ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το deadly silence ειναι πολυ καλη ταινια και σιγουρα αναμεσα στις καλες του ειδους. Η ατμοσφαιρα και το creepy factor που εχει ειναι πραγματι καλοδουλεμενο.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Captain cronos 1974 καλο το σεναριο αλλα η υλοποιηση ειχε hard faults Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2013 από viper2005
mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Fast and the Furious (1-6) Καλησπερα με αφορμη την καινουργια ταινια αποφασισα να δω απο το 1-6 για να μπω στο νοημα. 1 και 2 ειχα ξαναδει στην τηλεοραση αλλα και παλι απο τα καλυτερα franchise ειναι. Μπερδευεσαι λιγο στο Τokyo Drift αλλα ουσιαστικα τον Χαν τον σκοτωνει αυτος απο το τελος της 6. Τελος παντων,γκομενες,αμαξια,θορυβος και γαματοι ηθοποιοι. Σε ολο το franchise 8/10.Περιμενουμε το 7 Oz the great and powerful Κλασικη παιδικη ταινια. Ωραια σχετικα λογω εφε. 5/10
kid10100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Tekken Blood Vengeance 2011 μολις ειδα. 5/10 γιατι εγω βαρεθηκα στην αρχη και ειχε πολυ μπλα μπλα στορυ μεχρι να φτασουν στα καλα...αλλα ενταξει στο τελος παιχτηκαν ωραιες σκηνες καλα γραφικα
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Fast and furious 6 Μπορω να κραξω τα παντα αλλα θα αρκεστω σε ενα δεν μου αρεσε. Θεωρω ακομα κορυφη το tokyo drift και το f&f 2. Μαρεσει η ελεγχομενη καγκουρια... Σεναριακα το 4&5&6 βρισκονται πριν το 3. Μου εκανε εντυπωση γιατι πριν τα credits εδειξε τον Jason statham που σκοτωνει τον χαν και το ειχα ξεχασει αυτο. Αρα στο 7 θα ειναι ο κακος ο jason. Μου ακουγεται λαθος αλλα θα δειξει. Εντωμεταξυ ο ηθοποιος που εκανε τον χαν ειναι φανταστικος. Μακραν στους 3 τοπ χαρακτηρες του fast and furious για μενα. ΥΓ Tον vin diesel και τον the rock δεν τους εχω στον πατο
KilliK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οpen Range απο τα καλυτερα western που εχω δει. ο Costner πρεπει να γυρισει περισσοτερα αφου το εχει το genre. 1
Miracle Worker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Jagten, The Hunt, Το Κυνήγι Κοινωνικό Θρίλερ, απ'τα τέλη του 2012. Αρκετά καλό, προκαλεί έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς, με εξαιρετικό τον πρωταγωνιστή. Νομίζω πήρε και ένα βραβείο στις Κάννες.
mastor10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 The Hobbit μαγευτικο με ολη τη σημασια της λεξης σε ολους του τομεις μουσικη, τοπια, εκλπηξη να βλεπεις τους παλιους ηθοποιους αλλα και τους καινουργιους να παιζουν τοσο καλα, μαχες, αστειες φασεις, τα παντα πολυ μεγαλο + το οτι εβαλε τους ιδιους ηθοποιους και ελπιζω να το κανει και στο 2 2
V for Vagelis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πολυ μεγαλο + το οτι εβαλε τους ιδιους ηθοποιους και ελπιζω να το κανει και στο 2 οχι, στο 2 θα τους αλλάξει 1
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Sin City Την ηξερα σαν ταινια αλλα δεν ηξερα τα περι σκηνοθεσιας της. Τα εμαθα οταν ειδα το side by side και εμεινα εκπληκτος. Ειδα το extended cut που ηταν 2 ωρες και 20 λεπτα και μου φανηκε μεγαλη σε διαρκεια. Ειναι 3 ιστοριες που εξελισονται στην ιδια πολη και δεν το ηξερα στην αρχη και οταν ειδα τιτλους τελους στην πρωτη ιστορια περιπου στα 40 λεπτα ξαφνιαστικα. Ο bruce willis απλα απολαυστικος οπως και η jessica alba αλλα για αλλο λογο. Διαβαζω τα trivia στο imdb και εχουν μεγαλο ενδιαφερον...
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 btw αν δείς την κανόνική εκδοση(οχι την extended) οι ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα(δηλαδή δεν βλέπεις πρώτα την 1η κτλ) και κατα την γνώμη μου ειναι πιο ενδιαφέρον έτσι.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 btw αν δείς την κανόνική εκδοση(οχι την extended) οι ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα(δηλαδή δεν βλέπεις πρώτα την 1η κτλ) και κατα την γνώμη μου ειναι πιο ενδιαφέρον έτσι. σιγουρα ειναι πιο ενδιαφερον αν και δεν αλλαζει τιποτα σημαντικο στο 2λεπτο "διαλλειμα" που παιζουν τα credits αλλα στην extended φαινεται διασπασμενη ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις