apostolisR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι απο μας έχουμε ένα ή και περισσότερα χόμπι άσχετα αν βρίσκουμε χρόνο ή όχι για να ασχολούμαστε όσο θα θέλαμε με αυτά! Εμένα τα χόμπι μου είναι: Το airsoft, η μουσική και τώρα τελευταία χαζοασχολούμαι και με την φωτογραφία. Εσάς;;
axaxouxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Περιοδικα - γραμματοσημα - Νομισματα - χαζι στο ιντερνετ - σινεμα Αυτα τα ολιγα 1
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 μαγειρεμα και ψαξιμο γυρω απ αυτο δλδ συνταγες, βιβλια, τεχνικες προιοντα. 1
axaxouxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Γεωγραφια..!Θα εννοεις ταξιδια φανταζομαι...
Downloadpercent Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το σεξ να σπάω τα νεύρα μερικών...
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ μου αρέσουν όσοι έχουν το σεξ για χόμπυ. Εγώ μικρός για χόμπυ έπινα νερό, τώρα μερικές φορές κοιμάμαι, αλλά αυτό που με πορώνει πιο πολύ είναι το χέσιμο. 24
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 αλλά αυτό που με πορώνει πιο πολύ είναι το χέσιμο. Καπου εδω πρεπει να πεις και για το καπάκι. Μπεγλέρι εδώ.
lambroszekis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Θα εννοεις ταξιδια φανταζομαι... Οχι κυριως με βοηθεια χαρτων μελεταω διαφορες περιοχες, πως μπορεις να φτασεις εκει μεσω ποιων οδων κι επειτα με ποιες πολεις συνορευουν κτλ.. 1
axaxouxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Οχι κυριως με βοηθεια χαρτων μελεταω διαφορες περιοχες, πως μπορεις να φτασεις εκει μεσω ποιων οδων κι επειτα με ποιες πολεις συνορευουν κτλ..Πολυ ιδιομορφο χομπι αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα