Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματηστε τα κολπακια και απαντηστε που μου παιζεται και παιχνιδακια τρομαρα σας .Γιατι στεκει αυτο που λετε ;Τι θεοχαζο επιχειρημα ειναι παλι τουτο;Εστω δεν ειμαστε φιμωμενοι εκτος πανεπιστημιου .Πρεπει να ειμαστε εντος;

  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • saya

    saya 419 αναρτήσεις

  • YiN

    YiN 109 αναρτήσεις

  • akpe

    akpe 100 αναρτήσεις

  • -nick-

    -nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Akpe αυτα τα κολπακια για να αποπροσονατολισεις την συζητηση να πας να τα κανεις αλλου;εγω τα καταλαβαινω .Συγνωμη που σου το λεω κιολα .

Δημοσ.

Akpe αυτα τα κολπακια για να αποπροσονατολισεις την συζητηση να πας να τα κανεις αλλου;εγω τα καταλαβαινω .Συγνωμη που σου το λεω κιολα .

 

Και μιας και είσαι το βαρόμετρο του αποπροσανατολισμού, βάσει του οποίου όλοι καλιμπράρουμε τους μετρητές μας, κάτι παραπάνω θα ξέρεις :-D

 

Για να μην αποπροσανατολίζω λοιπόν, αλλα για να μην αποπροσανατολίζεις και εσύ, εξήγησέ μου πρώτα αυτό που σε ρώτησε ο πουρνάρας για να σου απαντήσω. Γιατί σε κάτι τόσο γενικό όπως το θέτεις, σορρυ αλλά δεν μπορώ.

Δημοσ.

Εγω και η Μπελουτσι.Αει ρε σοβαρεψου και απαντησε αυτο που σε ρωτησα.Ολοι οι ερωτιαρηδες εδω μαζευτηκατε.

Δημοσ.

Τει ρε, και πριν σου απαντήσω να απαντήσεις εσυ πρώτα σε κάτι που σε ρωτάμε τόσα άτομα εδώ και μέρες και σαφή απάντηση δεν έχουμε πάρει.

 

Το ερωτιάρης που ακριβώς το συμπέρανες; Είναι νωρίς ακόμα για αυτά. Εγώ ζητάω πικ μετά το 50ο ποστ πάντα. :wub:

 

Πέρα από την κάθε διάθεση για πλάκα η τρόλλινκ, αν θες να το πάμε στα σοβαρά, αμα δεν αναπτύξεις πρώτα το δικό σου σκεπτικό πως περιμένεις οι άλλοι να απαντήσουν σε αυτό; Μιλάς για φίμωση χωρίς να μας εξηγείς τι είδους φίμωση. Τι φοβάσαι/απαγορεύουν να πεις "έξω" που μπορείς να το πείς "μέσα" εφόσον και στις δυο περιπτώσεις δεν ξεπερνάς τα όρια;

Δημοσ.

Οι αντοχές του Ακπε έχουν αρχίσει και μου θυμίζουν κάτι τύπους που μπαίνουν σε γιάλινα κλουβιά με σκορπιούς, που κρατάνε την ανάσα τους μέσα στο νερό ανάποδα, και τέτοια.

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει καθολου τι σου θυμιζει ο Ακπε και τι οχι .

 

Εγω απαντησα με αυτο που ειπα .Και να μην ειμαστε φιμωμενοι εκτος πανεπιστημιου ,γιατι να ειμαστε εντος;Ακομη ενας λογος να μην ειμαστε εντος

Δημοσ.

Εγω απαντησα με αυτο που ειπα.

Ρε σάγια γαμώτο μου, το "Εστω δεν ειμαστε φιμωμενοι εκτος πανεπιστημιου .Πρεπει να ειμαστε εντος;" αποτελεί απάντηση στο σε τι νοιώθεις φιμωμένη έξω; Σοβαρά τώρα;

 

Εσύ μπορεί να νοιώθεις φιμωμένη που δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για το μνημόνιο χωρίς να φας χημικά.

Ο άλλος μπορεί να νοιώθει φιμωμένος που το συνδικάτο του τον απειλεί με απόλυση αν κατέβει στο σύνταγμα.

