Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες, αξιολόγηση και σχολιασμός


paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

1. Στο παρόν forum, κάθε μέλος ανεξαρτήτως παλαιότητας και αριθμού μηνυμάτων, δικαιούται να δημοσιεύει αγγελίες, τηρώντας τους Όρους Χρήσης του forum. Όποιο μέλος συναλλάσσεται μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή.

 

2. Παρατηρείται εσχάτως ότι μερικά, ελάχιστα, μέλη κάνουν κατάχρηση αυτής της δυνατότητας. Συγκεκριμένα, ενώ δεν έχουν προχωρήσει σε συναλλαγή με το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία, δημοσιεύουν αρνητικές (συνήθως) αξιολογήσεις με επικριτικά σχόλια είτε για την τιμή του πωλούμενου αγαθού είτε για την παλαιότητά του είτε γενικά σχολιάζοντας την αγγελία.

 

Το αυτό συμβαίνει και με την αναφορά προσβλητικών μηνυμάτων. Ορισμένα μέλη θεωρούν ορθό να αποστέλουν αναφορές αγγελιών επειδή δεν συμφωνούν με την τιμή του πωλούμενου αγαθού ή επειδή θέλουν να σχολιάσουν αγγελίες.

 

3. Κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό. Η διαχείριση του forum έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού των αγγελιών που δημοσιεύονται. Μέσω της παραπάνω "μεθόδου" παρακάμπτεται η απενεργοποίηση αυτή.

 

Κατόπιν των παραπάνω: Ενημερώνονται τα μέλη ότι οποιαδήποτε "αξιολόγηση" αγγελίας δημοσιεύεται χωρίς να έχει προηγηθεί συναλλαγή και γίνεται με σκοπό τον άμεσο ή έμμεσο σχολιασμό αγγελίας θα διαγράφεται και το μέλος που την δημοσιεύει θα τιμωρείται. Αν κάποιο μέλος δημοσιεύει κατ'επανάληψη σχολιασμό παρά τις παρατηρήσεις, θα υφίσταται μόνιμο αποκλεισμό από το forum.

  • Like 25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...