cris41 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα! Αύριο είναι η εκτόξευση του διαστημικού θαλαμήσκου όπου ένας Αυστριακός θα κάνει άλμα απο τα 36000(!) μέτρα! Κεντρικός σκοπός του προγράμματος Red Bull Stratos είναι να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες για την επιστήμη με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας των ταξιδιών στο διάστημα και την έξοδο των αστροναυτών σε πολύ μεγάλα υψόμετρα. Το άλμα θα επιχειρήσει επίσης να σπάσει ένα σύνολο από ρεκόρ, όπως τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε ελεύθερη πτώση, το υψηλότερο άλμα, την υψηλότερη επανδρωμένη πτήση με αερόστατο και την μεγαλύτερης διάρκειας ελεύθερη πτώση. Μέσω των ακόλουθων Link θα υπάρχει κάλυψη: http://www.redbullstratos.com/ & http://www.youtube.com/watch?v=vkJ5ItzEq3M Προσωπικά θα μπώ να δω τι γίνεται!
kfyros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 η μπορείτε να το δείτε εδώ : http://youtu.be/2z3P_w7w5sU?t=56s πλάκα κάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά, και θα μπω να δω το video της πτήσης...
cris41 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 η μπορείτε να το δείτε εδώ : http://youtu.be/2z3P_w7w5sU?t=56s πλάκα κάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά, και θα μπω να δω το video της πτήσης... Αντε να δουμε!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αφου καθυστερησε 5 ωρες η εναρξη της αποστολης, μολις εγκαταλειφθηκε λογω ανεμων. Απο αυριο παλι. Τρελο πακετο παντως για οσους εργαζονται για την αποστολη αυτη και φυσικα για τον τρελο 43χρονο Αυστριακο.
cris41 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και σκεψου οτι αυτο με τις καθυστερησεις γινεται συνεχεια στην νασα απο οσα θελω να δω που βαζουν live streaming!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Mετα απο αρκετες αναβολες και καθυστερησεις λογω δυσκολιων η ριψοκινδυνη αποστολη πλεον βρισκεται σε εξελιξη. Δειτε την live παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Το ποστ που εχω παραθεσει απο πανω ναι ανοιγει χωρις προβλημα σε μενα. Θα παρει αρκετη ωρα ακομα για να φτασει στο υψος απο το οποιο θα πηδηξει (μετα απο 49 λεπτα αυτη τη στιγμη ειναι στα 16.000μετρα και εχει αλλα 20.000μετρα να ανεβει)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Σε κανα 50λεπτο/1ωρα ξεκιναει η πτωση. Για να δουμε.
CaptainHog Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και γω το βλεπω live!καλη φαση! μακαρι να μπορουσα να το ζησω!!
slygeo87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Λινκ από σπορτσνετ; Δεν βλέπω τίποτα λαηβ, ένα βίντεο βγάζει. Πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα