Προς το περιεχόμενο

Windows Phone 7 & Htc Trophy 7


alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από χτες το πρωί είμαι κάτοχος ενός HTC Trophy 7 ένα από τα νέα κινητά της htc που φοράει το καινούριο λειτουργικό της Microsoft για κινητά τηλέφωνα.

 

Το Ιστορικό

Όντας της γενιάς των κινητών τηλεφώνων έχουν περάσει από τα χέρια μου τα πάντα. Dum phones, windows mobile 6.5, symbian, android . Τα τελευταία (πολλά) χρόνια όμως ήμουν (και είμαι) χρήστης iphone (2g, 3g, 4) και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένος.

 

Γιατί Windows Phone 7;

Από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε η Microsoft την νέα της πλατφόρμα μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που έβλεπα, είχα πει όμως ότι αν δεν δω live δεν θα προχωρήσω σε απόκτηση μίας τέτοιας συσκευής. Αυτό άλλαξε μόλις είδα μία αγγελία για ένα htc trophy 7 σε αρκετά δελεαστική τιμή. Η αγορά είχε (και ακόμα έχει) ως σκοπό την γνωριμία μου με την πλατφόρμα των wp7 και όχι απαραίτητα την αντικατάσταση του iphone 4 μου ως κύριο κινητό τηλέφωνο.

 

Ύφος review

Δυστυχώς ή ευτυχώς λοιπόν το όλο κείμενο μου είναι γραμμένο με αρκετή δόση ‘’vs’’ και συχνές αναφορές σε άλλες πλατφόρμες/συσκευές. Αυτό είναι αναπόφευκτο από την στιγμή που δεν είναι μια καινούρια κατηγορία συσκευής απλά μια καινούρια πλατφόρμα. Επίσης , όπως είναι λογικό, εκφέρω την δική μου άποψη στο κείμενο, ακόμα και ξεχάσω κάπου να το αναφέρω. Τέλος δεν θέλω να μπω σε χιλιοαναφερμένες λεπτομέρειες που μπορείτε να διαβάσετε σε άπειρα άλλα site αλλά θα χαρώ να απαντήσω σε όποια ερώτηση έχετε.

 

Windows Phone 7

Ένα λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα

 

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι μεγάλο ταλέντο ή διάνοια, αλλά με το που έπιασα την συσκευή στα χέρια μου κατευθείαν ήξερα τι να κάνω και από πού να το κάνω.

Lock Screen

Η οθόνης κλειδώματος (lock screen) ξεκλειδώνει τραβώντας την οθόνη προς τα πάνω, κίνηση για την οποία σε ενημερώνει οποιοδήποτε πλήκτρο πατήσεις, αφού η οθόνη ‘’χοροπηδάει’’. Επίσης στην lock screen εκτός από την ώρα και την ημερομηνία ενημερωνόμαστε και για το πόσες κλήσεις, sms και email (πράγματα αυτονόητα θα μου πείτε αλλά όντας iphone user τόσα χρόνια το είχα ξεχάσει)

 

