Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόση διαφορά να κάνει το dual/single channel;

Στο παιχνίδι τώρα, μου αρέσει αρκετά το πιστολίδι του

Είναι το μόνο πραγματικά ευχάριστο σημείο του παιχνιδιού που φαίνεται σχετικά καλοδουλεμένο

Πάντως όσο το παίζω το ψιλοσυμπαθώ, αλλά φαίνεται ότι είναι ημιτελές σε διάφορα σημεία και οι σκόρπιες ιδέες χωρίς συνέχεια δίνουν και παίρνουν και είναι κρίμα ρε γαμωτο, γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή και ζωντανή πόλη και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά, αλλά όχι η δουλειά που θα έπρεπε

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε High Settings + High Textures, με κλειστο το Vsync, το Buffer στο 2 και FXAA ή SMAA αν θελεις ΑΑ.

Εχεις και με αυτα τα settings fps drops στα ~10fps?

Εχεις κατεβασει το τελευταιο patch 1.03 απο Uplay, και τους τελευταιους drivers για την καρτα σου?

Επισης τι RAM εχεις? Τις εχεις single channel για να ειναι 12GB σε 1155 μητρικη να φανταστω.

Με αυτες τις ρυθμισεις ολα κυλανε ομαλα εκτος απο καποια frame drops στην οδηγηση...!!

Πιστευω αν κατεβασω και το patch θα ειμαι κομπλε...!!RAM εχω τις kingston value 1333mhz και ναι τις εχω single channel...!!

Ευχαριστω για την βοηθεια...!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτες τις ρυθμισεις ολα κυλανε ομαλα εκτος απο καποια frame drops στην οδηγηση...!!

Πιστευω αν κατεβασω και το patch θα ειμαι κομπλε...!!RAM εχω τις kingston value 1333mhz και ναι τις εχω single channel...!!

Ευχαριστω για την βοηθεια...!! :)

Καλα το καταλαβα, στις RAM σου οφειλονται αυτα τα FPS drops.

Διαβασε αυτο το post μου και θα καταλαβεις: 

http://www.insomnia.gr/topic/448384-watch-dogs/?p=53321267

http://www.insomnia.gr/topic/448384-watch-dogs/?p=53276563

Το μονο που μπορεις να κανεις για να μην εχεις καθολου fps drops ειναι να κατεβασεις τα settings ως εκει που το VRAM usage σου θα πεσει κατω απο τα 2048ΜΒ, ετσι ωστε η GPU σου να μην εχει αναγκη τις RAM.

Αν ομως τα fps drops που εχεις τωρα με αυτα τα settings δεν ειναι σημαντικα ουτε συχνα και δεν σε ενοχλουν, θα σου προτεινα να μην κατεβασεις αλλο τα settings.

Επισης ξεχασα να σου πω, Ambient Occlusion βαλε: HBAO+ Low.

Η αλλη επιλογη ειναι να βαλεις στο PC σου "καλες" μνημες RAM.

Κατα τα αλλα το συστημα σου ειναι αρκετα δυνατο. Οπως ειδες στο παραπανω βιντεακι παιζω το WatchDogs σε ULTRA/ULTRA χωρις το παραμικρο κολλημα, και τα specs μου ειναι πολυ παρομοια με τα δικα σου, η μονη σημαντικη διαφορα ειναι τα 16GB RipjawsX 2133Mhz.

Επισης μετραει και ο SSD.

υ.γ. Οι τιμες των DDR3 παγκοσμιως εχουν ανεβει απο περυσι τετοια εποχη.

Οι RAM που εχω στο παραπανω PC ειναι αυτες, και τις ειχα παρει 145 ευρω τον Αυγουστο του 2013. 

Επεξ/σία από Cowboy
Δημοσ.

Πόση διαφορά να κάνει το dual/single channel;

Στο παιχνίδι τώρα, μου αρέσει αρκετά το πιστολίδι του

Είναι το μόνο πραγματικά ευχάριστο σημείο του παιχνιδιού που φαίνεται σχετικά καλοδουλεμένο

Πάντως όσο το παίζω το ψιλοσυμπαθώ, αλλά φαίνεται ότι είναι ημιτελές σε διάφορα σημεία και οι σκόρπιες ιδέες χωρίς συνέχεια δίνουν και παίρνουν και είναι κρίμα ρε γαμωτο, γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή και ζωντανή πόλη και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά, αλλά όχι η δουλειά που θα έπρεπε

Η διαφορα σε επιδοσεις του dual channel ειναι αρκετα μεγαλη σε ορισμενες εφαργμογες, και πολυ μικρη στα παιχνιδια. Αλλος ομως ηταν ο λογος που τον ρωτησα. Δεν ειναι καλη ιδεα να συνδιαζεις δυο ανομοιες RAM με ανομοια χαρακτηριστηκα.

Το πιστολιδι ειναι οντως πολυ καλο, απο τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου μπορω να πω, οχι ομως σαν αυτο του Max Payne 3.

Αυτο που με χαλαει ομως ειναι τα υποτιμημενα shotguns, τo 12αρι 9βολο δεν σκoτωνει ουτε τους περαστικους στα 30 μετρα... Ελεος!

Ελπιζω να λυθουν αυτα τα προβληματα στο μελλον, με MODs. :)

Πολυ φτιαξιμο θελει και η οδηγηση, ειναι 10 φορες χειροτερη απο αυτη του GTA IV(και χωρις MOD).

Στο χιλιομονταρισμενο GTA IV μου, μεσα στην πολη εχεις πολυ λιγοτερα πραγματα που μπορεις να κανεις σε σχεση με το Watch Dogs. Παρολα αυτα το εχω απολαυσει περισσοτερο το free roaming στο GTA IV λογο της ωραιας οδηγησης, με το realistic driving MOD.

Δημοσ.

Ναι η οδήγηση είναι απαράδεκτη, διάβαζα πριν το παίξω για τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων, όμως έπρεπε να το παίξω για να καταλάβω

Τώρα το πιστολίδι του δε θα το συγκρίνω με το max Payne που είναι shooter αποκλειστικά, θα το συγκρίνω με αντίστοιχα παιχνίδια, μη σου πω ότι θα είχε και πιο πολύ νόημα να το συγκρίνω με mass effect

Απλά το τονίζω γιατί αυτό το σημείο του παιχνιδιού "λάμπει" σε σχέση με τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Ολο το shooting/cover system ειναι καλοι συνδυασμοι splinter cell/ghost recon και οντως λαμπει σε σχεση με το υπολοιπο game. Το free running κτλ κατι φερνει απο ac. Η οδηγηση ειναι μετρια, αν εχεις παιξει gta απλα την βρισκεις αστεια.. Τα physx του game απαραδεκτα για game του 2014. Τα πρωτα που ειπα με κρατησαν να παιξω το game, ειδικα οι αποστολες gang hideouts που πραγματικα εκει το ευχαριστιεμαι. Τα car chases δεν εχουν πλακα και το hacking γινεται επισης κουραστικο αρκετα γρηγορα μετα απο καποιες ωρες. Βαζεις μεσα το κινητο και απλα αρχιζεις το κλασσικο πιστολιδι. Ας του εδιναν παραταση ακομα ενα εξαμηνο ή και χρονο,(τοσες φαγαμε..) πιστευω θα βλεπαμε αλλο game και με πιο βαθια ιστορια και πιο πολλα side missions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
0.99 - Coming Soon

Νεα εκδοση του TheWorse E3 MOD (πολυ κοντα στην τελικη) ερχεται μεσα στις επομενες 1-2 μερες.

Changes and fixes:

-Exposure adjusted for clear day-night.

-FOG reduced and adjusted.

-Implemented new DOF values to ensure a better visibility and gameplay with the mod. (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!)

-Lighting adjusted again.

-Light color and spotlight volume color of the helicopter light changed (Mostly for testing).

-New camera values for a better view of aiden and overall.

-LOD values changed and adjusted for better performance-quality.

-Bloom enhanced.

-Many other changes and adjustments.

Screenshots:

Επεξ/σία από Cowboy
  • Like 1
Δημοσ.

Αντε να βγει το 1.0 και ξεκιναω το παιχνιδι αφου τερματισω το snipet elite 3!!

Και απο το 0.99 μπορεις να ξεκινησεις, ο TheWorse ειπε οτι ειναι σχεδον τελειοποιημενο. Οτι ηθελε φτιαξιμο το εχει φτιαξει, δεν λειπει τιποτα απο το παιχνιδι τωρα απο visual πλευρα.
Tωρα χρειαζομαστε αλλα MODs που θα βελτιωσουν πραγματα σχετικα με το gameplay, οπως για παραδειγμα την αθλια οδηγηση.

Πολυ καλο το Sniper Elite 3 παρεμπιπτοντως, μου αρεσει πολυ το online του. Το story δεν το εχω παιξει καθολου ακομα.

Δημοσ.

πάνω που είχα φέρει τον πύργο στο σαλόνι για να παίζω στη τηλεόραση, ευτυχώς υπάρχει και το usb tethering για να το κατεβάσω

Δημοσ.

Αλλάζοντας την 770 με την 780, το παιχνίδι παίζεται πια με όλα ultra χωρίς προβλήματα.

Σχετικά με τη χρήση cpu και gpu, μόνο το δικό μου μηχάνημα ξεσκίζει ή και τα υπόλοιπα; Τέρμα θερμοκρασίες, τέρμα τα φανς, τέρμα όλα!

Δημοσ.

Σχετικά με τη χρήση cpu και gpu, μόνο το δικό μου μηχάνημα ξεσκίζει ή και τα υπόλοιπα; Τέρμα θερμοκρασίες, τέρμα τα φανς, τέρμα όλα!

Εμενα ο 3770k μου κυμαινεται απο 40 εως 60% usage, και το GPU ειναι μονιμος 90-100% φυσικα. Το ιδιο πρεπει να γινεται με τον 4770k και την 780 σου.

Ο θορυβος και οι θερμοκρασιες εξαρτωνται απο το καθε συστημα, αλλα και απο τη θερμοκρασια του χωρου/δωματιου σου.

Τι κουτι, fans, ψυκτρα, και καρτα (εκδοση) εχεις?

Στο PC που εχω στο σαλονι και ηθελα να ειναι αθορυβο εχω custom υδροψυξη (2x 240 rad) σε CPU και σε GPU, αθορυβα 120αρια ανεμιστηρακια Noctua, και 1000αρι τροφοδοτικο Corsair RM1000 (επιτηδες μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεται, για να μη ζοριζεται καθολου). Στα 2-3 μετρα αποστασης που καθομε ο θορυβος ειναι μηδενικος ειτε σε idle ειτε σε full load καταστασεις.

Και χωρις υδροψηξη μπορεις να πετυχεις πολυ καλα αποτελεσματα με μια καλη cpu ψυκτρα (π.χ. NOCTUA NH-D14), ενα ποιοτικο μεγαλο τροφοδοτικο, καλα ανεμιστηρακια (π.χ. Noctua NF-S12B), και non-reference καρτα με καλη ψυξη.

Δημοσ.

Το τερματισα, όσο πάει γίνεται πιο ενδιαφέρον, γενικά όμως περίμενα περισσότερα

6.5-7/10 από μένα

Σε ότι αφορά το hw μου χρησιμοποιεί ότι έχω και δεν έχω, αλλά θέματα με θόρυβο και θερμοκρασία δεν είχα, αυτά έχουν φροντιστεί προληπτικά και έχουν ελεγχθεί με benchmark

Με το τελευταίο mod πάντως και όλα σε high (με Maldo) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και τα fps δε με ενόχλησε τίποτα, ήμουν τη περισσότερη ώρα πάνω από 50 και το stuttering ήταν ανύπαρκτο

Μονή παραφωνία το vsync που σε κάποιες φάσεις κλειδώνει στο 30αρι (κλασική Ubisoft) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το κάνει άχρηστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκε το TheWorse E3 MOD 1.0v

Mod Features:

• E3 2012 Bloom
  • Enabled bokeh DOF for the main cameras
  • Changes to the default FOG values
  • Enabled Headlight Shadows
  • LensFlares
  • Stuttering Improvements
  • Performance Improvements
  • LoD Changes
  • Reflection changes
  • Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc)
  • Lighting changes
  • Civilians density changes

Changes in 1.0:
-Several changes and adjustments to the rain, speed, intensity, etc.
-Normal, aiming and sprint camera dof distance increased.
-Bloom for storms changed.
-Colorgrading settings adjusted.
-Complete black bug fixed.
-Other small changes.

Download: TheWorse Mod 1.0   (προτεινομενο)
Download: TheWorse Mod 1.0 + MalDo textures
(MalDo Textures = High textures συνδυασμενα με Ultra textures. Επιλεξτε High textures στο παιχνιδι, και θα εχετε Ultra texture δρομους, κτιρια, δεντρα, κ.α.)

Η εγκατασταση ειναι παναπλη. Βαζετε τα 2 αρχεια patch (που περιεχονται στο zip) μεσα στον φακελο "data_win64" (που βρισκεται C:\Program Files\Ubisoft\WATCH_DOGS\data_win64).

Το αποτελεσμα ειναι με μια λεξη, ΥΠΕΡΟΧΟ.

Screenshots
(1440p, Ultra Textures, Ultra Settings (with HBAO+ High), FXAA   + TheWorse 1.0v)
in game Brightness = 20% (ισως να ειναι χαμηλο για τις οθονες καποιων)

Watch_Dogs_2014_07_21_03_59_19_39.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_59_07_20.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_57_02_66.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_57_06_53.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_57_34_88.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_57_45_30.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_57_53_99.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_43_57_38.jpg

Watch_Dogs_2014_07_21_03_46_45_95.jpg

Επεξ/σία από Cowboy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...