Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτόν το σκληρό

Western Digital Caviar WD200BB-00AUA1 IDE HDD 20.0GB

και θέλω να πάρω τα δεδομένα μου , δηλαδή τον έχω εκτός του κουτιού , πως μπορώ να το κάνω , με docking station γίνεται ; :rolleyes:

Δημοσ.

Αν το docking station έχει IDE,τότε γιατί να μην γίνετε;

Εσωτερικά δεν θέλεις;;

Έχει και αντάπτορες αλλά και καρτούλες controller για να βάλεις IDE δίσκο.

http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=ide+sata

Ευχαριστώ για την απάντηση , αυτόν έχω

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0412769&catid=020800

μάλλον δεν κάνει ε ; Τα διαβάζω αν τον συνδέσω με τον υπολογιστή απλά ψάχνω και άλλο τρόπο μην έχω τα μπάσε βγάλε στον υπολογιστή , τι λες να κάνω ; :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι καλό φαίνεται,αν και μάλλον θα πρέπει να βρεις και τρόπο να φτάσεις τροφοδοσία IDE μέχρι εκεί που θα το έχεις,δεν δείχνει να έχει πάνω του.

Δημοσ.

Ναι καλό φαίνεται,αν και μάλλον θα πρέπει να βρεις και τρόπο να φτάσεις τροφοδοσία IDE μέχρι εκεί που θα το έχεις,δεν δείχνει να έχει πάνω του.

Εσύ τι προτείνεις ; Λες να μην ασχοληθώ και να τους λειτουργώ μέσα από τον υπολογιστή ; :rolleyes:

Δημοσ.

Έχει και άλλους;Γιατί αν είναι για έναν 20GB απλά τον βάζεις εσωτερικά παίρνεις ότι θες να πάρεις και τον πετάς.(σε ένα συρτάρι :mrgreen: )

Δημοσ.

Έχει και άλλους;Γιατί αν είναι για έναν 20GB απλά τον βάζεις εσωτερικά παίρνεις ότι θες να πάρεις και τον πετάς.(σε ένα συρτάρι :mrgreen: )

Μάλλον αυτό θα κάνω ( 2 δίσκους έχω ) , τώρα το πρόβλημα είναι ό,τι έχω έναν σκληρό P (peripheral ) ATA 2,5 και θέλω να

πάρω τα δεδομένα από μέσα , πως μπορώ να τα πάρω ; Το είχα σε ένα φορητό και θέλω να δω αν δουλεύει !! :eek:

Δημοσ.

Μάλλον αυτό θα κάνω ( 2 δίσκους έχω ) , τώρα το πρόβλημα είναι ό,τι έχω έναν σκληρό P (peripheral ) ATA 2,5 και θέλω να

πάρω τα δεδομένα από μέσα , πως μπορώ να τα πάρω ; Το είχα σε ένα φορητό και θέλω να δω αν δουλεύει !! :eek:

P(parallel)ATA

Ναι πίκρα τώρα να δώσεις τόσα λεφτά για να διαβάσεις έναν δίσκο μία φορά(και αυτό αν δουλέψει), :mad:

κάποιος φίλος/συγγενής/γνωστός δεν έχει κάτι σχετικό;να σε βοηθήσει;

Δημοσ.

P(parallel)ATA

Ναι πίκρα τώρα να δώσεις τόσα λεφτά για να διαβάσεις έναν δίσκο μία φορά(και αυτό αν δουλέψει), :mad:

κάποιος φίλος/συγγενής/γνωστός δεν έχει κάτι σχετικό;να σε βοηθήσει;

Ναι όντως λάθος το Parallel είναι σωστό :eek: , δηλαδή τι σχετικό να έχει ; :fear:

Δημοσ.

ΙΣΩΣ για την περίπτωσή σου το καταλληλότερο να είναι ένας "πολυ-αντάπτορας" (home-made όρος:ρ) όπως αυτός .

