Προς το περιεχόμενο

Site με προσφορες.

_eLpiS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο αδειο δεν ειναι? εχει πολυ λιγα πράγματα.Οι προσφορες απο αλλα καταστηματα με ποιά κριτηρια μπαίνουν?

Δημοσ.
Λιγο αδειο δεν ειναι? εχει πολυ λιγα πράγματα.Οι προσφορες απο αλλα καταστηματα με ποιά κριτηρια μπαίνουν?

Nαι ειναι λιγο αδειο γιατι το εφτιαξα πριν δυο μερες και δεν εχω προλαβει να το γεμισω ακομα!

Τι εννοεις απο αλλα καταστηματα?

Δημοσ.

Μία παρατήρηση αν επιτρέπεται!

Βάλε τιμές στην αρχική σε όλλα τα είδη , με ενόχλησε που για να δω σε ορισμένα προιόντα τιμές έπρεπε να πατήσω στις λεπτομέρειες!

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
Μία παρατήρηση αν επιτρέπεται!

Βάλε τιμές στην αρχική σε όλλα τα είδη , με ενόχλησε που για να δω σε ορισμένα προιόντα τιμές έπρεπε να πατήσω στις λεπτομέρειες!

Καλή συνέχεια!

Nαι το ξερω, αυτο κανω τωρα!

Σε ευχαριστω!

Γενικα αν μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις!

Δημοσ.
Nαι ειναι λιγο αδειο γιατι το εφτιαξα πριν δυο μερες και δεν εχω προλαβει να το γεμισω ακομα!

Τι εννοεις απο αλλα καταστηματα?

εκφραστικό λαθος!!

εννοω με ποιον τροπο διαλεγετε τα προιόντα που θα βαλετε.Ψαχνετε να βρειτε το καταστημα που τα εχει πιο φθινά?

Δημοσ.

Στην αρχικη σελιδα ειναι προσφορες απο πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα και οσες θεωρω οτι αξιζουν και εχουν χαμηλοτερη τιμη στο skroutz.

Μετα στις προτασεις ειναι προτασεις για αγορα απο τηλεορασεις μεχρι κινητα και λαπτοπ, ωστε σε περιπτωση που καποιος δεν εχει γνωσεις να μην αγοραζει οτι του "πασαρουνε" πληρωνοντας το χρυσο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τιποτα πολυ ωραιο ειναι μην ακους κανενα σιγα σιγα το το βελτιωσεις οπως και εγω βελτιωσα αυτο http://www.onbusinessbook.com

απο την μικρη μου εμπειρια καταλαβα οτι στην πραξει βελτιωνονται ολα οτι και να εχεις σκεφτει μετα διαφερη πολυ απο το τελικο αποτελεσμα

καλη επιτυχια

* και αν σου πουν οτι δεν τους αρεσει μπαρουφες θα ειναι θα το πουν επιδη ζηλευουν να ξερεις

Δημοσ.
τιποτα πολυ ωραιο ειναι μην ακους κανενα σιγα σιγα το το βελτιωσεις οπως και εγω βελτιωσα αυτο http://www.onbusinessbook.com

απο την μικρη μου εμπειρια καταλαβα οτι στην πραξει βελτιωνονται ολα οτι και να εχεις σκεφτει μετα διαφερη πολυ απο το τελικο αποτελεσμα

καλη επιτυχια

* και αν σου πουν οτι δεν τους αρεσει μπαρουφες θα ειναι θα το πουν επιδη ζηλευουν να ξερεις

Ευχαριστω πολυ!

Δεν εχω προλαβει λογω δουλειας και σχολης να το βελτιωσω ετσι οπως θελω.

Το εχω φτιαξει 10 μερες μοναχα και δεν εχει μπει ακομα ουτε καν google.

Ελπιζω παντως να ειναι ,ηδη, χρησιμο για καποια ατομα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...