Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα gflops από μόνα τους δεν δείχνουν κάτι.Μια 660 ti πχ βγάζει λιγότερα θεωρητικά gflops απο μια 6970 αλλά συνήθως αποδίδει καλύτερα στα παιχνίδια.

Δημοσ.

Βtw, η Titan δεν μπορεί να τρέξει το Crysis 3 σε σταθερά 60fps με Ultra ρυθμίσεις. Τσεκάρετε το σχετικό άρθρο στο DF. Η κάρτα είναι flop για τα λεφτά που αξιώνει η Nvidia.

  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε πού βρίσκεται το PS4 και πού το Xbox720 (βάση chart της nvidia). Interesting, don't you think?

 

2m67m2d.jpg

Ωραίο το σχεδιάγραμμα. Όπως φαίνεται το PS4 θα είναι σαν ένα high end pc του 2011-2012. Καθόλου άσχημα.

Δημοσ.

Το πόσο κοστίζει, επίσης, η Titan το παραβλέπουμε σε αυτή τη σύγκριση :P

Το κοστος του τιτανα ομως (για τη λιανικη μιλαμε φυσικα) ειναι επιτηδευμενα τοσο υψηλο. Σκεψου οτι ο τιτανας θα ηταν κανονικα η σημερινη GTX 680 αλλα επειδη η ATI εβγαλε πρωτη το προιον της και η 7970 με τους τοτε drivers ανταγωνιζοταν σε επιδοσεις την GTX 660ti (νην GTX 680) αποφασισε τελικα να κρατησει πισω την πραγματικη 680 (τον τιτανα δηλαδη) και να παιξει κλασσικα το παιχνιδι των ονοματων και των τιμων.

 

Με λιγα λογια ο τιτανας σαν κοστος για την Nvidia ειναι ενα τιποτα και ας το πουλανε χιλιαρικο προς τους αδαης. Αρα λοιπον δεν ειναι θεμα κοστους. Μυριστηκαν οτι μπορουν να βγαλουν πολλαπλασια απο τα ζομπι και ειπαν να το εκμεταλευτουν και καλα κανουν αφου μπορουν.

 

Σε καθε περιπτωση το PC της υπογραφης μου παταει κατω PS4. Θα παιζει Witcher 3 σαφεστατα καλυτερα απο οτι θα το παιξει το PS4, θα παιζω οποιοδηποτε UE4 παιχνιδι καλυτερα απο οσο θα μπορει να σπρωξει το PS4. Υποψην οτι το μηχανημα το εχω ηδη 2,5 χρονια και σιγουρα δεν ηταν τοτε top PC.

 

Οι επομενες -entry- level καρτες γραφικων θα μπορουν να αποδοσουν τα ιδια και καλυτερα απο τις "next gen" κονσολες. Αυτα απλα για να μην εχουν ορισμενοι αυταπατες για το τι προκειται να συναντησουν γιατι θα απογοητευτουν.

Δημοσ.

Έχει άσσους στο μανίκι η κονσόλα και καλό είναι να περιμένετε κάποιοι πριν αρχίσετε τις αντιστοιχίες με κάρτες κλπ.Εδώ θα μαστε.

Δημοσ.

Οι πρώτες Maxwell δεν θα είναι 20nm, οπότε όχι κάτι το τρομερό.

 

Εντωμεταξύ προσέχει κανένας ότι το νέο Xbox βρίσκεται κάτω από το Ps4 σύμφωνα με την nV ?

 

Τιτανόμαχε σε βλέπω να κλαις..

Δημοσ.

Οι πρώτες Maxwell δεν θα είναι 20nm, οπότε όχι κάτι το τρομερό.

 

Εντωμεταξύ προσέχει κανένας ότι το νέο Xbox βρίσκεται κάτω από το Ps4 σύμφωνα με την nV ?

 

Τιτανόμαχε σε βλέπω να κλαις..

 

...και εγω το βλεπω να κλαιω! Εαν ειναι αληθεια απλα τα λεφτα θα πανε για PC... καλυτερα!

  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το σχεδιάγραμμα. Όπως φαίνεται το PS4 θα είναι σαν ένα high end pc του 2011-2012. Καθόλου άσχημα.

Εγω αναρρωτιεμαι βαση του σχεδιαγραμματος που εδωσε ο ναρουτακος χωρις να ξερω πολλα πολλα

Απλα πραγματα. Η 8800 (αντε να βαλουμε και την GTX μεσα) που υποτιθεται ηταν "καλυτερη" απο PS360 εδωσε καλυτερα αποτελεσματα η μπορει να αποδωσει σημερα καλυτερα απο PS360?

Εγω γιατι δεν ειδα κατι τετοιο ποτε; Μηπως δε καταλαβαινω η τα βλεπω διαφορετικα;

Οποτε κρατατε μικρο καλαθι γιατι οταν ερθει ο καιρος η ιστορια μας εχει δειξει οτι η κονσολα αποδιδει σαφως καλυτερα απο οτι τα specs αυτα καθεαυτα μονα τους.

 

Πλακα πλακα παρατηρησατε κατι αλλο; 100 σελιδες τοπικ εδω για κονσολα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομη

125 σελιδες το WiiU, 24 σελιδες το 720

Που να φτασει και η Ε3.

Και αυτο γινεται παντου σε ολα τα fora. Θετικη διαφημιση, αρνητικη διαφημιση; Οπως και να εχει ειναι διαφημιση. Ολοι γι αυτο μιλανε και πες πες αυτο που μενει ειναι το ΠΣ4.

Αρκετα πιο πισω ειχα γραψει οτι θα παιζει μπαλα μονη της η Σονυ για 2-3 μηνες αν η MS δεν κανει κατι. Και οπως βλεπετε μονη της παιζει μπαλα μεχρι στιγμης. Θα μου πεις αυτο αλλαζει δε λεει κατι αλλα ειναι ο ολος ντορος-θεμα που δημιουργειται και απο αυτο μονο οφελος εχει

  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

...και εγω το βλεπω να κλαιω! Εαν ειναι αληθεια απλα τα λεφτα θα πανε για PC... καλυτερα!

κι ο Ιωάννης Μελισσανίδης αρχίζει το ζέσταμα για τον τελικό του εδάφους...!
  • Like 5
Δημοσ.

...και εγω το βλεπω να κλαιω! Εαν ειναι αληθεια απλα τα λεφτα θα πανε για PC... καλυτερα!

Μπορεις ακομη να μετανοησεις :) Ο jesus τους δεχεται ολους στην αγκαλια του !!!

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...