpg

    Με τη κύρια κάμερα των 16 Megapixels θα τραβήξετε εξίσου ωραίες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 4608 x 3456 pixels με μπόλικη λεπτομέρεια, χαμηλά επίπεδα θορύβου και ωραία χρώματα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να απογοητευτείτε με την ποιότητα του βίντεο (1920 x 1080 pixels στα 30 fps) που ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών μας, με την απουσία λεπτομέρειας να είναι εμφανής. 
    Το ζουμ πάντως λειτουργεί ωραία και ομαλά ενώ το ίδιο συμβαίνει ως επί το πλείστον και με τη σταθεροποίηση της εικόνας, που πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και όχι μέσω OIS που θα προτιμούσαμε.

    Ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία Bixby Vision, που δούλεψε εξαιρετικά καλά σε όλες τις περιπτώσεις που τη χρησιμοποιήσαμε, είτε για να αναγνωρίσει κάποιο αντικείμενο, είτε για να αναγνωρίσει κείμενο, και να το μεταφράσει! 

    Λογισμικό και απόδοση

    Το λογισμικό, με τα τελευταία updates εγκατεστημένα, βασίζεται στο Android 7.1.1 Nougat και βεβαίως στην έκδοση 8.5 του περιβάλλοντος χρήσης Samsung Experience. Στη διάθεση του χρήστη βρίσκεται η Always-on οθόνη, που με μια ματιά, και την ώρα που η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, παρέχει πληροφορίες για μηνύματα ή ειδοποιήσεις δείχοντας την ώρα, την ημερομηνία, το ποσοστό της μπαταρίας κ.ά. Θα θέλαμε πάντως η συσκευή να ερχόταν με Android 8.0 Oreo, κάτι που όπως ενημερωθήκαμε θα γίνει μέσα στην άνοιξη.

    menu1.jpg


    Από την οθόνη κλειδώματος, ο χρήστης έχει στη διάθεση του δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων αλλά και δυνατότητα χρήσης της κάμερας που με διπλό κλικ στο power button μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα ακόμα και όταν η κατασκευή βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας. Υποστηρίζεται μάλιστα και λειτουργία Face Unlock (αναγνώριση προσώπου, χωρίς τη σάρωση ίριδας που υπάρχει στις κορυφαίες συσκευές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας) που μπορεί να είναι κάπως αργή, ωστόσο λειτουργούσε αρκετά καλά προς έκπληξή μας. Σε καμία πάντως περίπτωση δε φτάνει τα επίπεδα ευστοχίας και ευχρηστίας του FaceID του iPhone X το οποίο όμως μη ξεχνάμε ότι έρχεται και με υπερδιπλάσια τιμή. 

    Πέρα από εφαρμογές της Samsung (Samsung Connect, Εγγραφή φωνής, Email, Τα Αρχεία μου, Internet, Samsung Health, S Voice, Galaxy Apps, Ραδιόφωνο, Ασφαλής Φάκελος, Samsung Notes, Samsung Members και Samsung Themes), στο κινητό θα βρείτε αρκετές εφαρμογές της Google (Chrome, GMail, Χάρτες, YouTube, Ταινίες Play, Μουσική Play, Play Store, Duo, Φωτογραφίες και Google Drive) αλλά και της… Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive και LinkedIn). Στη διάθεση του χρήστη βρίσκεται και ο Game Launcher, με τη βοήθεια του οποίου τα παιχνίδια βρίσκονται σε ένα σημείο, και όχι στο πολυπληθές από εφαρμογές app drawer. 

    menu2.jpg

    Από άποψη απόδοσης, το SoC Exynos 7885 με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τον επεξεργαστή γραφικών Mali-G72 (MP2) τα καταφέρνει αρκετά καλά, τόσο σε benchmarks όσο και σε real world εφαρμογές, αν και βεβαίως δεν θα πρέπει να έχετε και υψηλές απαιτήσεις, ειδικά στα παιχνίδια και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με μικρές καθυστερήσεις εδώ και εκεί.  Για πρώτη φορά σε συσκευή που δεν είναι ναυαρχίδα παρέχεται υποστήριξη στο Gear VR, κάτι που σημαίνει ότι ο κάτοχος του Galaxy A8 (2018) μπορεί σε συνδυασμό με το VR headset της Samsung να απολαύσει εφαρμογές και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, έστω και σε χαμηλότερη ανάλυση. Το ηχείο, παρά την περίεργη θέση του έχει αρκετά καλή απόδοση, και είναι σχετικά δυνατό σε ένταση.

    Συμπέρασμα

    Σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής, το Galaxy A8  (2018) βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα για τη κατηγορία, ισχυρισμός που συνεπικουρείται και από το γεγονός ότι είναι IP68-rated, και επομένως αντέχει στη σκόνη και στο νερό.  Αν θέλετε να βγάζετε εξαιρετικής ποιότητας selfies τότε το Galaxy A8 (2018) είναι μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς στο συγκεκριμένο τομέα. Και με την κύρια κάμερα θα τραβήξετε πολύ ωραίες φωτογραφίες, ωστόσο θα θέλαμε καλύτερης ποιότητας και ευκρινέστερο βίντεο. Η γενικότερη απόδοση χαρακτηρίζεται αρκετά καλή, αν και στα παιχνίδια η Mali-G71 (MP2) δεν είναι και ότι καλύτερο. 

    P1020485.jpg

    Το μεγαλύτερο παράπονο μας αφορά στη τιμή, αφού τα €499, ακόμα και για μία συσκευή σαν το Galaxy A8, θεωρούνται πολλά χρήματα, ειδικά όταν κάποιος μπορεί με λιγότερα χρήματα να αποκτήσει το Galaxy S7 το οποίο όμως δε δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στις selfies. Αν το αποκτήσετε πάντως, θα μείνετε ευχαριστημένοι από τις δυνατότητες του και τη γενικότερη απόδοση του.

    Το Samsung Galaxy A8 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων Wind

    Μας άρεσε 

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Διπλή εμπρόσθια κάμερα
    • Ταχύτατος fingerprint reader
    • Αποτελεσματική σάρωση προσώπου
    • Οθόνη
    • Dual SIM (και με ξεχωριστό microSD slot)
    • Αδιάβροχο (IP68)

    Δεν μας άρεσε

    • Βίντεο κύριας κάμερας
    • Μέτρια απόδοση επεξεργαστή γραφικών
    • Υψηλό σχετικά κόστος

     

    SHARE


    • Αναφορά

    ΣΧΟΛΙΑ (21)



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

    Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

    Δημιουργία νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα
    Επισκέπτης

    Δημοσίευση ως Επισκέπτης

    Αποσύνδεση
    • Προηγ
    • 1
    • 2
    • Επόμενο
    • Σελίδα 1 από 2  


    Agony

    Agony

    ·

    Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Ωραίο το Review και ευχαριστούμε... όμως δεν θα πρεπε να δοθεί και μια προσοχή σε όσους ασχολούνται με μουσική στο κινητό? 

    Πληροφορίες όπως τι dac έχει και αν το Bluetooth είναι APTX HD η low latency θα ήταν καλό να υπάρχουν. 

    • Like 2
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306025
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    ziaba

    ziaba

    ·

    Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Πωωωω τι πλαϊνά περιθώρια είναι αυτά!!!!!

    • Like 2
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306043
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    L0gan

    L0gan

    ·

    Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Καλό το review, το κινητό επίσης ωραία συσκευή αλλά όχι για τα λεφτά που ζητάει... Με λιγότερα μπορείς να πάρεις μια κλάσης ανώτερη συσκευή ή οποία θα έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα για αρχή (απαράδεκτο εν έτη 2018 συσκευή του μισού χιλιάρικου+ να μην έχει OIS στην κάμερα!).

    Αν πάλι το μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω πάρε κατευθείαν το S8... Ποιός ο λόγος να πας στο Α8 με 420 στο Σκρουτζ και 500/600 σε αλυσίδες εντός Ελλάδας όταν με 360 και 400/+ μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερα κινητά? 

    Για να κλείσω... Δεν θεωρώ κακό κινητό το Α8, αλλά η αγορά του θα αξίζει όταν πέσει αρκετά η τιμή του! Για την ώρα ουτε καν!

    Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από L0gan
    • Like 14
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306125
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Retromaniac

    Retromaniac

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Για λειτουργικά Samsung πρέπει να έχεις high range για smooth εμπειρία. Σε mid range τι γίνεται;

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306822
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    mants118

    mants118

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    δεν έχω να πω κάτι για το κινητό πέρα ότι πλέον προσωπικά δε θέλω να δώσω ποτέ ξανά πάνω από 200 ευρώ για κινητό οποιαδήποτε μάρκας. 

