igano80 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετω τη παρεα. Εχω ενα προβλημα με το eshop και ηθελα την αποψη σας αν μπορω να βρω το δικιο μου. Ειχα αγορασει απο eshop το 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555306 αυτες τις μνημες. Δυστυχως πριν 1 εβδομαδα περιπου η 1 απο τις 2 χαλασε με συνεπεια να πρεπει να δωσω και τις δυο για αντικατασταση (ειναι dual channel kit). Μετα απο μερικες μερες μου ηρθε μυνημα στο κινητο μου οτι μου πιστωθηκε το ποσο που ειχα χαλασει για αυτες 43,45 ωστε να κανω νεα παραγγελια. Δυστυχως με 43,45 δεν φτανουν ουτε για πλακα να παρω το αντιστοιχο προΐον καθως οι ddr2 ανεβηκαν στον θεο (οπως καθε outdated μνημη). Συγκεκριμενα η αντιστοιχη performance μνημη εχει στα 79 ευρω. Νομιζω ειναι μεγαλη κοροΐδια εφοσον εχω πληρωσει για 2x 2 gb ddr2 να πρεπει να δωσω αλλα 40 ευρω για να εχω αυτο ακριβως που ειχα απο τη στιγμη που εχω lifetime guarantee. Μηπως ξερει καποιος τι μπορω να κανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους δωσω 80 ευρω για ενα παλιο μηχανημα. Αν το σκεφτειτε και λιγο τους εμεινε η μια μνημη που εχει 40 ευρω στην ουσια.... Αν εχει καποιος μια εμπειρια η γνωση σχετικα με αυτο το ζητημα θα τον παρακαλουσα να με βοηθησει. Ευχαριστω για το χρονο σας . Υ.Γ. Δεν με νοιαζει να το κυνηγησω το ζητημα γιατι στραβωνω με κατι τετοια. Πριν καποια χρονια ειχα ενα προβλημα με εναν εκτυπωτη lexmark. Εγινε μια αντικατασταση λογω εγγυησης στους 6 μηνες. Ο εκτυπωτης ειχε 1 χρονο εγγυηση. Στους 14 μηνες απο την αρχικη αγορα ο εκτυπωτης ξαναχαλασε. Η εταιρια ελεγε οτι ειναι εκτος εγγυησης. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα ενα νομο που λεει οτι η εγγυηση σε καλυπτει εξ'αρχης απο την οποιαδηποτε αλλαγη ή διορθωση. Μου ζητησαν αντιγραφο του νομου (λες και δεν το γνωριζαν) και εκαναν την αντικατασταση ΔΩΡΕΑΝ. Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο και μπορω να κανω αυτο στη περιπτωση μου ωστε π.χ. να γινει δωρεαν αντικατασταση με αντιστοιχο προϊον εφοσον δεν υπαρχει το ιδιο?
The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Νόμος 3043/2002 - Αρθρο 540 «Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.
igano80 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα σημερα τηλεφωνο στα κεντρικα να μιλησω με το service σχετικα με το θεμα. Το σηκωσε ενας τυπος που μιλαγε συνεχεια ουτε αερα δεν επαιρνε... Μου λεει εχετε πιστωθει γιατι δεν υπαρχει OCZ ιδια. Του λεω δεν θελω πιστωση δικαιουμαι αντικατασταση με ιδια μνημη ή αντιστοιχη. Μου λεει δεν ισχυει αυτο και οτι η εγγυηση εχει ολοκληρωθει με τη πιστωση. Του λεω εγω δεν ζητησα πιστωση απο μονοι σας το κανατε. Ειπε οτι δεν γινεται τιποτα απαντησα οτι "μιλησα" με ΙΝΚΑ και οτι εχω αυτο το δικαιωμα και δεν κανει τιποτα. Κλεινοντας του ειπα οτι θα του στειλω τους νομους και οτι δεν το δεχομαι σαν λυση. Καμμια ιδεα τι μπορω να κανω? Αυτος παταει στο οτι δεν εχει εστω και αλλο μοντελο OCZ και οτι οι DDR2 που εχει ειναι kingston αρα δεν γινετε αλλαγη. Μα ειναι DDR 2 μου λεει αλλες προδιαγραφες και πρασινα αλογα εκει τον εκοψα του λεω DDR2 - 800αρα ειναι αυτα που λες δεν ισχυουν. Βοηθεια αδερφια, υπαρχει κανα νομοσχεδιο που να αναφερει κατι μπας και τον στριμωξω ηταν ανυποχωρητος αυτος...
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ρε τα κοπροσκυλα κοιτα.Και ναι ειναι κοπροσκυλα γιατι προσπαθουν να σε εξαπατησουν. Στειλε τους με ενα φαξ τον νομο και ζητα να μιλησεις με καποιον υπευθυνο. Εκτος και εαν ξαναπαρεις ενα τηλεφωνο και εισαι τυχερος και δεν πεσεις στο ιδιο ατομο και ξαναπεις το ποιημα απο την αρχη.
probe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που δεν κατάλαβα, εσύ αρνείσαι να πάρεις kingston; Ρεαλιστικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην περίπτωση αυτή είναι να ζητήσεις ανάλογες ddr2 (από αυτές που πουλάνε). Δικαιούσαι αντικατάσταση σαφώς δεν πάει κατά πως τους βολεύει η δουλειά.
igano80 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Υπαρχει καποιο online site με αποσπαμα του νομου να το αναφερει ? Να τους στειλω ενα φαξακι ή κατι τετοιο?
Tony_Montana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κοιτά φίλε μου ΕΣΥ έχεις δίκιο. Πρέπει τουλάχιστον να σου αντικαταστήσουν με μνήμη με ολοιδια χαρακτηριστικά για να δουλέψει το dual channel. Νομίζω και με άλλη μαρκα αν είναι ίδια timings ίδια ταχύτητα θα σου τρέξει dual. Πάντως για μένα απο τη στιγμή που έχεις να κανείς με eshop έπρεπε να πας πίσω ολόκληρο το κιτ. Ειδικά άμα το είχες σε μια απόδειξη μόνο του. Ήταν λίγο αδεξιο οτι τους πήρες μόνο τη μια. Είναι παρα πολυ σύνηθες να μην υπάρχει ολοιδια μνήμη μιας και μιλάμε για ddr2. Πάντως το πιστωτικό που σου χρεώνουν σκέτο εντελώς. Πόσο ειπεσ οτι είχες πάρει το κιτ πέρσι; Με τα lifetime g δεν μπορείς να απευθυνθεις με τη μια στην εταιρία; Sent from my iPhone using Insomnia
igano80 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Μαλλον μπερδευτηκατε. Εγω του εδωσα και τις δυο μνημες καθως ηταν dual channel kit. Οι μνημες μου εινααι OCZ και οι μονες που εχουν τωρα ειναι KINGSTON. Εγω ευχαριστως του προτεινα να μου δωσει KINGSTON αλλα μου ειπε οτι δεν δικαιουμαι αλλαγη με αλλη μαρκα και οτι η εγγυηση εχει ολοκληρωθει με την πιστωση..... Μηπως να της ζητησω πισω να τις στειλω απευθειας στην OCZ??
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα αντί να παίρνεις τηλέφωνο να τους στέλνεις e-mail. Ό,τι απαντήσουν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά εάν θέλεις να τους κυνηγήσεις (πχ/ κατεγγελία στο ΙΝΚΑ, ΓΓΚ και λοιπά). Εάν δεις πως δεν απαντάνε στο e-mail ή εάν δεν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία, ζήτα να σου στείλουν ΓΡΑΠΤΑ την απάντησή τους, είτε μέσω FAX είτε στο e-mail σου. Νομίζω πως μπορείς να τις ζητήσεις πίσω αλλά δεν ξέρω άμα σου τις φέρουν. Όσον αφορά το «η εγγυηση εχει ολοκληρωθει με την πιστωση» δεν ισχύει. Το πιστωτικό ΕΑΝ θέλεις το δέχεσαι. Δεν νομίζω πως μπορούν να στο επιβάλλουν με το «έτσι θέλω». Τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ο πλήρως νόμος είναι εδώ σε αρχείο .pdf. Πάντως ο Judas έχει δίκαιο. Νόμος 3043/2002 - Αρθρο 540 «Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Και βασικότερα έχουν και τα καταστήματα κάποια δικαιώματα δώσε βάση σε αυτό 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες
igano80 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα στειλω ενα mail σε λιγο. Οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω. Παντως δεν θα τους περασει...
Orifiel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αχ…. Ας μην το ανοίξω το στόμα, μύρο και λουλούδια θα βγαίνουν από μέσα.. Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε από αλλού.. Την μοναδική μνήμη που βρίσκω σχεδόν ίδιο με το δικό σου είναι αυτό.. Πολύ πολύ ακριβές.. http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/748/OCZ/f/46386_46393_46405/4GB-DDR2-2-modules.html?o=ocz Γιατί δεν παίρνεις άλλη μάρκα? Δεν υπάρχει καν αυτό που θες σαν αντικατάσταση. ps: Η Ελλάδα έχει φτάσει στο αμήν σε τιμές, αλήθεια με ποιο θάρρος, πρόσχημα βάζουν τέτοιες τιμές.. προϊόν για παράδειγμα φωτογραφικό που αγόρασα πριν 1.2 χρόνια 112 ευρώ και με έκπτωση λόγο εταιρίας στα 98 ευρώ.. σήμερα κοστίζει στο ίδιο κατάστημα 231 (άσχετο από eshop, αλλά βλέπω τιμές και φρικάρω!!)!!!! Δηλαδή έλεος έχει καταντήσει η Ελλάδα και μετά μας κλαίγονται, δεν πα να κλαίγονται.. λολ Μου ζήτησε άνθρωπος να του πρότεινα κατάστημα και είδα τιμές, έμεινα με το στόμα ανοιχτώ, τον παρότρυνα να μην αγοράσει.. λολ Πάρε αυτές, θα σου μείνουν και λεφτά.. http://www.amazon.co.uk/Corsair-TWIN2X2048-6400-unbuffered-5-5-5-18-Spreader/dp/B000CDLCGG/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1298975761&sr=1-6
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ο πλήρως νόμος είναι εδώ σε αρχείο .pdf. Πάντως ο Judas έχει δίκαιο. Και βασικότερα έχουν και τα καταστήματα κάποια δικαιώματα δώσε βάση σε αυτό 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες Πράγματι. Το ζήτημα είναι πως ερμηνεύονται νομικά η αδυναμία αντικατάστασης και οι δυσανάλογες δαπάνες. Είναι προφανες ότι αφήνει πολλά παραθυράκια ο νόμος.
igano80 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το σκεφτομαι ως εξης ΑΝ γινεται το RMA απο OCZ απ'ευθειας να τις παρω και να τις στειλω οπου εκει σιγουρα θα εχω αντικατασταση? Οποτε στελνω ενα mail στο eshop λεω ή μου δινεται KINGSTON αντιστοιχες ή τις μνημες μου πισω να παω για RMA απο OCZ? Καλη λυση δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.