Προς το περιεχόμενο

Νέα netbook της ASUS-eshop newsletter

rapier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στη σελιδα τους λεει οτι εχει windows 7 αγγλικα.Οποιος το παραλαβει ας με ενημερωσει η ας γραψει εδω μιας και ενδιαφερομαι για αντικαταστησω το netbook Μου!

Δημοσ.

Eχει δεν εχει μπορεις να τα αλλαξεις με αυτο το προγραμματακι.

Μπορεις να εγκαταστησεις οποια γλωσσα επιθυμεις πολυ απλα:

http://www.intowindows.com/how-to-install-language-pack-in-windows-7-home-premium/

Οτι κανεις με δικια σου ευθυνη, παντως το εχω δοκιμασει σε μηχανακια φιλων και δουλευει αψογα..

Χρησιμοποιει τα επισημα language packs απο την Microsoft, απλα η δουλεια του ειναι να τα εγκαθιστα..

Τελειωνει σημερα η προσσφορα για το netbookακι να ξερεις ;)

Παντως θα ενημερωσω οταν παραλαβω :)

Δημοσ.

απλα ενδιαφερομουν να περασω σε κατι πιο δυνατο απο atom μιας και η φορητοτητα ειναι το παν για μενα.Σταθερο υπολογιστη εχω και τον χρησιμοποιω μονο για τις βαριες εργασιες.Ολα τα αλλα απο το netbook(και ταινιες σε εξωτερικη οθονη και τα παντα)

απλα επειδη ο Ν280 εχει πεθανει θελω να τον αλλαξω.

Μιας και πιο πολυ με ενδιαφερουν οι ταινιες οι brazos σκιζουν τους atom!!!!!συν οτι ανεβαινω 2 ιντσες ακομα συν οτι ειναι asus.

Η προσφορα προς το παρων δεν με απασχολει μιας και προσανατολιζομαι για αγορα κατα τα χριστουγεννα(μηπως εχει βγει και τιποτα δυνατοτερο)

Δημοσ.

Αυτος ο cpu που κουβαλαει πανω του AMD C-Series C50 (1.0 GHz), με 1MB L2 cache ειναι εις θεση να παιξει ματροσκες η θα σερνεται?

Δημοσ.

Παιδες εχετε να προτεινετε καμια καλη και ελαφρια σουιτα προστασιας;

Λυσεις antivirus δεν μ'ενδιαφερουν.

Λεω να παω προς eset μερια, στον σταθερο χρησιμοποιω το Kaspersky Pure αλλα πιστευω πως ειναι αρκετα βαρυ για netbook..

Λεω γι'αυτο.

Ποια η γνωμη σας;

Δημοσ.

Παιδες εχετε να προτεινετε καμια καλη και ελαφρια σουιτα προστασιας;

Λυσεις antivirus δεν μ'ενδιαφερουν.

Λεω να παω προς eset μερια, στον σταθερο χρησιμοποιω το Kaspersky Pure αλλα πιστευω πως ειναι αρκετα βαρυ για netbook..

Λεω γι'αυτο.

Ποια η γνωμη σας;

Σοφη κινηση!!! το χρησιμοποιω ανελιπως σε Pentium 4 kai παλιο intel core duo 2.0 και τρεχει μια χαρα. δεν γονατιζει το μηχανημα. σε αντιθεση με κασπερσκι και νορτον που τρωνε τα αντερα τους

Δημοσ.

του εχει ερθει κανενος που το παρηγγειλε? εγω το χω παραγγειλει απο 11 του μηνος και μου παν πως περιμενουν νεα παραλαβη την παρασκευη οποτε απο την αλλη βδομαδα θα το χω

Δημοσ.

Μπαα τιποτα ακομα φιλε, εγω το παρηγγειλα 13 του μηνος, αν ειναι ετσι οπως τα λενε θα το παρουμε ολοι μας την επομενη εβδομαδα..

Καλη υπομονη.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...