    Θα πω για τη φωτογραφία του άρθρου, θα προτιμούσα το φλυτζάνι να είναι γεμάτο, καλλιτεχνικά το λέω...

    • Like 4
    • Thanks 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306872
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    macboy

    macboy

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Mid range  κατηγορία κινητό 450 ευρώ too much!!!

    Και μετά φωνάζετε γιατί η Apple είναι ακριβή 

    Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από macboy
    • Like 3
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306914
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    mants118

    mants118

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share
    1 ώρα πριν, ziaba είπε

     

    να πιει!!! αλλά όχι και όλο το καφέ!!!!! :P

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56306957
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    VyronPeristeri

    VyronPeristeri

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα το κινητο που πηγα και το ειδα, αλλα για την τιμη του, οχι, απλα....

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56307011
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    whoever81

    whoever81

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

     Στα 300€ θα παλευόταν. Δεν θα το έπαιρνα ούτε με σφαίρες αλλά να 'χαμε να λέγαμε :)

    Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από whoever81
    • Like 4
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56307102
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    billthes

    billthes

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Αρκετά όμορφο αλλά υπερτιμημένο 

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56307255
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    alexis67676767

    alexis67676767

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Με το S7 στα 360 δεν υπαρχει λογος να κοιτάει κάποιος το Α8, εκτός απο το dual sim και την μεγαλύτερη οθόνη (σχετικά χαμηλής ανάλυσης) δεν έχει κάποιο sale point πιστεύω.

    Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από alexis67676767
    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56307725
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Fulgore

    Fulgore

    ·

    Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Ωραια η αδιαβροχοποιηση αλλα 500ευρω για κινητο με mid range επεξεργαστη και μετρια κεντρικη καμερα ειναι απλα τραγικα απο την Samsung.

     

    • Like 2
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56307851
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    mpermpatis

    mpermpatis

    ·

    Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Είμαι θαυμαστής της εταιρείας και καταναλωτής επίσης αλλά νομίζω ότι κάτι κάνει λάθος η Samsung  και η κάθε εταιρεία με το να βγάζει κινητά κάθε τρεις και λίγο. Θα συμφωνήσω με έναν συμφουρητη ότι δεν θα ξαναδώσω πάνω από 300 εγώ όχι 200, διότι στα 300 έχεις λίγο καλύτερες επιλογές θεωρώ. Μας έχουν βάλει στο τρυπακι να θεωρείτε ανάγκη να έχουμε το τελευταίο ενώ δεν είναι έτσι. 

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56310051
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    yimmiyimmi

    yimmiyimmi

    ·

    Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018

      • Share

    Εντάξει καλή σειρά η alpha αλλά too much θα έλεγα για τέτοια τιμή. Και εγώ είμαι της άποψης μέχρι 200 ευρώ,δεν έχει ουσία. Το λέω ως κάτοχος p8 και nexus 5,τα οποία δεν έχω βρει λόγο ακόμα να αλλάξω.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56310170
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Fulgore

    Fulgore

    ·

    Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018

      • Share
    5 ώρες πριν, mpermpatis είπε

     Μας έχουν βάλει στο τρυπακι να θεωρείτε ανάγκη να έχουμε το τελευταίο ενώ δεν είναι έτσι. 

    Μα ουτε καν το πιο τελευταιο δεν εχεις αφου η συσκευη εν ετη 2018 που βγαινει ειναι χωρις Android 8 αλλα ζητανε 500ευρω......

    Γελανε και τα τσιμεντα με την Samsung.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    https://www.insomnia.gr/forums/topic/669866-samsung-galaxy-a8-2018-review/#findComment-56310669
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


    • Προηγ
    • 1
    • 2
    • Επόμενο
    • Σελίδα 1 από 2  

    Περί

    • Ποιοι είμαστε
    • Όροι Χρήσης
    • Πολιτική Cookies
    • Διαφήμιση
    • Επικοινωνία

    Ακολουθήστε μας

    • Dark mode
    • Γλώσσα
      • English (USA)
      • Ελληνικά (GR) (Προεπιλογή)
    • Σύνδεση



      • Δεν συνιστάται σε δημόσιους υπολογιστές
      • Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

      H συνδεθείτε με μια από αυτές τις υπηρεσίες

    • Πολιτική Απορρήτου
    • Επικοινωνήστε μαζί μας

    © Insomnia. All rights reserved (lefts too)

    • Εγγραφή
    • Forum
    • Reviews
    • Αγγελίες
    • Gadgets
    • Αποσύνδεση
    • Δημιουργία νέου...