Ο άλλος μπορεί να νοιώθει φιμωμένος που δεν μπορεί να κάψει την πρώτη μερσέντα που θα βρεί μπροστά του.

Ο άλλος μπορεί να νοιώθει φιμωμένος επειδή δεν μπορεί να ιδρύσει ναζιστικό κόμμα.

Ο άλλος μπορεί να νοιώθει φιμωμένος που δεν μπορεί να βγεί στην ομόνοια τσιτσίδι.

Ο άλλος...

Ο άλλος..

Ο άλλος.

 

Διάλογο σε γενικεύσεις δεν μπορώ να κάνω. Στην καλύτερη θα κάνω λάθος, στη χειρότερη θα με κατηγορήσεις πάλι για καραμέλες και φασιστικές ιδέες και δεν θα μπω στη διαδικασία να τσιμπήσω. Αν ποτέ μου εξηγήσεις το που νοιώθεις εσύ φιμωμένη, πολύ ευχαρίστως να απαντήσω με την σειρά μου στην δική σου ερώτηση.

Δημοσ.

Μιλαω για κανονικη φιμωση .Οχι για το αν καποιος νοιωθει φιμωμενος που δεν μπορει να καψει το αμαξι της πρωην γκομενας.

 

Φιμωση εννοω οτι θα μπορει να μπαινει η αστυνομια με καθε χαζη προφαση μεσα στην σχολη και να δερνει κοσμο επειδη διαμαρτυρονται για κατι η γινεται καποια εκδηλωση που μπορει να ειναι αμφισβητησιμη .Γιατι ως γνωστιν στην Ελλαδα ειμαστε και ανοιχτα μυαλα .Εκδηλωση για τους ομοφυλοφιλους να γινει η για καποιοι αθειστικο βιβλιο ,θα γινει φασαρια .Ε ,θα μπει και η αστυνομια να δειρει ,να το δυαλυσουμε καθολου να ησυχασουμε.

 

Aλλα επειδη ειναι νομιμο να γινονται εκδηλωσεις εκτος πανεπιστημιου ,να υποθεσω οτι δεν πρεπει να γινονται μεσα .Γιατι οι σχολες ειναι χωρος μελετης και οχι διακινησης ιδεων και τι εννοω οταν λεω διακινησης ιδεων ;Ενα αθειστικο βιβλιο η μια εκδηλωση περι ομοφυλοφιλων ειναι δικινηση ιδεων .Ελπιζω να απαντησα διεξοδικα στα αιωνια και τοσο δυσκολα ερωτηματα που σας βασανιζαν τοσες σελιδες και δεν τα καταλαβαινατε.

Δημοσ.

Μιλαω για κανονικη φιμωση .Οχι για το αν καποιος νοιωθει φιμωμενος που δεν μπορει να καψει το αμαξι της πρωην γκομενας.

 

Φιμωση εννοω οτι θα μπορει να μπαινει η αστυνομια με καθε χαζη προφαση μεσα στην σχολη και να δερνει κοσμο επειδη διαμαρτυρονται για κατι η γινεται καποια εκδηλωση που μπορει να ειναι αμφισβητησιμη .Γιατι ως γνωστιν στην Ελλαδα ειμαστε και ανοιχτα μυαλα .Εκδηλωση για τους ομοφυλοφιλους να γινει η για καποιοι αθειστικο βιβλιο ,θα γινει φασαρια .Ε ,θα μπει και η αστυνομια να δειρει ,να το δυαλυσουμε καθολου να ησυχασουμε

 

Επιτέλους! Κερνάω μπύρες! :D

 

Ωραία λοιπόν. Για να σου απαντήσω, όχι δεν θα έπρεπε να υπάρχει φίμωση, ειδικά σε τέτοια θέματα. Επίσης, θεωρητικά πάντα, και στο "έξω" τόσο η ανεξιθρησκεία όσο και η σεξουαλική επιλογή είναι αποδεκτές σχεδόν από όλους. Θα έχεις σίγουρα ένα μάτσο μαλάκες, φανατικούς ορθόδοξους ή γιαγιάδες που ακόμα θεωρούν την ομοφυλοφυλία αμάρτημα ξέρωγω, αλλά αμφιβάλλω αν θα έπεφτε ξύλο ή αν η κατάσταση θα έφτανε εκεί που έφτασε προχτές στο κέντρο. Για αυτά τα δυο παραδείγματα πάντα. Και στο "μέσα" πιστεύω πως και πάλι θα είχες αντιδράσεις αλλά τίποτα σπουδαίο.

 

Γυρνώντας στο θέμα της φίμωσης τώρα. Έστω πως αύριο παρουσιάζεται το τάδε βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφυλων άθεων και εσύ όχι σαν άθεη ομοφυλόφυλη αλλά σαν υποστηρικτής της ελευθερίας του λόγου (και δεν το λέω ειρωνικά μην τυχόν παρεξηγηθώ πάλι) γουστάρεις να κάτσεις τους ακούσεις.

 

Στη μέση της παρουσίασης λοιπόν μπαίνει μέσα η τάδε παράταξη παρέα με εικοσιπέντε μανάδες φοιτητών που φοβούνται μην το γυρίσει ο γιόκας τους, διακόπτουν την ομιλία και απαιτούν από τον συγγραφέα να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Αυτό δεν είναι η ίδια ακριβώς φίμωση που αναφέρεις παραπάνω;

 

Μην μου πείς πάλι πως το γυρίζω στην πολιτική, δεν είναι αυτός ο άμεσος στόχος μου. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπορεί να βάζω μια παράταξη, αντικατέστησέ την με όποιον θέλεις, μια ομάδα φοιτητών, δυο-τρείς ομοφοβικούς καθηγητές, ακόμα και τον ίδιο τον πρύτανη. Το θέμα μας είναι το γιατί μπορεί να υπάρξει και τέτοιου είδους φίμωση μέσα στο άσυλο, ασχέτως απο ποιόν αυτή προκαλείται.

 

Του πούστη (no pun) δώσε έμφαση σε αυτά που υπογράμμισα και στην τελική κάνε για λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.

 

Δεν τρολλάρω ούτε σε προκαλώ σε αντιπαράθεση, την άποψή σου θέλω!

 

.Γιατι οι σχολες ειναι χωρος μελετης και οχι διακινησης ιδεων και τι εννοω οταν λεω διακινησης ιδεων ;Ενα αθειστικο βιβλιο η μια εκδηλωση περι ομοφυλοφιλων ειναι δικινηση ιδεων .Ελπιζω να απαντησα διεξοδικα στα αιωνια και τοσο δυσκολα ερωτηματα που σας βασανιζαν τοσες σελιδες και δεν τα καταλαβαινατε.

 

Και σε ξαναπαραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου σχετικά με το "φίμωμα". Όπου "για κάποιον φίμωμα είναι αυτό" βάλε "ιδέα είναι αυτό". Για εσένα ιδέα αποτελούν αυτά τα δυο, κάτι στο οποίο συμφωνούμε. Για κάποιον άλλον η έννοια της διακίνησης ιδεών μπορεί να έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, ξεκινώντας από προσυλητισμό σε θρησκείες, μέχρι και διανομή ναζιστικών φυλλαδίων. Κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά, μην περιμένεις όλοι να σέβονται το άσυλο και το κάθε άσυλο όπως εσύ. ;)

 

Πρόσεξε, δεν σου λέω πως επειδή ένα μάτσο μαλάκες κάνουν τα παραπάνω, λύστε το να μπεί η αστυνομία να τους μαζέψει. Το θέμα είναι οι παραπάνω μαλάκες να γνωρίζουν πια οτι αυτό που κάνουν αντιτίθεται στο άσυλο και ό,τι αυτό πρεσβεύει και πως όσο συμβαίνει αυτό δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν (με την αρνητική σημασία του όρου) ως ασπίδα.

Δημοσ.

Καλή η κουβέντα για το άσυλο δε λέω...τα υπόλοιπα άρθρα τα διάβασε κανένας;!

 

Εδώ έχουμε αλλαγές στη διάρκεια της φοίτησης,διακοπή της δωρεάν φοίτησης μετά από ν+2 εξάμηνα κ.α. και έχουμε το άσυλο πρώτο θέμα;

 

Sorry αλλά Heskey φοράδα...

Δημοσ.

Καλή η κουβέντα για το άσυλο δε λέω...τα υπόλοιπα άρθρα τα διάβασε κανένας;!

 

Εδώ έχουμε αλλαγές στη διάρκεια της φοίτησης,διακοπή της δωρεάν φοίτησης μετά από ν+2 εξάμηνα κ.α. και έχουμε το άσυλο πρώτο θέμα;

 

Sorry αλλά Heskey φοράδα...

 

 

Αυτό με την διακοπή της φοίτησης όταν δεν εγγραφεί σε δύο συνεχόμενα εξάμηνα το βρίσκω ορθό. Υπάρχουν πολλοί φοιτητές που δεν πάνε να γραφτούν και απλά φαίνονται στα κατάστιχα της σχολής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σαφής εικόνα για το πόσοι είναι εγγεγραμμένοι.

 

 

Την εισαγωγή ορίου ν+2 εξάμηνα σε όσους ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και 2ν σε όσους ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και κάνουν "partial studying" το βρίσκω επίσης σωστό, από την στιγμή ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΠΟΥΔΩΝ εάν κάποιος, χτύπα ξύλο, αρρωστήσει τόσο βαριά που πάει τόσο πίσω ή του συμβεί το οτιδήποτε που είναι "ανωτέρα βία" και τον καθυστερήσει τόσο πολύ. Απλά κάνει αναστολή σπουδών και είναι σαν να κάνει διάλειμμα εκείνο τον καιρό από τις σπουδές. Αυτό το μέτρο, με το "όριο" το βρίσκω σωστό γιατί υπάρχουν αρκετοί που μπαίνουν σε μία σχολή, π.χ. 4 χρόνων, και την τελειώνουν σε 7, 8, 9 ή και 10. Με το να αποδέχεσαι αυτούς του φοιτητές, από την στιγμή που ΔΕΝ τους έχει συμβεί κάτι, γιατί εάν τους συμβεί υπάρχουν αυτά που προανέφερα, υποβιβάζεις και το επίπεδο εντός της σχολής αλλά και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών από τους αποφοίτους σου.

 

Ξέρω ότι ειδικά κάποια κομματόσκυλα θα δυσαρεστηθούν αρκετά που δεν θα μπορούν να είναι πλέον αιώνιοι φοιτητές... αλλά έπρεπε κάποτε να σταματήσει.

 

Επίσης στεναχωριέμαι που δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα κάποιο μέτρο όπως αυτό της Γερμανίας, εάν θυμάμαι καλά, που εάν κοπείς στο ίδιο μάθημα 2 φορές τότε να διαγράφεσαι από το τμήμα.

Δημοσ.

Καλή η κουβέντα για το άσυλο δε λέω...τα υπόλοιπα άρθρα τα διάβασε κανένας;!

 

Εδώ έχουμε αλλαγές στη διάρκεια της φοίτησης,διακοπή της δωρεάν φοίτησης μετά από ν+2 εξάμηνα κ.α. και έχουμε το άσυλο πρώτο θέμα;

 

Sorry αλλά Heskey φοράδα...

 

Κάτσε να δούμε πρώτα το πλήρες κείμενο (γιατί, υποτίθεται πως όσα έχουν βγεί στην φόρα είναι προσχέδια) και το συζητάμε. :)

 

Με το ν+2 (χρόνια δεν είναι) αν και αιώνιος φοιτητής συμφωνώ απόλυτα, ειδικά όταν 1) μένει στην κάθε σχολή η απόφαση για διαγραφή και 2) για όσους φοιτητές δουλεύουν αυτό μεταφράζεται σε 2ν B)

 

Επίσης στεναχωριέμαι που δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα κάποιο μέτρο όπως αυτό της Γερμανίας, εάν θυμάμαι καλά, που εάν κοπείς στο ίδιο μάθημα 2 φορές τότε να διαγράφεσαι από το τμήμα.

 

Με τους καθηγητές που έχουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

 

Ήδη στη σχολή μου έχουμε δυο που δεν σε περνάνε αν δεν φτάσεις σε συγκεκριμένο εξάμηνο. Απλά φαντάσου... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...