Sieg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ανοίγοντας σήμερα το προφίλ μου στο facebook είδα μια ειδοποίηση οτι μια φίλη μου με επισήμανε σε μια δημοσίευση.Ανοίγοντας τη δημοσίευση παρατήρησα οτι είχε επισημάνει όχι μόνο εμένα αλλά και πολλά άλλα άτομα και υπάρχει ένας σύνδεσμος που παραπέμπει στην δημοσίευση κάποιου τούρκου. Εκεί δίνονται 3 link που μάλλον είναι μολυσμένα. Αρα ο συγκεκριμένος ιός αποκτά πρόσβαση στους φίλους,δημοσιεύει στον τοίχο τους και απ'οτι μου είπε η φίλη μου κάνει και like σε διάφορες σελίδες. Έτσι είναι ο ιός στην δημοσιέυση του τοίχου της φίλης μου. Εδώ κάνει παραπομπή η δημοσίευση.Λογικά όποιος ανοίγει τα συγκεκριμένα link μολύνεται και αναμεταδίδει τον ιό. Θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να την συμβουλέψω να κάνει για να σταματήσει ο λογαριασμός της να αναμεταδίδει την δημοσίευση,επειδή αφού δεν γνώριζε,μολύνθηκε τελικα;Θα πρέπει να κλείσει το προφίλ της ή υπάρχει άλλος τρόπος;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ειναι αρκετες μερες που συμβαινει αυτο και σε μια τυχαια αναζητηση μου(επειδη κ εμενα με επεσημαναν με κατι τετοιο αλλα δεν τσιμπησα ευτυχως) βρηκα τυχαια τη λυση απο ενα blog http://anakalipsi.blogspot.gr/2013/01/sos-facebook.html
Sieg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση!Να 'σαι καλα,γιατι μετά την τηλεόραση θα γέμιζε και ο τοίχος τούρκικά!
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 πραγματικα παντως ωρες ωρες αναρωτιεμαι,βλεπεις απο ενα φιλο σου να σε εχει ταγκαρει σε ενα λινκ το οποιο δεν ξερεις τι ειναι(και βλεπεις κατι παραξενα μεσα) δηλαδη ποσο ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ να μην το πατησεις απορω.(γενικοτερα αναφερομαι) και οχι τιποτα το συγκεκριμενο εχει γινει "μοδα" κ ανα 2-3 μερες την πατανε φιλοι μου και κυριως φιλες(πραγματικα εχω ψιλοαγανακτησει με το συγκεκριμενο)
salonika91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Βσκ δεν μολυνεσε μολις το πατησεις. Λογικα θα σου λεει να κατεβασεις κατι.Π.χ θα σου δειχνει ενα και καλα βιντεακι και θα σου λεει να κανεις "αναβαθμιση" το flash player και μολις το κατεβασεις την πατας. Εμενα μου ειχε ερθει ενα πμ απο εναν φιλο που ελεγε μου εδινε ενα Link και μου ελεγε να κατεβασω εναν broswer.this is not a broswer it's WoWser καπως ετσι ελεγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα