Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

APPRAISIN VS WINDOWSCENTRAL σημειώσατε 2

Μιλάμε το appraising μπροστά στο windows central είναι ψίχουλα...

Πολύ καλό για εμάς να βρίσκουμε εφαρμογές αλλά για τους developers δεν κάνει τίποτα γιατί έχει ΠΟΛΥ λίγο κόσμο...

Για τις 18 δεν έχει βγει ακόμη. Μην νομίζετε ότι πάει 0. Δείχνει μόνο μέχρι 17 (Η γραμμή είναι απλά κάθετη στο 17). Περιμένω να δω για τις 18, να δω ποιος θα είναι ο απόηχος....

EDIT:

Και ισπανικό review!!!!!!!

http://www.tudocelular.com/windows/noticias/n80611/phone-pins-windows-10-mobile.html

Εγκαταστάσεις

post-247172-0-19014200-1476865325_thumb.png

Αγορές

post-247172-0-15229000-1476865672_thumb.png

• Like 6
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να είμαστε πιο λίγοι αλλά οι καλές εφαρμογές έρχονται στην επιφάνεια πιο εύκολα :-). 1000 downloads σε μερικές μέρες είναι πολύ καλά.

Δημοσ.

Flogerakos ακριβώς την ίδια είχα παρει κ εγώ ... Πολυ καλή θήκη ... Ποιοτική ! Screen protector για το 930 είχα βρει κάποτε καλο απο έναν έμπορο στο eBay ήταν κομμένο και δεν έφτανε άκρη άκρη ... Και εφαρμοζε τελεια ... Αν ξαναβρώ κάτι θα σ στείλω .

• Like 2
Δημοσ.

Όντως η ιδέα του glass στο 930 απο κάποια στιγμή και μετά για εμένα ήταν απλά ένα κακόγουστο αστείο. Αρκέστηκα σε ενισχυμένη ζελατίνα και ήμουν μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στο 930 άλλαξα οθονη 2 φορες οποτε κάθε 6-7 μήνες ήταν καινούρια ... Ειχε θέμα ο αισθητήρας φωτος και αλλαζόταν όλο το κομματι οθονη +αλουμινενιο πλαίσιο ... Εντός εγγυησης . Οποτε 2 φόρες ήταν σαν να πήρα καινοθριο κινητο στα 2 χρονια. Γυριζε πίσω αγρατζουνιστο !!

Μόλις παρελεβα θήκη transformer για 950XL απο eBay στα 3-4€ την είχα πάρει για 950xl... Αρκετά καλή .. Μια πρώτη εκτίμηση... Με λαστυχο και σκληρό πλαστικό...

post-275007-0-20748000-1476883704_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Ναι μετράει ... Ειδικά για να βλέπεις βιντεο... Ειναι λιγο καγκουριαβεβαια η όλη εμφανιση αλλασιγα για 3-4 καλή ειναι!

• Like 1
Δημοσ.

Νούμερο 7, εδώ :-D, σε λίγες μέρες θα έχω πίσω το κινητό μου ευτυχώς και έχω απηυδυσει με το S3, παρόλο που το έχω ρουταρει και φλασάρει.

• Like 3
Δημοσ.

Νούμερο 7, εδώ :-D, σε λίγες μέρες θα έχω πίσω το κινητό μου ευτυχώς και έχω απηυδυσει με το S3, παρόλο που το έχω ρουταρει και φλασάρει.

η ραμ του s3 δεν επαρκεί πλέον για το παραμικρό.

anyway,η εμπειρία μου την .321 ειναι η καλύτερη δυνατή στα 10αρια τελικά.

Εχει εξαφανιστεί το stuttering απο τις εφαρμογες,ακόμα και το FB uwp ρολλάρει καλύτερα πλέον.

2 μέρες τώρα κάνω εντατική χρήση της συσκευής για τα πάντα΄(όσα προσφέρουν οι εφαρμογές δλδ)και δεν θυμάμαι άλλοτε να είχα καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα μικροbugs πάντως παραμένουν.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών;

Στο Store, πάω ρυθμίσεις και αποεπιλέγω το "Αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών όταν συνδέομαι σε WiFi". Μόλις βγώ και ξαναμπώ, είναι πάλι ενεργοποιημένο. Στην .321 μόνο μου το κάνει αυτό και δεν έχω καταφέρει να το σταματήσω, όσο κι αν δοκίμασα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών;

Στο Store, πάω ρυθμίσεις και αποεπιλέγω το "Αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών όταν συνδέομαι σε WiFi". Μόλις βγώ και ξαναμπώ, είναι πάλι ενεργοποιημένο. Στην .321 μόνο μου το κάνει αυτό και δεν έχω καταφέρει να το σταματήσω, όσο κι αν δοκίμασα.

Κανε ενα restart, και ξαναδοκιμασε. Αν δεν δουλεψει αποεπιλεξε το παλι και κλειστο απτο να εκτελειται στο background!!

• Like 1
Δημοσ.

Κανε ενα restart, και ξαναδοκιμασε. Αν δεν δουλεψει αποεπιλεξε το παλι και κλειστο απτο να εκτελειται στο background!!

Ούτε με restart έγινε κάτι. Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω σ'εσένα κλείνει κανονικά;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...