_eLpiS_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-offer.gr Με συνεχης ανανεωση και πολλες προσφορες , προτασεις και συμβουλες αγορας !
antonisid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λιγο αδειο δεν ειναι? εχει πολυ λιγα πράγματα.Οι προσφορες απο αλλα καταστηματα με ποιά κριτηρια μπαίνουν?
_eLpiS_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λιγο αδειο δεν ειναι? εχει πολυ λιγα πράγματα.Οι προσφορες απο αλλα καταστηματα με ποιά κριτηρια μπαίνουν? Nαι ειναι λιγο αδειο γιατι το εφτιαξα πριν δυο μερες και δεν εχω προλαβει να το γεμισω ακομα! Τι εννοεις απο αλλα καταστηματα?
free-s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μία παρατήρηση αν επιτρέπεται! Βάλε τιμές στην αρχική σε όλλα τα είδη , με ενόχλησε που για να δω σε ορισμένα προιόντα τιμές έπρεπε να πατήσω στις λεπτομέρειες! Καλή συνέχεια!
_eLpiS_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μία παρατήρηση αν επιτρέπεται!Βάλε τιμές στην αρχική σε όλλα τα είδη , με ενόχλησε που για να δω σε ορισμένα προιόντα τιμές έπρεπε να πατήσω στις λεπτομέρειες! Καλή συνέχεια! Nαι το ξερω, αυτο κανω τωρα! Σε ευχαριστω! Γενικα αν μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις!
antonisid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Nαι ειναι λιγο αδειο γιατι το εφτιαξα πριν δυο μερες και δεν εχω προλαβει να το γεμισω ακομα!Τι εννοεις απο αλλα καταστηματα? εκφραστικό λαθος!! εννοω με ποιον τροπο διαλεγετε τα προιόντα που θα βαλετε.Ψαχνετε να βρειτε το καταστημα που τα εχει πιο φθινά?
_eLpiS_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Στην αρχικη σελιδα ειναι προσφορες απο πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα και οσες θεωρω οτι αξιζουν και εχουν χαμηλοτερη τιμη στο skroutz. Μετα στις προτασεις ειναι προτασεις για αγορα απο τηλεορασεις μεχρι κινητα και λαπτοπ, ωστε σε περιπτωση που καποιος δεν εχει γνωσεις να μην αγοραζει οτι του "πασαρουνε" πληρωνοντας το χρυσο.
trolaios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πολύ καλή προσπάθεια..καλή επιτυχία και πάντα με όρεξη..
_eLpiS_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ομορφη προσπαθεια.Καλη επιτυχια.Ευχαριστω!
_eLpiS_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν εχετε καποιες προτασεις για βελτιωση, θα ηθελα να τις ακουσω!
nikos_alfa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 τιποτα πολυ ωραιο ειναι μην ακους κανενα σιγα σιγα το το βελτιωσεις οπως και εγω βελτιωσα αυτο http://www.onbusinessbook.com απο την μικρη μου εμπειρια καταλαβα οτι στην πραξει βελτιωνονται ολα οτι και να εχεις σκεφτει μετα διαφερη πολυ απο το τελικο αποτελεσμα καλη επιτυχια * και αν σου πουν οτι δεν τους αρεσει μπαρουφες θα ειναι θα το πουν επιδη ζηλευουν να ξερεις
_eLpiS_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 τιποτα πολυ ωραιο ειναι μην ακους κανενα σιγα σιγα το το βελτιωσεις οπως και εγω βελτιωσα αυτο http://www.onbusinessbook.comαπο την μικρη μου εμπειρια καταλαβα οτι στην πραξει βελτιωνονται ολα οτι και να εχεις σκεφτει μετα διαφερη πολυ απο το τελικο αποτελεσμα καλη επιτυχια * και αν σου πουν οτι δεν τους αρεσει μπαρουφες θα ειναι θα το πουν επιδη ζηλευουν να ξερεις Ευχαριστω πολυ! Δεν εχω προλαβει λογω δουλειας και σχολης να το βελτιωσω ετσι οπως θελω. Το εχω φτιαξει 10 μερες μοναχα και δεν εχει μπει ακομα ουτε καν google. Ελπιζω παντως να ειναι ,ηδη, χρησιμο για καποια ατομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.