Home Screen

wp7_1.jpg

Η αρχική μας οθόνη (home screen) είναι το μέρος όπου βάζουμε τις συντομεύσεις μας. Αυτές μπορεί να είναι προγράμματα, ιστοσελίδες, άτομα (επαφές με συνδεδεμένο τον λογαριασμό facebook) και μπορεί και τίποτα άλλο που ακόμα δεν έχω ανακαλύψει. Η λογική της home screen είναι προφανώς να βάλουμε εκεί ότι χρησιμοποιούμε συχνά και θέλουμε γρήγορα να βρούμε και δουλεύει καλά αν είστε σαν και μένα που είμαι χαρούμενος όταν έχω το τηλέφωνο μου, τα sms μου, τα email μου, twitter, faceebook, φωτογραφίες, market και browser. Μετά από 7-8 tiles σε ύψος όμως (το οποίο μπορεί να σημαίνει 16 συντομεύσεις αν είναι τετράγωνο δηλαδή 2 σε κάθε σειρά ή λιγότερες αν είναι ορθογώνια δηλαδή 1 σε κάθε σειρά) γίνεται κουραστικό και αντί να βοηθάει, δυσκολεύει τον χρήστη να βρει αυτό που ψάχνει. Αυτό που με εντυπωσίασε εδώ είναι ότι είναι απίστευτα βολικά αυτά τα tiles. Πίστευα ότι μετά το iphone που μας γνώρισε έναν κόσμο χωρίς γραφίδες και εικονίδια στο μέγεθος του δαχτύλου μας, δεν θα μπορέσει κάτι να είναι πιο βολικό και έκανα λάθος. Πολύ εντυπωσιακό χωρίς όμως καμιά βελτίωση για τον χρήστη είναι τα live hubs όπου για παράδειγμα βλέπουμε τα εξώφυλλα από την συλλογή με την μουσική μας να κινείτε ή της φωτογραφίες προφίλ των φίλων μας στο facebook να αλλάζουν. Εντυπωσιακό μεν, χωρίς ουσιαστική συμβολή στην χρήση δε.

 

Application Screen

Είναι το μέρος όπου πάνε όλα όσα κάνουμε εγκατάσταση. Μπορεί να σας φαίνεται απλά γραμμένο αλλά αυτό είναι. Δεν μπορείς να κάνεις καμία επέμβαση, καμία κατηγοριοποίηση, καμία ταξινόμηση, τίποτα. Με τις εφαρμογές που ήδη έχω γίνεται ένα μικρό χάος (όσοι γνωρίζουν φανταστείτε το χάος του iphone πριν τα folders) όπου scrollάρεις για αρκετή ώρα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.

wp7_5.jpg

Το κάλο είναι ότι τουλάχιστον τα παιχνίδια πάνε όλα στο xbox hub οπότε και γλυτώνουμε κάποιες εφαρμογές ακόμα από την λίστα. Από την application screen γίνεται επίσης και η απεγκατάσταση των εφαρμογών που θέλουμε πατώντας πάνω σε μία για λίγη ώρα μέχρι να μας ανοίξει ένα μικρό μενού με τις επιλογές ‘’pin to start’’, ‘’uninstall’’ και ‘’rate and review’’. Για τις εφαρμογές του συστήματος δεν υπάρχουν οι επιλογές ’uninstall’’ και ‘’rate and review’’.

wp7_2.jpg

 

 

Το λειτουργικό Windows Phone 7 γενικά

Με μία λέξη… ταχύτατο. Ακόμα δεν μου έχει κολλήσει, ούτε καν καθυστερήσει κάπου, ενώ όποιο μενού, εφαρμογή, επιλογή και αν επιλέξω γίνεται αμέσως. Επίσης όπως είπα στην αρχή, αμέσως ήξερα που θα βρω τι και πως θα δουλέψω το τηλέφωνο. Έκανα μια έρευνα στο internet για tips and tricks και πραγματικά βρήκα μόνο ένα που δεν είχα ανακαλύψει από μόνος μου. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι και πώς να το κάνεις .

 

UI και ομορφιά

Ένα απόλυτα υποκειμενικό θέμα για συζήτηση. Η απλότητα και η διαφορετικότητα των wp7 θα ξενίσει πολλούς, αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε να επιλέξουμε ένα wallpaper το οποίο θα εμφανίζετε μόνο στην lock screen και από εκεί και πέρα μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε light ή dark background και accent colors τα οποία είναι τα χρώματα που θα έχουν τα tiles. Απλό- λιτό- απέριττο αλλά εμένα με ενθουσίασε. Σίγουρα θα γίνει κουραστικό στο μέλλον αλλά αν σκεφτεί κανείς το ότι η τόση απλότητα είναι και απίστευτα πρακτική και για τον χρήστη και για την συσκευή (δεν επιβαρύνει τους πόρους της συσκευής) πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Τα κομμένα γράμματα, που είναι επιλογή και όχι σφάλμα, σε μενού, επαφές, τραγούδια και γενικά παντού δίνουν μία ωραία αίσθηση σαν να διαβάζεις περιοδικό. Προς το παρών δεν με έχει ενοχλήσει κάπου ούτε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Στα ωραία επίσης πρέπει να αναφέρω τα διάφορα εφεδάκια, όπως πχ αν πατήσεις στην κορυφή της οθόνης οι ενδείξεις της μπαταρίας, του σήματος, του wifi κτλ εμφανίζονται από ψηλά και ‘’χοροπηδηχτά’’

 

Ελλείψεις

Το windows phone 7 σαν λειτουργικό παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο και ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα ένα update και φημολογείται ένα ακόμα. Ξεκινάω έτσι το κεφάλαιο ‘’ελλείψεις’’ καθώς στο πρώτο θα μπει η επιλογή copy-paste ενώ για το δεύτερο έχουν ακουστεί δηλώσεις του στυλ ‘’θα γίνουν τόσες αλλαγές που κάλλιστα θα μπορούσαν να το ονομάσουν windows phone 8’’. Στο τώρα όμως οι ελλείψεις είναι αρκετές. Πρώτα από όλα σαν χρήστης iphone το market του wp7 μου φαίνεται άδειο. Έχει όσα ουσιώδη χρειάζεται ένας χρήστης όμως εμένα μου λείπει το evernote, το dropbox και το firefox home και αυτά για αρχή και μόνο. Δεν έχει multitasking αλλά με το πλήκτρο ‘’πίσω’’ γίνεται κουτσά- στραβά η δουλειά. Έχει πολλές παιδικές ασθένειες (απόλυτα λογικό για λειτουργικό 2 μηνών) όπως πχ το να τοποθετήσεις τον κέρσορα σε κάποιο σημείο, που γίνεται παντού εκτός από την τροποποίηση επαφής (εκτός και αν και στις 29 μου προσπάθειες έκανα κάτι πολύ λάθος). Γενικά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το ios όταν πρωτοβγήκε αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας η σύγκριση γίνεται με το τώρα και όχι με το πώς ήταν αρχικά κάθε λειτουργικό. Επίσης δεν έχει ακόμα ελληνικά (μέχρι το πρώτο update) και δεν υπάρχει η επιλογή (εκτός και αν κάνετε jailbrake) να περάσετε δικά σας ringtones (couldn’t care less). Τέλος ούτε στα wp7 υπάρχει η επιλογή αποστολής αρχείων με Bluetooth (android μόνο εσύ κρατάς το κάστρο)

 

Συμπέρασμα

Ειλικρινά νιώθω σαν πρόεδρος ΠΑΕ που έχω ανακαλύψει ταλέντο στην λατινική Αμερική. Νιώθω ότι το wp7 έχει όλα τα φόντα αν δουλευτεί σωστά και στηριχθεί να γίνει κορυφαίο. Όμως αν σύντομα δεν έχει την εξέλιξη που περιμένουμε θα γίνει ένα ακόμα ακριβοπληρωμένο παλτό. Σίγουρα δεν είναι ios και android. Όχι μόνο στην ωριμότητα αλλά και στην φιλοσοφία. Θεωρώ ότι στο windows phone 7 το phone είναι αυτό που πρέπει να τονιστεί. Είναι ένα λειτουργικό που κάνει μόνο για τηλέφωνο κατ εμέ, αντίθετα με το ios και το android.

 

Στο δια ταύτα όμως δεν μπορώ να προτείνω ακόμα σε κανέναν να αγοράσει μία wp7 συσκευή μιας και εγώ ο ίδιος δεν θα αγόραζα αν δεν ήταν μοναδική ευκαιρία. Ναι, μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις σαν κύρια συσκευή αλλά έχεις να αναρωτηθείς τι λειτουργικό μπορείς να πάρει με τα ίδια χρήματα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και μπορεί να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα η πολύ προβολή από νωρίς για το λειτουργικό. Κανένας νορμάλ χρήστης δεν θα κατανοήσει την έλλειψη copy- paste, ελληνικών, αποστολής με bluetooth ή την επιλογή custom ringtones τόσο νωρίς, άσχετα αν το είχε καταπιεί και συνέχιζε να το καταπίνει για καιρό όταν πρωτοβγήκε το iphone.

 

 

HTC Trophy

Πριν κλείσω νομίζω ότι πρέπει να κάνω και μία σύντομη αναφορά στο κινητό της htc το οποίο φιλοξενεί τα wp7 στην περίπτωση μου. Τα χαρακτηριστικά του trophy μπορείτε να τα βρείτε αν ψάξετε στο google… εγώ ο ίδιος δεν τα ξέρω και δεν με νοιάζουν κιόλας. Το μόνο που ξέρω και με νοιάζει είναι τα 8gb αποθηκευτικό χώρο που έχει και είναι νορμάλ προς λίγος για τα γούστα μου. Από εκεί και πέρα είναι μια τυπική σε κατασκευή htc συσκευή, όμορφη για τα γούστα μου, με 3 κουμπιά αφής (back, windows, search όπως σε κάθε άλλη wp7 συσκευή) ένα κουμπί lock/unlock στο πάνω μέρος της συσκευής, ένα κουμπί για την κάμερα (που αν θέλετε ‘’ξυπνάει’’ και την συσκευή), την υποδοχή 3.5 jack και μία mini usb για σύνδεση με τον υπολογιστή και φόρτιση. Σημειωτέων, το σημείο της υποδοχής mini usb με έκανε να αναρωτηθώ τον βαθμό iq των κατασκευαστών αφού είναι σε τελείως άβολο σημείο με αποτέλεσμα όταν φορτίζει η συσκευή να μην μπορείς να την δουλέψεις. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη (σαν χρήστης iphone αυτό είναι άξιο αναφοράς) και κλασικά μπαίνει αφαιρώντας την ράχη της συσκευής.

 

Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή (retina δεν είναι παρόλα αυτά), η κάμερα του αδικαιολόγητα άθλια και τα ηχεία του υπερβολικά δυνατά (αυτό είναι καλό, μην μπερδεύεστε). Ειδική μνεία να κάνω για το touch κομμάτι του κινητού το οποίο είναι τέλειο. Είχε περάσει ένα φεγγάρι από τα χέρια μου ένα desire και είχα παρατηρήσει ένα lag το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συναντά κανείς στο trophy. Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software ή και των δυο για να είμαι ειλικρινής αλλά αξίζει ξεχωριστεί και ειδικά αναφορά μιας και τόσο καλό touch είχα συναντήσει μόνο στο iphone μέχρι σήμερα.

 

Για να μην το κουράζουμε, είναι αρκετά καλή συσκευή χωρίς όμως να έχω δει καμία άλλη wp7 και χωρίς να την έχω ξετινάξει στην λειτουργία (αυτό ισχύει και για την μπαταρία)

wp7_3.jpg

wp7_4.jpg

Μη βαράτε… κλείνω

Δεν έχω λόγο να αλλάξω την κύρια μου συσκευή για την wp7 συσκευή που έπεσε στα χέρια μου αλλά ούτε και να μην την κρατήσω αρχικά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο update. Προσωπικά με ιντριγκάρει το να πάω κόντρα στο ρεύμα και αν αποχωρίσω από το πλοίο του iphone τώρα που γίναμε πολλοί αλλά καθαρά και μόνο για την ίντριγκα, δεν έχω κανένα παράπονο από αυτό. Ο χρόνος και η διάθεση θα δείξει τι θα αποφασίσω τελικά.

 

(για το παραπάνω ''review'' χαραμίσθηκαν 1 κούπα καφές και 2 εργατοώρες... όποιος το βρει χρήσιμο να ευχαριστήσει το αφεντικό μου, όχι έμενα)

 

Όποιος θέλει κάτι να ρωτήσει, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς μία απάντηση... νόμιζα ότι για την πάρτη μου το έγραψα!!

 

Το κινητό είναι τρίτη μέρα που το δουλεύω και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Βέβαια του συγχωρώ πολλά μιας και είναι νεούδ' στην πιάτσα αλλά μπράβο στην microsoft για ότι έχει κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά να τα ακούνε όσοι τον βαφτίσαν γιάννη πριν τον δούνε. Εγώ εντελώς συνειδητά πήρα Android (galaxy s) και για συγκεκριμένους λόγους, και δεν το μετάνιωσα, αλλά το θάψιμο που είχε πέσει στο νετ για τα 7 πριν καν βγούν στην αγορά ήταν ενοχλητικά προκατειλημμένο. Θα μου πεις τωρα, με τόσο χάλι τα WinMo ως τώρα τι να περιμένεις, αλλά ρε παιδιά δνε εήταν φως φανάρι από τα promo και τα preview στο youtube ότι άλλαξαν τα πράγματα;

 

Τώρα χρειάζονται κατεπειγόντως:

- σοβαρά και πολλά apps,

- κοινότητα με όρεξη για κατσαβίδι, και

- χαμηλότερες τιμές συσκευών

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά να τα ακούνε όσοι τον βαφτίσαν γιάννη πριν τον δούνε. Εγώ εντελώς συνειδητά πήρα Android (galaxy s) και για συγκεκριμένους λόγους, και δεν το μετάνιωσα, αλλά το θάψιμο που είχε πέσει στο νετ για τα 7 πριν καν βγούν στην αγορά ήταν ενοχλητικά προκατειλημμένο. Θα μου πεις τωρα, με τόσο χάλι τα WinMo ως τώρα τι να περιμένεις, αλλά ρε παιδιά δνε εήταν φως φανάρι από τα promo και τα preview στο youtube ότι άλλαξαν τα πράγματα;

 

Τώρα χρειάζονται κατεπειγόντως:

- σοβαρά και πολλά apps,

- κοινότητα με όρεξη για κατσαβίδι, και

- χαμηλότερες τιμές συσκευών

 

Έτσι ακριβώς. Έχει να κάνει με την διάθεση που θέλει κάποιος να δει το θέμα. Αν ξεκινάς με το "m$" "με τα λεφτά της microsoft" κτλ λογικό είναι να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

 

Για τα apps πάντως υπάρχει μέλλον ακόμα. Σήμερα πχ βγήκε το app για το wordpress

http://en.blog.wordpress.com/2010/12/15/wordpress-for-windows-phone-7/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δει από κοντά τόσο αυτό όσο και το HD 7 αλλά και το LG. Το HD 7 είναι ανώτερο ως συσκευή αλλά και ακριβότερο. Γενικά με έχει εντυπωσιάσει το πόσο smooth είναι το λειτουργικό, αλλά μετά από λίγο με κούρασαν 2 πράγματα:

1) Η υπερβολικά μεγάλη διάρκεια των εφέ μετάβασης

2) Η (χρωματική και όχι μόνο) μονοτονία του interface

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δει από κοντά τόσο αυτό όσο και το HD 7 αλλά και το LG. Το HD 7 είναι ανώτερο ως συσκευή αλλά και ακριβότερο. Γενικά με έχει εντυπωσιάσει το πόσο smooth είναι το λειτουργικό, αλλά μετά από λίγο με κούρασαν 2 πράγματα:

1) Η υπερβολικά μεγάλη διάρκεια των εφέ μετάβασης

2) Η (χρωματική και όχι μόνο) μονοτονία του interface

 

το 1 είναι ενοχλητικό κατ εμέ μόνο σε λίγες περιπτώσεις. Το 2 θα είναι πρόβλημα μετά από πολλές μέρες/εβδομάδες χρήση αλλά παρατηρώ ότι δεν σου αποσπά τίποτα την προσοχή.

 

---

 

Κάτι που παρατήρησα από την αρχή απλά ήθελα να δω αν είναι λόγο συνήθειας... ο explorer είναι ΑΘΛΙΟΣ... θυμίζει browser από symbian, με κολλήματα σε μερικές σελίδες, αργός και με άθλια απεικόνιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό review alexzzz! Περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου μετά το 1ο update του software!

 

Σε ευχαριστώ... φυσικά και θα επανέλθω μετά το update :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο review alexzz.

 

Είχα στη διάθεση μου για λίγες μέρες το LG Optimus και γενικά σαν εμπειρία μου άρεσε αρκετά ειδικά το πόσο γρήγορο είναι στην απόκριση. Προσωπικά βρήκα την εμφάνιση και λειτουργία των εφαρμογών καλύτερη από την αντίστοιχη στο iPhone (πχ το Seesmic) και πολύ καλύτερη από αυτή του Android.

 

Για τις εφαρμογές δεν έχω αμφιβολία ότι μέσα στο 2011 θα έχει μια αξιοπρεπέστατη βιβλιοθήκη. Σήμερα διάβασα ότι έπιασε τις 4.000 εφαρμογές και αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό review. Προσωπικά σκέφτομαι να δώσω το iPhone 4 και να παω σε WP7 και συγκεκριμένα στο HTC HD7.

 

Όμως πριν κάνω αυτή την κίνηση θα δω και θα δουλέψω λίγο το τηλ από κοντά. Από τα reviews στο internet η γνώμη μου είναι θετικότατη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα διάβασα ότι έπιασε τις 4.000 εφαρμογές και αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

 

Ευχαριστώ (και δημόσια) hal. Πλέον σε ότι αφορά τις εφαρμογές κάθε μέρα υπάρχει και κάτι να ασχοληθείς. Προχτές ήταν το wordpress, χτες το youtube της htc, σήμερα το BoxFiles for Dropbox. Γενικά πάει καλά το πράμα.

 

Πολύ καλό review. Προσωπικά σκέφτομαι να δώσω το iPhone 4 και να παω σε WP7 και συγκεκριμένα στο HTC HD7.Όμως πριν κάνω αυτή την κίνηση θα δω και θα δουλέψω λίγο το τηλ από κοντά. Από τα reviews στο internet η γνώμη μου είναι θετικότατη

 

Ευχαριστώ ArisG88... θα σου πρότεινα όμως να μην βιαστείς, ούτε στην αγορά του hd7 (είναι ακόμα πολύ τσιμπημένο κατ εμε) ούτε στην αποχώρηση του iphone (αν το είχες συνηθίσει και το γούσταρες). Όποιος είναι εδώ κοντά στην Καβάλα... κερνάω καφέ για να το δει από κοντά :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Θεσσαλονίκη παίζει τίποτα; :P

 

Γενικά έχω δουλέψει όλα τα iPhone μέχρι τώρα από το πρώτο (2G). Θα περιμένω λίγο καιρό να δω κι άλλες απόψεις και μετά ίσως πάω σε WP7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Θεσσαλονίκη παίζει τίποτα; :P

 

Γενικά έχω δουλέψει όλα τα iPhone μέχρι τώρα από το πρώτο (2G). Θα περιμένω λίγο καιρό να δω κι άλλες απόψεις και μετά ίσως πάω σε WP7

 

Μπα Θεσσαλονίκη δύσκολα... μέχρι τα IKEA που θέλω δεν προλαβαίνω να πεταχτώ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά να τα ακούνε όσοι τον βαφτίσαν γιάννη πριν τον δούνε. Εγώ εντελώς συνειδητά πήρα Android (galaxy s) και για συγκεκριμένους λόγους, και δεν το μετάνιωσα, αλλά το θάψιμο που είχε πέσει στο νετ για τα 7 πριν καν βγούν στην αγορά ήταν ενοχλητικά προκατειλημμένο. Θα μου πεις τωρα, με τόσο χάλι τα WinMo ως τώρα τι να περιμένεις, αλλά ρε παιδιά δνε εήταν φως φανάρι από τα promo και τα preview στο youtube ότι άλλαξαν τα πράγματα;

 

Τώρα χρειάζονται κατεπειγόντως:

- σοβαρά και πολλά apps,

- κοινότητα με όρεξη για κατσαβίδι, και

- χαμηλότερες τιμές συσκευών

 

Εδώ θα βοηθήσω και εγώ:)

Δες εδώ για αρχή:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...