Περιλαμβάνει interface για μετατροπές IDE, και 2.5άρηδων, και 3.5άρηδων, καθώς και SATA, σε USB. Ακριβούτσικη λύση, αλλά ικανοποιητική και "επενδυτική", σε περίπτωση που περνάνε διάφοροι δίσκοι απ' τα χέρια σου, και θες να τους συνδέσεις σε λαπιτόπια.

Εναλλακτικά, για τον 2.5άρη, μπορείς να πάρεις 2.5 IDE HDD to 3.5 αντάπτορα, με τον οποίον μπορείς να συνδέσεις τον 2.5άρη του λαπτοπίου εσωτερικά σε "desktop" υπολογιστή, που η μητρική του να διαθέτει IDE (3.5) interface. Μόνο για να πάρεις τ' αρχεία σου δηλαδή (ή και για να τον έχεις μονίμως συνδεδεμένο εκεί). Γύρω στο 10άρι κάνει (αν είσαι κοντά σε ALEXPAK, δες εκεί, έχουν σχετικό προϊόν, και είναι λίγο φθηνότερο).

^ και μάλλον το 2ο είναι που εννοούσε ο ELF στο προηγούμενό του ποστ...

Δημοσ.

ΙΣΩΣ για την περίπτωσή σου το καταλληλότερο να είναι ένας "πολυ-αντάπτορας" (home-made όρος:ρ) όπως αυτός .

Περιλαμβάνει interface για μετατροπές IDE, και 2.5άρηδων, και 3.5άρηδων, καθώς και SATA, σε USB. Ακριβούτσικη λύση, αλλά ικανοποιητική και "επενδυτική", σε περίπτωση που περνάνε διάφοροι δίσκοι απ' τα χέρια σου, και θες να τους συνδέσεις σε λαπιτόπια.

Εναλλακτικά, για τον 2.5άρη, μπορείς να πάρεις 2.5 IDE HDD to 3.5 αντάπτορα, με τον οποίον μπορείς να συνδέσεις τον 2.5άρη του λαπτοπίου εσωτερικά σε "desktop" υπολογιστή, που η μητρική του να διαθέτει IDE (3.5) interface. Μόνο για να πάρεις τ' αρχεία σου δηλαδή (ή και για να τον έχεις μονίμως συνδεδεμένο εκεί). Γύρω στο 10άρι κάνει (αν είσαι κοντά σε ALEXPAK, δες εκεί, έχουν σχετικό προϊόν, και είναι λίγο φθηνότερο).

^ και μάλλον το 2ο είναι που εννοούσε ο ELF στο προηγούμενό του ποστ...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , άρα αν πάρω αυτό που προτείνεις θα είμαι καλυμμένος και θα κάνω άνετα την δουλειά μου ; Αν κάνει για την δουλειά που το

θέλω δεν με νοιάζει πόσα θα δώσω !! :X

Δημοσ.

Φυσικά θα είσαι καλυμμένος με έναν αντάπτορα που θα συνδέεται με USB. Απλά φρόντισε να έχει κονέκτορες και για τα 3 interface (IDE 2.5 και 3.5 και SATA).

...αν πάλι εννοείς τον αντάπτορα για IDE 2.5 tο 3.5, μόνο για τον δίσκο του λάπτοπ (για να τον συνδέσεις εσωτερικό και να πάρεις τ' αρχεία σου), φυσικά ΚΑΙ αυτός θα σου κάνει (την συγκεκριμένη δουλειά).

Δημοσ.

Φυσικά θα είσαι καλυμμένος με έναν αντάπτορα που θα συνδέεται με USB. Απλά φρόντισε να έχει κονέκτορες και για τα 3 interface (IDE 2.5 και 3.5 και SATA).

...αν πάλι εννοείς τον αντάπτορα για IDE 2.5 tο 3.5, μόνο για τον δίσκο του λάπτοπ (για να τον συνδέσεις εσωτερικό και να πάρεις τ' αρχεία σου), φυσικά ΚΑΙ αυτός θα σου κάνει (την συγκεκριμένη δουλειά).

Ευχαριστώ για την βοήθεια washcloud , αυτό θα πάω να πάρω !! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...