Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κανείς εδωμέσα;;;Μιλάμε τι σας αρέσει και από που αγοράζετε;;;Loose ή tea bags;;;;Μαύρο,pu-ehr κτλ...
frenzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τίποτα καλύτερο. I tea-bag all the time.
kosmasgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.tsai.gr/long-ying-p-269.html Πολύ ωραίο και πασίγνωστο είναι και το Wulong
makischa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Στο δρομο του τσαγιου, στη Χαριτος στο Κολωνακι θα βρεις τον απολυτο ναο. Οσο για το ειδος, ειναι θεμα προτιμησεων, γουστου και το τι ζητας απο το ροφημα τη δεδομενη στιγμη. Και προφανως τα φακελακια δεν αξιζουν τιποτε. Απαξ και δοκιμασεις loose tea δε θα μπορεις να ξαναβαλεις στο στομα σου lipton και συναφη
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πίνω μανιωδώς τσάι (το επίπεδο μανίας έχει φτάσει στο over nine thousand), δεν πωρώθηκα ποτέ με -και καλά- ψαγμένες ποικιλίες. Τα φακελάκια από Lidl είναι πολύ τούμπανα. Προτιμώ το μαύρο (τσάι).
teo64x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Φανατικός αν και δεν το ψάχνω πολύ. Προτιμώ τα Lipton με τη γεύση φρούτα του δάσους για τη φοβερή μυρωδιά του.
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ λατρεύω το τσάι...και ιδιαίτερα, το πράσινο τσάι. Μάλιστα, πρόσφατα δοκίμασα κάτι "κουτάκια" πράσινου, λευκού, μαύρου τσαγιού και τσάι βοτάνων από το Βερόπουλο και τα λάτρεψα! Δυστυχώς, δε θυμάμαι μάρκα. Αν θυμηθώ, θα κάνω edit.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πάντα με συνοδεία μελιού.- Έχω αγοράσει μια 100αδα Twinings από το ebay και είμαι εφοδιασμένος για πολυυυυυ καιρό
Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ loose γοράζω καρά συντριπτική πλειοψηφεία αλλά πιάνω και μερικά tea bags από clipper που είναι βιολογικά
wert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τσάι μέντα. Φανατικός. Δεν μου λείπουν όμως και τα υπόλοιπα έτσι για την ποικιλία. Τον καφέ τον έκοψα !!!!! Μαζί και το τσιγάρο.!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα τα αγαπημένα μου είναι μεντα και το χαμομήλι.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τήλιο! Ρε παιδιά χωρίς πλάκα.Εκτός του μαύρου τσαγιού που αν το κάνεις δυνατό έχει μια μεστή κ στυφή γεύση,από τα άλλα αν δε βάλετε ζάχαρη καταλαβαίνετε γεύση;Σα να χεις βράσει νερό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα