Cowboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) 0.99 - Coming Soon Νεα εκδοση του TheWorse E3 MOD (πολυ κοντα στην τελικη) ερχεται μεσα στις επομενες 1-2 μερες. Changes and fixes: -Exposure adjusted for clear day-night. -FOG reduced and adjusted. -Implemented new DOF values to ensure a better visibility and gameplay with the mod. (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) -Lighting adjusted again. -Light color and spotlight volume color of the helicopter light changed (Mostly for testing). -New camera values for a better view of aiden and overall. -LOD values changed and adjusted for better performance-quality. -Bloom enhanced. -Many other changes and adjustments. Screenshots: http://i1.minus.com/ibbSkt6SoHBnro.png http://i1.minus.com/ibdC3uUR93Q3vz.png Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από Cowboy 1
Oroku Saki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αντε να βγει το 1.0 και ξεκιναω το παιχνιδι αφου τερματισω το snipet elite 3!!
Cowboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αντε να βγει το 1.0 και ξεκιναω το παιχνιδι αφου τερματισω το snipet elite 3!! Και απο το 0.99 μπορεις να ξεκινησεις, ο TheWorse ειπε οτι ειναι σχεδον τελειοποιημενο. Οτι ηθελε φτιαξιμο το εχει φτιαξει, δεν λειπει τιποτα απο το παιχνιδι τωρα απο visual πλευρα.Tωρα χρειαζομαστε αλλα MODs που θα βελτιωσουν πραγματα σχετικα με το gameplay, οπως για παραδειγμα την αθλια οδηγηση.Πολυ καλο το Sniper Elite 3 παρεμπιπτοντως, μου αρεσει πολυ το online του. Το story δεν το εχω παιξει καθολου ακομα.
Cowboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 TheWorse E3 MOD 0.99 version: https://mega.co.nz/#!uwIQXDCZ!4z2DULTs6HiBtnhyRksDMNjmCl9mRveadxdwJM7zU5E
qsis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 πάνω που είχα φέρει τον πύργο στο σαλόνι για να παίζω στη τηλεόραση, ευτυχώς υπάρχει και το usb tethering για να το κατεβάσω
kirileman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αλλάζοντας την 770 με την 780, το παιχνίδι παίζεται πια με όλα ultra χωρίς προβλήματα. Σχετικά με τη χρήση cpu και gpu, μόνο το δικό μου μηχάνημα ξεσκίζει ή και τα υπόλοιπα; Τέρμα θερμοκρασίες, τέρμα τα φανς, τέρμα όλα!
Cowboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σχετικά με τη χρήση cpu και gpu, μόνο το δικό μου μηχάνημα ξεσκίζει ή και τα υπόλοιπα; Τέρμα θερμοκρασίες, τέρμα τα φανς, τέρμα όλα! Εμενα ο 3770k μου κυμαινεται απο 40 εως 60% usage, και το GPU ειναι μονιμος 90-100% φυσικα. Το ιδιο πρεπει να γινεται με τον 4770k και την 780 σου. Ο θορυβος και οι θερμοκρασιες εξαρτωνται απο το καθε συστημα, αλλα και απο τη θερμοκρασια του χωρου/δωματιου σου. Τι κουτι, fans, ψυκτρα, και καρτα (εκδοση) εχεις? Στο PC που εχω στο σαλονι και ηθελα να ειναι αθορυβο εχω custom υδροψυξη (2x 240 rad) σε CPU και σε GPU, αθορυβα 120αρια ανεμιστηρακια Noctua, και 1000αρι τροφοδοτικο Corsair RM1000 (επιτηδες μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεται, για να μη ζοριζεται καθολου). Στα 2-3 μετρα αποστασης που καθομε ο θορυβος ειναι μηδενικος ειτε σε idle ειτε σε full load καταστασεις. Και χωρις υδροψηξη μπορεις να πετυχεις πολυ καλα αποτελεσματα με μια καλη cpu ψυκτρα (π.χ. NOCTUA NH-D14), ενα ποιοτικο μεγαλο τροφοδοτικο, καλα ανεμιστηρακια (π.χ. Noctua NF-S12B), και non-reference καρτα με καλη ψυξη.
qsis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το τερματισα, όσο πάει γίνεται πιο ενδιαφέρον, γενικά όμως περίμενα περισσότερα 6.5-7/10 από μένα Σε ότι αφορά το hw μου χρησιμοποιεί ότι έχω και δεν έχω, αλλά θέματα με θόρυβο και θερμοκρασία δεν είχα, αυτά έχουν φροντιστεί προληπτικά και έχουν ελεγχθεί με benchmark Με το τελευταίο mod πάντως και όλα σε high (με Maldo) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και τα fps δε με ενόχλησε τίποτα, ήμουν τη περισσότερη ώρα πάνω από 50 και το stuttering ήταν ανύπαρκτο Μονή παραφωνία το vsync που σε κάποιες φάσεις κλειδώνει στο 30αρι (κλασική Ubisoft) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το κάνει άχρηστο
Cowboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Βγηκε το TheWorse E3 MOD 1.0v Mod Features: E3 2012 Bloom Enabled bokeh DOF for the main cameras Changes to the default FOG values Enabled Headlight Shadows LensFlares Stuttering Improvements Performance Improvements LoD Changes Reflection changes Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc) Lighting changes Civilians density changes Changes in 1.0:-Several changes and adjustments to the rain, speed, intensity, etc.-Normal, aiming and sprint camera dof distance increased.-Bloom for storms changed.-Colorgrading settings adjusted.-Complete black bug fixed.-Other small changes. Download: TheWorse Mod 1.0 (προτεινομενο)Download: TheWorse Mod 1.0 + MalDo textures(MalDo Textures = High textures συνδυασμενα με Ultra textures. Επιλεξτε High textures στο παιχνιδι, και θα εχετε Ultra texture δρομους, κτιρια, δεντρα, κ.α.)Η εγκατασταση ειναι παναπλη. Βαζετε τα 2 αρχεια patch (που περιεχονται στο zip) μεσα στον φακελο "data_win64" (που βρισκεται C:\Program Files\Ubisoft\WATCH_DOGS\data_win64).Το αποτελεσμα ειναι με μια λεξη, ΥΠΕΡΟΧΟ. Screenshots(1440p, Ultra Textures, Ultra Settings (with HBAO+ High), FXAA + TheWorse 1.0v)in game Brightness = 20% (ισως να ειναι χαμηλο για τις οθονες καποιων) Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από Cowboy 2
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εμενα ο 3770k μου κυμαινεται απο 40 εως 60% usage, και το GPU ειναι μονιμος 90-100% φυσικα. Το ιδιο πρεπει να γινεται με τον 4770k και την 780 σου. Ο θορυβος και οι θερμοκρασιες εξαρτωνται απο το καθε συστημα, αλλα και απο τη θερμοκρασια του χωρου/δωματιου σου. Τι κουτι, fans, ψυκτρα, και καρτα (εκδοση) εχεις? Στο PC που εχω στο σαλονι και ηθελα να ειναι αθορυβο εχω custom υδροψυξη (2x 240 rad) σε CPU και σε GPU, αθορυβα 120αρια ανεμιστηρακια Noctua, και 1000αρι τροφοδοτικο Corsair RM1000 (επιτηδες μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεται, για να μη ζοριζεται καθολου). Στα 2-3 μετρα αποστασης που καθομε ο θορυβος ειναι μηδενικος ειτε σε idle ειτε σε full load καταστασεις. Και χωρις υδροψηξη μπορεις να πετυχεις πολυ καλα αποτελεσματα με μια καλη cpu ψυκτρα (π.χ. NOCTUA NH-D14), ενα ποιοτικο μεγαλο τροφοδοτικο, καλα ανεμιστηρακια (π.χ. Noctua NF-S12B), και non-reference καρτα με καλη ψυξη. Δεν έχω προβλήματα με θερμοκρασίες, το έχω καλά στημένο το μηχάνημα, όσο μου επιτρέπει το κουτί, απλά βλέπω ότι το παιχνίδι στρεσάρει τρελά το hardware όπως κανένα άλλο από τα παιχνίδια που έχω. Πχ είναι το μοναδικό που μου φτάνει την κάρτα στους 75 βαθμούς (με 31 στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό). Δηλαδή, το νιώθω ότι το ζορίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε ένα τέτοιο game και μάλλον κάνει κακή διαχείριση πόρων. Αναρωτιέμαι τι ρεύμα καίει συνολικά το PC!
Cowboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν έχω προβλήματα με θερμοκρασίες, το έχω καλά στημένο το μηχάνημα, όσο μου επιτρέπει το κουτί, απλά βλέπω ότι το παιχνίδι στρεσάρει τρελά το hardware όπως κανένα άλλο από τα παιχνίδια που έχω. Πχ είναι το μοναδικό που μου φτάνει την κάρτα στους 75 βαθμούς (με 31 στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό). Δηλαδή, το νιώθω ότι το ζορίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε ένα τέτοιο game και μάλλον κάνει κακή διαχείριση πόρων. Αναρωτιέμαι τι ρεύμα καίει συνολικά το PC! Τη GPU ειναι λογικο να στη στρεσαρει τοσο, στο 100% πρεπει να δουλευει, και 75C ειναι πολυ νορμαλ θερμοκρασια για την GTX780 σε load με 30 βαθμους στο δωματιο. Με βαση τα specs σου συνολικα καιει ~350 Watt το PC σου σε βαρια games οπως το Watch_Dogs. Μονή παραφωνία το vsync που σε κάποιες φάσεις κλειδώνει στο 30αρι (κλασική Ubisoft) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το κάνει άχρηστο Δεν ειναι προβλημα του παιχνιδιου αυτο (ας μην κατηγορουμε για ολα την Ubi), αλλα "προβλημα" του Vsync. Με το Vsync ανοικτο, οταν τα FPS σου πεφτουν κατω απο 60, τοτε αυτο τα ριχνει και τα κλειδωνη στην κοντηνοτερη μοναδα (55,45,40,35,30,25...), και ετσι δημιουργειται το γνωστο stuttering του Vsync. To προβλημα αυτο το αντιμετωπιζει το Adaptive Vsync της Nvidia, το οποιο και χρησιμοποιω σε ολα μου τα games. Ειναι ενσωματωμενο στο driver. Αρχικα, κλεισε το Vsync! Αν εχεις tearing, σε AMD μπορεις να χρησιμοποιησεις το Dynamic Vsync του Radeon Pro. Δεν ειναι σιγουρος για το αν θα δουλεψει με το 64μπιτο Watch_Dogs, αλλα δοκιμασετο. Και δοκιμασε το Watch_Dogs και σε borderless mode (αντι για fullscreen) μηπως δεις διαφορα ετσι. Και το frame buffer βαλτο στο 2.
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι προβλημα του παιχνιδιου αυτο (ας μην κατηγορουμε για ολα την Ubi), αλλα "προβλημα" του Vsync. Με το Vsync ανοικτο, οταν τα FPS σου πεφτουν κατω απο 60, τοτε αυτο τα ριχνει και τα κλειδωνη στην κοντηνοτερη μοναδα (55,45,40,35,30,25...), και ετσι δημιουργειται το γνωστο stuttering του Vsync. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα νούμερα... Με V-sync ενεργοποιημένο χωρίς triple buffering, ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει ακριβώς στο μισό του native της οθόνης σου και από κει και μετά στο μισό του μισού και πάει λέγοντας. Έτσι εαν η οθόνη σου είναι πχ 60Hz θα πέσει αρχικά στα 30 και μετά στα 15. Όχι σε 55, 45, 40 κλπ κλπ. Φυσικά και φταίει η Ubi που δεν κάνει το παιχνίδι της να τρέχει με triple buffering ενεργοποιημένο ως προεπιλογή. Υπάρχουν πολλά DirectX παιχνίδια έξω που το υποστηρίζουν μια χαρά. Πάντως όντως το διορθώνεις με adaptive V-sync το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να απενεργοποιεί αυτόματα το V-sync όταν αρχίσουν να πέφτουν τα καρέ κάτω από τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σου.
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αλλάζοντας την 770 με την 780, το παιχνίδι παίζεται πια με όλα ultra χωρίς προβλήματα. Σχετικά με τη χρήση cpu και gpu, μόνο το δικό μου μηχάνημα ξεσκίζει ή και τα υπόλοιπα; Τέρμα θερμοκρασίες, τέρμα τα φανς, τέρμα όλα! Ποια 780 εβαλες την 6 gb? Δεν μπορουσες να περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο που θα βγουν gtx 880 και 870?
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ποια 780 εβαλες την 6 gb? Δεν μπορουσες να περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο που θα βγουν gtx 880 και 870? 3GB και όχι, δε μπορώ να διαθέσω τόσα πολλά χρήματα, μια χαρά βολεύτηκα ανταλλάσσοντας την 770 με μεταχειρισμένη 780. Του χρόνου τέτοια εποχή ίσως χτυπήσω καμιά μεταχειρισμένη 8άρα.
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κατεβασα το mod αλλα δεν ειναι στο φακελο Ληψεις. Που εχει παεει? Ψαχνω ξανα και ξανα και δεν το βρισκω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα