panagiwths1987 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδες.ισως φαινεται χαζο το ερωτημα-θεμα , ομως εγω προσωπικα δεν βλεπω καμμι κριση στην ελλαδα.παντου εμπορικα κεντρα καφετεριες μπαρακια μπουζουκια ταβερνες ειναι γεματα.τα νησια ηδη αρχιζουν και γεμιζουν.ποια κριση λοιπον???? κατα τα αλλα ο ελληνας δεν εχει λεφτα.....
Tenshi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ερώτηση κρίσεως: "Μένεις ακόμα με τους γονείς σου;" Αν όχι...brace yourself...
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν εχει φιλε μου...??? Κατσε να ερθουν τα εκκαθαριστικα και το ξανανοιγεις το τοπικ... Αυτοι που πανε στα μπαρακια πλεον βγαινουν αργα και πινουν ενα ποτο 2 ωρες και...
panagiwths1987 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ερώτηση κρίσεως: "Μένεις ακόμα με τους γονείς σου;" Αν όχι...brace yourself... ναι δυστυχως.οχι οτι μου εχουν τιποτα βεβαια , ομως ειμαι 31 πλεον...αλλα δεν φτανουν τα εσοδα για να καλυψουν τα εξοδα ενοικιου κλπ.... 2η ερώτηση κρίσεως. Σε ποια περιοχή/πόλη μένεις; πειραια μενω.γιατι?
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Και το 1950 τα καφενεία γεμάτα κόσμο ήταν. Κανεις ομως δε μπορει να αμφισβητήσει οτι δεν υπήρχε φτώχεια. Μη κρίνεις απ τις καφετέριες και τις ταβέρνες το Σαββατο το βράδυ. Πολύς κόσμος εχει αυτόν τον καφέ ή το φαγητό της ταβέρνας το Σαββατο ως μοναδική διασκέδαση. Μπουζούκια έχουν πεθάνει. Ποιος λέει οτι ειναι γεμάτα? Ναι οκ μπορει η Πέγκυ να έχει κόσμο το Σαββατο το βράδυ. Κάποτε ηταν γεμάτη ολη την εβδομάδα...
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ναι δυστυχως.οχι οτι μου εχουν τιποτα βεβαια , ομως ειμαι 31 πλεον...αλλα δεν φτανουν τα εσοδα για να καλυψουν τα εξοδα ενοικιου κλπ.... πειραια μενω.γιατι? οκ, εγώ ρώτησα γιατί επαρχεία το έχουν νιώσει κατά πολύ λιγότερο. Οπότε το ερώτημά σου, ήταν τι γίνεται με τους άλλους γιατί και εσύ βιώνεις μια χαρά κρίση, απ' ότι καταλαβαίνω.
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σοβαρά τώρα, έρχεσαι και ανοίγεις τόπικ με τίτλο "υπαρχει αραγε κριση?" ... πραγματικά το χιούμορ σου παραείναι black. Απλά θα σου πω ότι έχω φίλο που ο ίδιος και η οικογένειά του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. Και πόσοι άλλοι ακόμα δίπλα μας! Όχι λοιπόν, δεν υπάρχει κρίση μωρέ. Είναι απλά ένα κακό όνειρο. Ξαναπέσε για ύπνο και όλα θα πάνε καλά.
panagiwths1987 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σοβαρά τώρα, έρχεσαι και ανοίγεις τόπικ με τίτλο "υπαρχει αραγε κριση?" ... πραγματικά το χιούμορ σου παραείναι black. Απλά θα σου πω ότι έχω φίλο που ο ίδιος και η οικογένειά του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. Και πόσοι άλλοι ακόμα δίπλα μας! Όχι λοιπόν, δεν υπάρχει κρίση μωρέ. Είναι απλά ένα κακό όνειρο. Ξαναπέσε για ύπνο και όλα θα πάνε καλά. δεν ανοιξα το τοπικ για να ειρωνευτω ρε παιδια!αν ειναι δυνατον.απλα παρατηρω πραγματα που καθε αλλο παρα κριση θυμιζουν....να αναφερθω στα αυτοκινητα που κυκλοφορουν?ολο bmw και audi βλεπω στο δρομο....και γω κυκλοφορω και ντρεπομαι με το swift του 1998 και αυτο 1000αρακι....
