Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το τελειωσα προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ να πω οτι,σε οσους αρεσουν τα κλασσικα Turn Based Rpg τυπου Nino Kuni και δεν το εχουν παιξει ακομα,να παιξετε το Child Of Light.Φοβερο παιχνιδι,με πανεμορφα γραφικα και φοβερη μουσικη http://www.skroutz.gr/s/4699223/Child-of-Light-Deluxe-Edition-PS4.html?keyphrase=Child+of+light

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια προγραμματα για το ps4 απο που κατεβαζουμε?

Τι εννοείς "προγράμματα" ?

Apps/Demos/παιχνίδια κτλπ απο το PS Store κατεβάζεις είτε μέσω της κονσόλας, είτε μέσω internet (της σελίδας του store)

Δημοσ.

Παλικάρια ,ξέρει κανεις πως μπορεις να δεις σε ποιο account ανήκει το κάθε παιχνίδι.Εχω διαφορά account απο ebay κ θελω να σβήσω κάποια παλιά παιχνίδια μαζί με το account που τους αντιστοιχεί.

Δημοσ.

Αν δεν είναι primary οι λογαριασμοί, πάτα options ->information και δες τι γράφει στο "application starting". Αν λέει απλώς "eligible" σημαίνει πως το παιχνίδι είναι σε αυτό το λογαριασμό. Αν ο λογαριασμός έχει την κονσόλα ως primary θα γράφει "eligible (everyone)", οπότε μάλλον θα πρέπει να τσεκάρεις download history.

• Like 1
Δημοσ.

να προτεινω για το ps4 να κατεβασετε ολοι το loadout, ειναι f2p και εχει αρκετη πλακιτσα, απο τα καλυτερα περσινα releases στο steam.

μια μικρη παρουσιαση απο giantbomb για οσους δεν το εχουν υποψην τους:

το μονο αρνητικο, ειναι αυτη η ...ψευτο-καμπανια που σε ξεκιναει (δεν θυμαμαι να ηταν ετσι στο pc)

προχωρηστε ομως περα απο αυτο, και μιλαμε για ενα πολυ διασκεδαστικο shooter.

α, και λιγο τα κοντρολ θελουν να τα συνηθισει κανεις, ιδιεταιρα αν εχει προϋπηρεσια loadout pc (πιο "ομαλα" στο pc)

Δημοσ.

Συνεχίζοντας με την zombie θεματολογία, να υπενθυμίσω πως το Resident Evil 1 Remaster, ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου έναντι των 20€ - digital only στην Ευρωπη/Αμερική (δυστυχώς).

1080p/30fps στα ΧΟΝΕ/PS4 (60fps για την έκδοση PC).
H playstation έκδοση είναι cross-buy, κοινώς, αγοράζετε αυτή του PS3 και έχετε αυτομάτως και αυτή του PS4.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδες τωρα θυμηθηκα να κανω redeem ενα 1 month subscription που ειχε δωρο οταν πρωτοπηρα το ps4 αλλα μετα την καταχωρηση του 12ψηφιου digit και το confirm μου ζηταει να βαλω στοιχεια πισωτικης καρτας?? γιατι ετσι??

Δημοσ.

Χθες εγινα και εγω κατοχος PS4 και εχω μια αποροια. Ενας φιλος μου οπου να'ναι θα παρει και αυτος PS4. Εγω αγοραζω digital παιχνιδια (αλλα primary, αλλα secondary) απο το ebay με 10-15 ευρω. Γινεται να παιξει και αυτος αυτα τα παιχνιδια; Αν ναι πως; Γιατι αμα οι τιμες των παιχνιδιων αυτων πανε στα 7 ευρω (καθως θα μοιραζομαστε το κοστος) τοτε μιλαμε για τσαμπα πραμα

Δημοσ.

Χθες εγινα και εγω κατοχος PS4 και εχω μια αποροια. Ενας φιλος μου οπου να'ναι θα παρει και αυτος PS4. Εγω αγοραζω digital παιχνιδια (αλλα primary, αλλα secondary) απο το ebay με 10-15 ευρω. Γινεται να παιξει και αυτος αυτα τα παιχνιδια; Αν ναι πως; Γιατι αμα οι τιμες των παιχνιδιων αυτων πανε στα 7 ευρω (καθως θα μοιραζομαστε το κοστος) τοτε μιλαμε για τσαμπα πραμα

Μια ερωτηση φιλος γιατι σε κοβω μπαλαδορο....αγορασα και εγω απο ebay Primary account

H διαδικασια που εκανα ειναι οτι εκανα ενα νεο User account με username και pass που μου εστειλε, αποσυνδεθηκα απο το account μου και συνδεθηκα σαν νεος User, μπηκα στο library του ps store και αρχισα να κατεβαζω το παιχνιδι...

Αμεσως εκλεισα το ps4 και το ανοιξα και συνδεθηκα με το κανονικο user account Μου...το παιχνιδι βλεπω οτι κατεβαινει ακομα..οποτε ειμαι ΟΚ μαλλον

Το User account Που εκανα τον καινουριο για να κατεβασω το παιχνιδι αν το κανω delete θα σβηστει και το παιχνίδι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...