Προς το περιεχόμενο

www.kairos.gr

sellinios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To kairos ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι. Ο καίρός λοιπόν σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα. Μπείτε στο καιρός το νούμερο ένα σίτε για το κλίμα και τον καιρό

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όμορφο αλλά μερικές παρατηρήσεις:

1. Το κουμπί για το φόρουμ αλλάζει σειρά και δείχνει λίγο άσχημο

2. Το "Καιρος και παραλιες" και "Καιρος στη θαλασσα" δεν ξέρω ακριβώς τι σκοπό έχουν αλλά αν είναι εικόνες μόνο (που θα αλλάζουν ή σταθερές) είναι σε λάθος κατ εμε σημείο

3. Αλλάξτε το εικονίδιο του joomla

Αυτά... φιλικά πάντα

Δημοσ.

Καλή αρχή λοιπόν.

Ένα μικροπροβληματάκι εμφάνισης, η μπάρα του μενού δείχνει καλά από ένα πλάτος παραθύρου και πάνω αλλιώς γίνεται wrapped κάτω από τα 1250 pixels. γενικά δείχνει να είναι φτιαγμένο για maximized browser window σε wide screen μόνο.

Επίσης καλύτερα να είναι διαχωρισμένοι οι σύνδεσμοι που αφορούν τον καιρό από οτιδήποτε άλλο, όχι ανακατεμένα μεταξύ τους.

Πάντως για τον καιρό συγκεκριμένα θα επέλεγα ως πολύ καταλληλότερο το http://www.poseidon.hcmr.gr (απλά ασύγκριτο...)

Δημοσ.
Πάντως για τον καιρό συγκεκριμένα θα επέλεγα ως πολύ καταλληλότερο το http://www.poseidon.hcmr.gr (απλά ασύγκριτο...)

σαν λειτουργικότητα και χρησιμότητα λες ή σαν εμφάνιση;

γιατί εμφανισιακά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ούτε και αυτό.

Δημοσ.
To kairos ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι. Ο καίρός λοιπόν σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα. Μπείτε στο καιρός το νούμερο ένα σίτε για το κλίμα και τον καιρό

Μπράβο , είσαι ωραίος !!:devil:

Δημοσ.

Ποιά εμφάνιση βρε συ alexzzz, για τον καιρό μιλάμε ή για να μπούμε κάπου να περάσουμε την ώρα μας χαζεύοντας? Σιγά μην έχει και chat.

Φαντάζομαι πρόσεξες περί τίνος site πρόκειται και τι στοιχεία δίνει. Για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για τον καιρό είναι άριστο.

Δημοσ.
Ποιά εμφάνιση βρε συ alexzzz, για τον καιρό μιλάμε ή για να μπούμε κάπου να περάσουμε την ώρα μας χαζεύοντας? Σιγά μην έχει και chat.

Φαντάζομαι πρόσεξες περί τίνος site πρόκειται και τι στοιχεία δίνει. Για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για τον καιρό είναι άριστο.

ρε PCharon.. για τον καιρό μου αρκεί και αυτό που έχει το in και το pathfinder εμένα... τόσο περίεργη σου φάνηκε δηλαδή η απορία μου;

Δημοσ.
τόσο περίεργη σου φάνηκε δηλαδή η απορία μου;

Τα στοιχεία που δίνει εκείνο το site και οι χάρτες καιρού (νεφοκάλυψη/θερμοκρασία/βροχόπτωση/χιονόπτωση/άνεμοι/ατμ.πίεση) ανά ώρα (!) που δείχνει είναι σωτήρια για κάποιους επαγελματίες. Ξέρω άτομα που βασίζονται σε αυτό το site για να κανονίσουν τις αυριανές δουλειές τους (μη φανταστείς ψαράδες, ακόμα κι ένα μηχανάκι να έχεις και να πρέπει να πας κάπου θα σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αν πρόκειται να βρέχει εκείνη την ώρα). Αν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και σου αρκούν τα γενικά, μπορείς να δεις και την πως-τη-λένε στο STAR που λέει "από τόσο-μέχρι τόσο". :-D

no offense, αλλά όντως μου φάνηκε πολύ άκυρο το σχόλιο :-)

Και μιας και μιλάμε για το kairos.gr δε βλέπω να με καλύπτει προσωπικά διότι έχω συνηθίσει να κοιτάω συγκεκριμένες ώρες στο site που ανέφερα.

Δημοσ.

no offense, αλλά όντως μου φάνηκε πολύ άκυρο το σχόλιο :-)

κοίτα αν εσύ έχεις φετίχ με τις στάλες βροχής θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι κάποιοι άλλη δεν ασχολούνται και τόσο.

Και όταν τα σχόλια μου αλλά και τα δικά σου μέχρι εκείνη την ώρα αφορούν την εμφάνιση του site νομίζω ότι κάθε άλλο παρά άκυρο είναι το σχόλιο μου ειδικά για να ειρωνεύεσαι με chat και την μπάρμπι του σταρ...

Δημοσ.

Παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω τα πάντα να καλύψουμε και τους πιο advanced τυπάδες που θα μας επισκευτούν !!! Πολλοί έχετε δίκιο για τις παρατηρήσεις σας και θα τις λάβω σοβαρά υπόψην μου. Ευχαριστώ και πάλι. Πέφτουμε με τα μούτρα στην δουλειά ώστε μέχρι το σκ να έχουμε παρουσιάσει κάτι ανώτερο.

Το domain πάντως αυτό έχει προοπτικές και ήδη 1000 επισκέπτες unique την μέρα. Η alexa επίσης μας ανέβάζει πολύ, και έχουμε μόνο 2 μήνες στον αέρα μην το ξεχνάμε αυτό...

Δημοσ.

Έλα alexzzz, μη με παρεξηγείς, δε σε ειρωνεύτηκα. :-)

Δε σχολίασα την εμφάνιση στο kairos.gr ως ομορφιά των γραφικών αλλά ως λειτουργική. Εξάλλου είναι προφανές πως το kairos.gr αποσκοπεί στο να έχει εμφάνιση και πληθώρα στοιχείων, σε αντίθεση με το άλλο που - αν το πρόσεξες - είναι σκοπευμένο και λειτουργεί με τα αποτελέσματα από επιστημονικά εργαλεία και όχι ένα κερδοφόρο site, συνεπώς το σχόλιο είναι παντελώς άτοπο. Αυτό εννοώ.

Υ.Γ. Τα περί "φετίχ" τα παραβλέπω (έχεις καβαλήσει μηχανάκι με βροχή?).

Δημοσ.
Έλα alexzzz, μη με παρεξηγείς, δε σε ειρωνεύτηκα. :-)

ok... my bad...

κάτι άσχετο... το domain ήταν ελεύθερο μέχρι που το κλείσατε εσείς; περίεργο μου φαίνεται.

Δημοσ.

Αρκετά καλό! Ένα μικροπροβληματάκι στην πρόγνωση έχει, φαίνεται μικρότερη η δεύτερη ή η πέμπτη μέρα και γράφει χαμήλη αντί χαμηλή στη θερμοκρασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...