antonl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ρητορική ερώτηση; Διαρκώς βλέπω κλειστά καταστήματα, καφετέριες που παλιά δεν έβρισκες να κάτσεις (τις καθημερινές) πλέον διαλέγεις θέση, οικογενειακοί προϋπολογισμοί έχουν πάει στο μείον, παλιά δεν ήξερα κανέναν άνεργο και τώρα ξέρω μερικούς που εργάζονται σχετικά αξιοπρεπώς, ένας μέσος σημερινός μισθός υπαλλήλου μετά βίας (μπορεί να) είναι αρκετός για αν είσαι στο νοίκι, οι διακοπές είναι κάτι το extreme κι έχουν αντικατασταθεί με σ/κ στο χωριό και άπειρα άλλα χιλιοειπωμένα. Ναι, αν μένεις με τους γονείς ίσως δεν τη νιώθεις και τόσο έντονα (ακόμα).
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 δεν ανοιξα το τοπικ για να ειρωνευτω ρε παιδια!αν ειναι δυνατον.απλα παρατηρω πραγματα που καθε αλλο παρα κριση θυμιζουν....να αναφερθω στα αυτοκινητα που κυκλοφορουν?ολο bmw και audi βλεπω στο δρομο....και γω κυκλοφορω και ντρεπομαι με το swift του 1998 και αυτο 1000αρακι.... ρε φίλε, καλοκαιράκι είναι. Όσοι έχουν προς παραλία κατευθύνονται. Λογικό να τους βλέπεις... Δεν τους έχει πιάσει ΟΛΟΥΣ οι κρίση.
Tenshi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μιας και αναφέρθηκες σε αμάξια,μήπως είδες κάποια χαρακτηριστικά που φέρουν τα περισσότερα οχήματα πλέον;Μιλάμε απο εκδορές ,μέχρι πεσμένους προφυλακτήρες που μένουν στην θέση τους με σύρμα και μονωτική ταινία,σε ένα εύρος που πιάνει απο ταπεινά χιλιάρια έως Mercedes!Και μιλάμε για ποιόν;Τον Έλληνα που η ωραιοπάθεια και η επιδειξιμανία είχε γίνει must για μια περίοδο! Μήπως το πρόβλημά σου εν τέλη είναι το αμάξι που θα ήθελες να έχεις;Λέω μήπως...
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ναι όντως, αφού ντρέπεται κιόλας για το αμάξι... *facepalm*
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τα δεκάδες (να μην πω εκατοντάδες) χιλιάδες μαγαζιά που κλείνουν δεν τα είδες; Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που μένουν με τους γονείς τους. Ακόμη και με 400 ευρώ το μήνα, δεν αποκλείεται να περισσεύουν κάποια για διασκέδαση. Άλλοι ζούνε μόνιμα την γονική παροχή Όπως και να έχει, δεν είναι κακό να γεμίζουν τα καταστήματα με κόσμο και να κινείται λίγο η οικονομία. Ήδη έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. Δεν χρειαζόμαστε και άλλες για να αποδείξουμε ότι υπάρχει κρίση Το να βγει κάποιος 4-5 φορές το μήνα δεν είναι πια και τόσο μεγάλο έξοδο. Γιατί με εξαίρεση Παρασκευή-Σάββατο είναι πολύ μειωμένη η κίνηση. δεν ανοιξα το τοπικ για να ειρωνευτω ρε παιδια!αν ειναι δυνατον.απλα παρατηρω πραγματα που καθε αλλο παρα κριση θυμιζουν....να αναφερθω στα αυτοκινητα που κυκλοφορουν?ολο bmw και audi βλεπω στο δρομο....και γω κυκλοφορω και ντρεπομαι με το swift του 1998 και αυτο 1000αρακι.... Ιδέα σου είναι. Απλά σε αυτά τα αυτοκίνητα πέφτει το μάτι σου και τα άλλα τα αγνοείς. Εγώ είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία από σένα (κρίνοντας από το 87 στο όνομα σου) και δεν έχω καν αυτοκίνητο. Σε ορισμένες καγκουρο-καφετέριες επίτηδες βάζουν απέξω παρκαρισμένα ακριβά αυτοκίνητα για να πουλάνε μούρη. Κάθε Σάββατο μεσημέρι βλέπω έναν τύπο στην παραλία Θεσ/νίκης να παρκάρει λευκή Λαμποργκίνι και να πηγαίνει με 4χλμ/ώρα για να μην χτυπήσει λακούβα
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εδω δεν τρωει κανεις πλέον πόρτα. Μέχρι και Πακιστανούς με τη πραμάτεια τους βλέπεις πλέον στα μεγάλα club και δεν υπαρχει κρίση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα